You give me fever.

Pust,vilken dag.Vaknade rätt sent och kände hur hela halsen värkte,men pallrade mig iväg till skolan. Och där väntade en oförbered redovisning arbetet jag lämnade in. Jag är inget big fan av att hålla föredrag men det går. Med förutsättning att jag vet vad jag ska säga såklart...

Sen iväg till söder för sushimiddag med Marielle. Hon hade
den här på sig och den passade henne perfekt!

Nu känner jag mig helt utmattad,febern stiger och näsan börjar rinna. Blä,jag har inte tid att vara sjuk. Ingefärsté & Lemsip blir min föda de närmsta dagarna.

Nån som har någon annan mirakelkur på lager??

 

VIP-kvällen.

  • Boken "Byt liv med mig"
  • Schampo & balsam från Maria Nila
  • Tidningen Stureplan
  • Miniflaska med "Narscio Rodriguez for her"

Som sagt, en ovanligt trevlig onsdagskväll,mer sånt!
.


Sturemiddag & VIP.

84685-211Oj,nu blev det helt plötsligt bråttom! Ska möta upp min vän Ida vid Stureplan för middag & efter det VIP-kväll tillsammans med Glamour i Sturegallerian. Hinner inte skriva mer,ska gå om typ..tio minuter och jag är...inte klar.

Ha en trevlig kväll,allihopa!








Nu har vi jul på Kungstensgatan.


Ja,jag vet, vi har fuskat! När jag kom hem idag var Johanna & hennes mamma i full gång med julpyntningen! Åh,det är så ljuvligt juligt nu och jag hoppar över det faktum att det inte varit första advent ännu..inte ens första december,in fact. Mitt rum får dock vänta till helgen innan städning & pynt.

Så nu fattas bara pepparkakor, julmust & vört. Jag får alltid cravings för vörtbröd i juletid, weird jag vet. Sugen på bröd när så mycket annat på julbordet borde locka,hmm :)

84685-209

Vad är er julfavorit? När ska ni sätta igång och pynta?

"Fem personer du möter i himlen"

 
Morgonen skulle ha spenderats i skolsalen men när jag kom dit fick jag veta att min lärare nyss blivit pappa och lektionen var inställd! Så jag traskade vidare till biblioteket och hängde där en stund. Ska nu börja på ett ganska omfattande arbete om "Kvinnan i Kina",så nu har jag lassat upp med material. På väg hem gick jag förbi Freja från Top Model,snygg som vanligt,men åh så mycket snyggare hon hade varit med en lite gladare uppsyn. 
Sen kilade jag förbi Åhlens och bytte ut min bonuscheck mot boken "Fem personer du möter i himlen"av Mitch Albom. Har varit en jobbig höst med mer än ett dödsfall i släkten och jag känner att jag behöver få beröra ämnet lite lättsamt och med humor.



Så nu lunch och sen - back to the books.

Shoe-love-virgin?

Skor är något som jag faktiskt,till skillnad från de flesta flickor faktiskt inte kan bli kär i. Söta undies & klänningar är ofta kärlek vid första ögonkastet, men skor nej. Antagligen för att de enda jag kan gå i är de stora och inte sådär iögonfallande vackra. Men tji fick jag. Idag tog dessa otroligt snygga klackar från Asos min skokärleksoskuld. .

 

Congratulations.

Day with the books.

84685-201

En lång dag framför böckerna & datorn i hopp om att få klart ett arbete idag...Då behövs kaffe (i min "världens bästa syster"-kopp) & clementiner i stora lass! Jag kan passa på att fråga en liten fråga som hör arbetet till...

När ni köper kläder på ex HM,tänker ni då på varitfrån kläderna kommer,eventuellt barnarbete osv?

Put the records on.

Nu är räkningarna betalda,alltid lika skönt att få skiten gjord,haha. Även fått i min lite sushi och ser fram emot ögongodis i form av Michel Scofield vid tio. Mums :)

Musiken ikväll

"Hon är så söt när hon sover", Bo Kaspers Orkester.
"Bum like you",Robyn

varvat med

"Put the records on", Corinne Bailey Rae.
och
"Hold on", Jamie Walters.

Lagom soft såhär på måndagskvällningen.

PS. Mer ögon- och örongodis finnes
här. Erik,I love you. Synd bara att du är lite kort...

Grattis mis hermanos.

Så var ännu en ny vecka inledd. Har varit iväg på ett ärende nu på morgonen, och ska kila iväg till skolan om en timme ungefär. Troligtvis får jag tillbaka provet jag gruvade mig för förra veckan. Usch,det är bland det värsta jag vet att få dåligt resultat,ingen förutom jag vet ju under vilka omständigheter jag skrev. Förra veckan var kaos,så denna måndag känns mer okej än de brukar.
84685-200
Dessutom fyller mina två små (eh?) syskon år idag. Sjutton år blir de båda och jag hänger inte med i svängarna.
Om ett år är de myndiga,de som jag minns såhär ungefär. Tiden rusar verkligen förbi.

GRATTIS MINA SÖTA SYSKON,HOPPAS NI FÅR EN UNDERBAR DAG!

Hoppas inte jag börjar bli sjuk,känner mig ovanligt frusen och halsen börjar svida. Ska dock sitta inne och skriva på ett arbete större delen av veckan, men undantag ett par lektioner. Så sålänge det inte blir värre än förskylning får jag vara....glad.

Ha en trevlig måndag allesammans & speciellt de nyblivna sjuttonåringarna i Aspudden!

The day after.

Efter gårdagen är jag minst sagt mör, blev för mycket drinkar och jag mår allt annat är prima nu.Men så har jag lovat bort mig idag,ska iväg på Cosmonova. Låter ju kanske inte som världens bästa idé när man är bakis,får hoppas jag inte mår allt för illa...Hur som helst,min morfar är i stan och vi ska äta på "vår" resturang efteråt. Kommer kännas märkligt att mormor inte är med,men det måste helt enkelt gå bra. Jag ska köpa på mig en stor cola light flaska och sätta mig på bussen om tjugo min.
Vilket klagoinlägg detta blev, det är ju ändå självförvållat! Lite cola & luft gör nog susen!
Vad ska ni hitta på idag?

Update:
Ja, då har jag lärt mig att baksmälla plus Cosmonova inte är en bra ekvation. Så fort jag satte mig i fåtöljen kände jag hur illamåendet smög sig på. Tio minuter in i föreställningen började fingrarna sticka, blodet lämna ansiktet och kallsvetten rinna.På knaggliga ben var jag tvungen att snabbt komma därifrån till närmsta toalett och frisk luft. Haha. Sjukt. Middagen däremot var så trevlig, god mat och trevligt sällskap i form av familjen!


Black AND White.

Tänkte köra på svarttvitt ikväll med svarta strumpbyxor och vit babydoll-klänning. Önskar jag hade vetat det idag när jag var på stan för då kunde jag har köpt ett svart sidenband att knyta under bysten. Det hade allt varit fint!
Mycket går i svartvitt...

Necessary Objects™ Crushed Satin & Velvet Dress BCBG Max Azria Strapless Taffeta Dress Diane von Furstenberg 'Lora' Slinky Jersey Dress 
 Norma Kamali Everlast Oversize Shirtdress Eliza J Mesh Dot Party Dress Diane von Furstenberg 'Antonio' Wrap Dress
  

..och vad kan jag säga förutom...I WANT!

Presents.

Idag tog jag sovmorgon och åt frukost i nattlinne framför Bridget Jones - The Edge of Resaon. Mysigt!

Nu ska jag snart ut på stan och inhandla lite jul-& födelsedagspresenter och eventuellt något fint till kvällens party. Eftersom jag avskyr att slå in paket ska jag även ta itu med det idag,så jag får det gjort.

Ikväll kommer Ida över, vi ska dricka lite drinkar & skvallra, och sen dra vidare ut. Ses fram emot!

Lugn kväll & mörka tankar.

Fredag igen
! Snacka om att tiden går fort när man har,eeh, ja inte roligt ialla fall. Den här veckan har varit kaos rakt igenom och jag kunde inte vara gladare att helgen äntligen är här. Kvällen går i lugna tecken, med godsaker framför Idol. Jag behöver inte ens nämna att Johan måste åka ikväll? Det finns inte att han stannar,då börjar jag verkligen tvivla på svenska folkets omdöme(om jag inte gjorde det innan..säger bara: brandsta city släckers..). Hur som helst,som vanligt blir fredagen lugn även denna helg

Jag är inne på brunettankar igen. Känns som hela Hollywood går och blir brunetter och jag funderar på84685-198 att joina dessa tjejer.
 
Vad tycker ni? 
Brunett-Malin eller blondin-Malin?

Uppdate: Ja! Äntligen röstades Johan hem,vi jublade i soffan :) Och ja,kanske går jag och blir brunett one day soon...den som lever får se!




 

All I want for christmas...

Åh,tomten jag har varit snäll i år...:)

84685-195
  • Digitalkamera
  • Klänning, TopShop
  • Överlack,Essie ( blush.se)
  • Nagellack - "Clutch me if you an" & "Fed up", Essie (blush.se)
  • Dvd - Joey box
  • Dvd- Simple life
  • Photoshop
  • Pink Lamé, Chanel
  • Smyckeshand
  • Klänning,Mango
  • Dag & nattcreme, Nivea

Utöver detta skulle det inte vara fel med lite presentkort från HM,Lindex. SPA eller ansiktsbehandling - I want! ...hha,vilken snyltare jag är :)


Köp mig!

MQ är en affär som jag tyvärr sällan hittar något jag vill ha i, men är ändå av någon anledning medlem i deras kundklubb. Hur som helst, jag funderar på att bryta mönstret för den här skjortan från Zoul bara skriker:"köööp mig!"
84685-193













Let's livin' it magic.

När jag var yngre satt jag och min syster som klistrade framför teven vid vissa program. Sex and the City såg vi på i smyg,vi låste in oss på mitt rum så inte mamma skulle få nys om att vi tittade på "tantsnusk".
Huset fullt med MK & Ashley (som delade på rollen som lilla Michelle)som från bebisar till lilltjejer såg jag ofta. Men det som jag och söstra mi gillade allra bäst var ändå "Sabrina- the teenage witch". Jag tyckte alltid hon såg så söt ut i fina kläder och hade ett så avundsvärt liv,det oskyldiga förhållandet med snälla,men ack så snygga Harvey. Nu visar kanal 5 programmen 17.30 på vardagarna, och just nu ska jag slå på teven och vara lite nostalgisk,för ibland att det mysigt att "vara" 10 år igen..

Read me like an open book.

Nu är Jenny S utläst även den. Har nu läst alla Denises böcker utom Storlek 37 & Matilde. Hon är riktigt duktig, och jag ser fram emot att få sätta tänderna i även de två. Dock känner jag för ett författarbyte nu, och lockande böcker finns det inte ont om! Jag önskar jag kunde läsa djupare böcker,men det går helt enkelt inte. Speciellt inte nu när hjärnan matas med tung historia & internationella relationer,filosofer osv. Då svävar jag hellre bort i någon lätt chic-lit!

    


Dessa är jag sugen på allihopa, någon som har nån annan att rekommendera?
"Där regnbågen slutar" är skriven av samma författare som underbara PS Jag älskar dig. Så den har jag höga förväntingar på, för den boken fastnade verkligen. Har just prackat på Hanna den nu när hon läst ut Storlek 37. Man kanske skulle starta en bokklubb eller något,där man byter böcker..för det blir ju lite smått kostsamt att springa till bokhandlaren gång på gång! Fast..det är det värt!

Viktig läsning :)

Okej,jag slänger in en liten lista här som paus i pluggandet. Sen kör jag igång på riktigt! Listor är ju bara så roliga att skriva..(att läsa,njae,haha)

Namn: Malin
Kön: Tjej
Ålder: 20
Längd:  ca 170 cm
Smeknamn: Mala,Malisen (pappa & Hanna...)
Hårfärg: Blond,men har börjat få lite brunett-sug.
Ögonfärg: Blåa

Har du någonsin:
Ätit sushi:  Ja. And I love it.
Stått på scen: Jo,ganska ofta som yngre.Nu är det alltmer sällan,haha.
Varit ihop med någon som varit otrogen: Mjae. Jag har varit "the other woman". Utan min vetskap såklart.
Klättrat på berg: Jo,småberg.
Sett vita huset: Nej.Vad är det för fråga?

Antingen eller:
Kallt eller varmt: Varmt!
Spets eller satin: Satin.
Svart eller rött: Blandat är bäst,men..jag säger rött för tillfället.
Regn eller snö: Snö.Totalhatar regn.
Rosor eller tusensköna: Roses of course.
Vår eller höst: VÅR!
Matte eller engelska: Engelska. Vad som helst utom matte!

Motsatta könet:
Gillar du någon just nu från det motsatta könet: Hmm.Typ inte,nej.
Vet den om det: -
Vad tittar du på hos en man: Ansikte & överarmar. Viktigast är dock att han har snälla ögon & fint leende!

Inom de 48 timmarna:
Kramat någon: Ja,pappa! :)
Kommit sams med dina föräldrar: Eh..Är jämt sams med mina underbara föräldrar,alla tre:P
Bråkat med en kompis:  Nope.

Gillar du att:
Ge kramar: Jaa,såklart.
Ge massage: Då ska det vara en speciell person! Annars föredrar jag nog att få :P
Gå promenader i regnet: Eh,som jag skrev längre upp: försöker bojkotta regn.

Övrigt:
Vad gjorde du förra sommaren: Var på Mallorca med Ida,jobbade & dejtade!
Svär du för mycket: Nej,det hoppas jag inte. Så fult,men visst ploppar det väl ut någon svordom lite då och då...
Vilken färg är det på dina byxor just nu: Mörkblå jeans.
Vilken låt lyssnar du på just nu: Living to love you -Sarah Connor. Så fiiin.
Vad är bredvid dig just nu: En vägg med en rosa gardin på.
Hur ser ditt skrivbord ut (till datorn): Allt i ett från IKEA. Bokhylla,lådor,whiteboard osv..
Vad var det sista du åt: Jättegod lax med fetaost.
Vem vill du spendera resten av ditt liv med: När jag vet ska jag meddela...:)
Har du en lavalampa: Nej,skulle aldrig vilja ha heller.
Hur är vädret just nu: Ser inte riktigt,är så mörkt utanför fönsterrutan,hah.Men typ mulet.
Vad gjorde du igår kväll: Såg film med familjen. "Om Sara",rätt konstig film faktiskt...deppig:(
Vem pratade du sist med på telefon: Pratar rätt sällan i telefonen,men det var min tandläkare imorse. Hehe.
Vad gör dig glad: Människor jag tycker om,feel good-filmer,musik,djur & bebisar!
Vart skulle du vilja du åka: Massor avställen. USA,Frankrike & Thailand mest för tillfället.
Vill du ha barn: Ja,självklart!
Vad ska dom heta: Corinne, Ella & Jacob. Blir kommande syskonet en flicka kan jag sno deras pojknamn Oscar annars:)

Fasiken,det här gick fortare än jag hoppats på...back to the books.

Motivation - come back.

Usch.Vissa dagar kan man bara inte få motivationen att komma. Har ett ganska omfattande prov på torsdag som jag vid detta tillfälle inte kan ens hälften av det jag borde kunna om. Det värsta av allt är att det känns helt och hållet omöjligt att hinna både ta reda på all oändlig fakta jag behöver samt lära mig detta på två dagar. Jag har av andra skäl inte kunnat plugga till detta innan och jag kommer inte kunna plugga på hela onsdag. Så, en liten sammanfattning: Jag måste trycka in tusentals ord i min redan uttröttade hjärna och jag har en dag & en kväll på mig. Mjo,det borde ju gå.Inte.

Sedan har jag fått en massa intryck och andra tankar som jag måste låta mig själv ta itu med. Det är helt enkelt lite för mycket att tänka på just nu. Men jag har inget annat val än att skjuta alla andra tankar åt sidan och (försöka) koncentrera mig på "Internationell makt & politik- diskussion".


Hey - wish me luck.

Pink Lamé - Give me.

Denna jul är det något som inte stämmer överens med hur det brukar vara. Min önskalista är nämligen tunnare än ever. Troligtvis för att jag nu mest vill ha saker som jag inte riktigt vet att jag vill ha.Eller vad man ska säga,typ pengar till att köpa kläder mest,haha. Så presentkort & pengar är nog,hur tråkigt det än må låta,det som kommer uppskattas mest. Men som sagt,ett par saker har ändå hittat dit och en av de är Chanels nya ögonskugga "Pink Lamé", med nyanser av rosa,silvergrått & guld. Fantastiska färger blandade och Chanels alla förpackningar tycker jag är så snygga. Svarta stilrena och med de två klassiska C:na.

En annan sak som jag önskar mig är en sån där
hand som man kan hänga smycken på. Men jag har aldrig någonsin sett någon sån "till salu" i affären?

Någon som vet vart jag ska skicka min tomte?



Night on town.

84685-192
Gårdagen visade sig bli riktigt trevlig! Middagen med Moa blev rolig,om än något kort. Men det tar vi igen på en "Stureplansrunda" :)
Ida och jag gick till Stockholm kök & bar, och träffade sedan Daniel. En riktigt go göteborgare som jag känt lite till & från i typ åtta år. Kul det med!

Outfiten igår såg ut sådär -->
(där ni även ser min underbara Paddington-imitation)






Lördagsrapport!

Superdag på stan,jättetrevligt verkligen! Jag hittade faktiskt både örhängen och klänning till kvällen & även detta söta hjärthalsband. Köpte det på Creole på Drottninggatan och bytte silverkedjan mot en guldkedja. Ida köpte en fin blå tröjklänning med svart skärp till. Heavenly! Nu ska jag snart iväg på sushimiddag med min kära vän Moa. Var år och dar sen vi träffades känns det som så det blir nog en hel den att ta igen!
84685-191


Nicole Richie-

      
(Två before-bilder och en after. Svart hår till röd klänning,kan det bli annat än vackert?)

Nicole Richie är en person som jag aldrig har tyckt sett sådär jättesnygg ut. I hennes tidiga berömmelse var det way too much trash över hela henne. Hennes viktras bidrog i och för sig till en förbättrad klädstil, men något gav mig ändå "tant-vibbar". Kläderna var snygga, men med den frisyren till? Njae. Vet att många avgudar pagen men jag tycker den får henne att se äldre ut. Nu däremot,är frisyren på hennes sida. Och hon passar ju så bra i mörkt hår! Tycker även hon sakta men säkert börjar lämna "skelettstadiet" och det är ju bättre än allt annat.
Go Nicole!

Classy Claudia.

Claudia Schiffer är Accessorize's ansikte utåt för höst & vinterkampanjen 2006.
Jag gillar den,hon är klassikt snygg men med tuff attityd.

 

Coola & snygga bilder på coola & snygga Claudia.

Freaky Friday.

84685-189
Och nej,provet gick åt helskotta. Brukar känna så efter ett prov men detta var..katastrof. Jaja,inget att göra åt det nu, nu ska jag slå mig ner i soffan,tända lite ljus och läsa nya VeckoRevyn som jag unnade mig efter en evighets studier om vikingatiden & Kalmarunionen. Och imorgon blir en smått hektiskt dag med gym,klänningsspanande,sushimiddag & utgång.

Men nu: på med mysdressen (i mina drömmar denna från
Victoria's Secret - i verkligheten en grå m rosa ränder från Adidas)!




Free stuff - I likie!

Gillar du att få saker gratis? Gå då in på www.gratisgen.se/?ref=32961 och anmäl dig! Genom att värva vänner får du välja mellan ex Despereate Houswives el Beck-box, presentkort på MQ,Vero Moda, dvd-spelare med mera! Go for it =)
 
Nu ska jag snart iväg och skriva mitt första prov på ett och ett halvt år...wish me luck!

Winter Wonder Land.

Imorse när jag kom hem från gymmet möttes jag av ljuva jultoner. Johanna (jultokigast av alla) hade blivit så sugen på julstämning att hon inte orkade vänta till första advent. Jag är inte så tokig i julen som henne,men en mysigare högtid finns inte. För mig är julen en väldigt massa saker, men viktigast är ändå (hur klyschigt det är låter) att umgås med familjen. Har samlat ihop lite jox som gör julen så härligt "julig":

Bubblare: Röd klänning på julafton! Gärna denna från Jovovich-Hawk eller den här från Alice + Olivia. Eller kanske den här söta ballongklänningen. Eller ..åh, Diane.... Ja,utbudet är inte litet,de finns där...till en budget något över min dessvärre.

Vad gör julen julig för er?


Beautiful Stranger.

84685-18284685-18584685-18484685-183

Ett levande exempel på att en skönhet klär i allt är vackra Chad Michael Murray. Långt hår,kort hår,rakad...todo! Åh,why can't I have him..:)

Mother JO.

Få saker är väl finare än en gravid mage?
Som jag tjatar om här allt som oftast ska jag bli storasyster igen runt jul!

84685-18084685-179

Här är den söta blivande mamman stolt med sin söta mage:)

HM,Jenny S & Zzzz...

Nej,nu får det vara läggdags. Jobbigt att jag är så upp i varv bara...hm. Men Jenny S (som för övrigt är
otroligt bra) får agera "sömnpiller", dock ett rätt dåligt sådant. Ligger och läser säkert en timme innan jag somnar,så lång tid brukar det inte ta. Jaja,intresseklubben antecknar :)
Nu har jag iväg skickat iväg en order till hm.com eftersom min natt tillsammans med dom blev så misslyckad sist ska jag ge dom en chans till. Detta blev det


Och så det här röda linnet. Inget som jag tyckte var sådär gorgeous men man fick det för ynka 29:- och det är inte så mycket att bråka om.
Någon gång kanske man behöver ett  rött linne av denna modell,vem vet?








Clinique - turanround 15 minutes.

Ny kategori här där jag hissar mina favoritprylar. Kommer mest bli skönhetsproduker om jag känner mig mest :) Och vad bättre börja med än en goding bland Cliniques underbara hudvårdsserie,nämligen : Clinique turnaround 15 minutes facial. Jag har inte varit så mycket för
ansiktsmasker förut,har inte direkt känt att de gett mig något. Den här fick mig dock att ändra uppfattning. Huden känns babylen & frisk efter att masken verkat i femton minuter. Ett STORT plus är att den varken sticker eller kliar medan den sitter på och dessutom syns den knappt. Den enda negativa är ju
då priset,ca 400 :- får du betala för denna. Egentligen en rejäl bit över smärtgränsen för en ansiktsmask, men den är väldigt dryg vilket stillar smärtan lite i alla fall :)





Den härlilla burken är onödig lyx, no doubt om den saken,
men lite vardagslyx är väl vi alla värda,inte sant? :)



.

Let's go studying.

84685-178En snabbvända hem,men nu ska jag iväg igen. Till biblioteket där jag ska spendera eftermiddagen tillsammans med en stor kopp kaffe. Och någon mysig tjocktröja.









Dress me up!

HM.com har fått in nya kläder. Jag är lite småsur på dom för att dom norpade mina VR-grejen ur kundvagnen men de här vackra klänningarna kan nog få mig att förlåta. Festkläderna för tankarna oundvikligt till nyår, trots att jag inte har en aning om vad jag ska hitta på denna förväntningarnas kväll. Kanske är jag storasyster, kanske blir jag storasyster, kanske blir det som alla andra nyår ...rätt misslyckat. En sak som är säker är att jag ska klä upp mig i någon söt dress. För även en misslyckad kväll blir roligare i klänning!

Jag föll inte bara för klänningarna utan även dessa två. Blusen är ju så vacker & koftan...ja,I'm in love!

Ugly Betty på VR?

Här kan du vinna en två veckor lång praktikplats på VeckoRevyn i sommar! Skulle vara himla kul att få se om dom har så roligt som det verkar i Ebbas blogg...






 

Dream dream dream about..?

84685-177 
God natt,alla söta bloggare & bloggarinnor,
nu är det sovdags för

Give me back my T-shirt!

Jaa,natten blev väl ungefär så misslyckad som den kunde bli. Kjolen fanns inte ens när jag och mig halvsega dator kommit in på damkollektonen, så det fick jag glömma. Däremot lyckades jag plocka på mig ett par svarta och ett par rosa stumpbyxor och den svarta t-shirten med hjärta. Även om kjolen var körd var ändå jätteglad att jag skulle få t-shirten som jag tycker är übersöt. Så slussades jag vidare till kassen och allt det jag hade i korgen var slutsålt! Sjukt irriterande.

Gick det bättre för er? Ingen som har en extra av den svarta t-shirt i st M?=)





Nu ska jag snart iväg till skolan..Ha en fin dag!








Uppdate: Jag har lite svårt för de här människorna som köper upp en massor enbart för att sälja vidare till jättehöga priser, så ett tips är att kika lite i HM- affärerna närmsta dagarna. För tillfället vet jag (genom säker källa) att till exempel de rosa & vita angoratröjorna finns det lass av kvar, och även klänningarna + byxor.)

Gör er redo.

Nu ska det bli intressant här framför datorn. Om ca tio minuter ska jag göra mitt bästa för att klicka hem kjolen. Jag har dock inga högre förväntningar,vet att många andra flickor runt om i Sverige tänker likadant. Så jag ser datakrasch framför mig. Men,det är alltid värt ett försök,så...redy - set - GO!

Biosöndag.

Är man på klänningshumör får man göra det bästa av situationen. 84685-176
jag trotsade garderoben och lyckades hitta en som ändå gick okey ihop med kappa,sjal,skor...Och här ser ni (med min dåliga-suddbild-kamera) resultatet:

 
   - Klänning,HM
   - Stickade strumpbyxor, HM
   - Skor, okänd boutique
   - Pashminasjal,utomlands
   - Kappa, TopShop.



Vi var på bio och såg sorgliga och känslosamma filmen"Efter bröllopet" med bl a Rolf Lassgård. Den kan jag bara rekommendera smått okänsliga människor...ni andra borde vänta till hyrfilmen,så man får snyffta(eller storgråta) ifred.
Eller helt enkelt skippa mascaran.

Dress for Success.

Knitted Pinafore Dress  84685-169 84685-170  84685-173

Det första kommer från
TopShop, de två följande från HM & den sista från Vero Moda.

Är verkligen på klänningshumör idag,men har just kommit på att jag har ingen klänning som lämpar sig för vintern. Och då tänker jag inte på att den måste vara "varm" utan ingen som ser snygg ut lager på lager. Enormt sugen på de två första som lite vardag,medan den tredje vore kanon till...nyår? Planering ingår i mitt nya liv,har redan köpt hälften av julklapparna...


My daddy dearest.

Fars dag idag så vad bättre göra än att tillägna en sida i bloggen till denna fantastiska man som både är min pappa & en av mina allra bästa vänner.

Ur "Daddy's little girl" av Dream.84685-168

"And some day I'll be a bride
But don't you worry daddy
Cause you'll always be number one in my heart
And I'll never forget the times that we have shared 

I'll always be daddy's little girl
No matter what happens in this world
I love you,daddy."



Som
Frenchy säger i Grease:

"The only man a girl can depend on is the father"

Me myself & I = bra sällskap!

84685-167

Kvällen visade sig gå över mina förväntningar. Det är inte helt lätt att trivas i sitt egna,ensamma sällskap alltid,men ack så viktigt. Jag är faktiskt den enda som aldrig kommer kunna lämna mig ifred. Så lika bra att bli bästis med mig själv en gång för alla!
Hur som helst,vi har haft en mysig kväll tillsammans,jag & jag! Och som ni påpekat, att spendera en kväll med Johnny Depp är verkligen inget att klaga på!!

Hoppas ni också har en härlig lördagkväll!

You'll find me in Neverland.

Lördagskväll och här sitter jag. Förr kunde jag verkligen se fram emot en kväll helt för mig själv,men nu blir jag rastlös. Har haft mycket för mig de senaste helgerna, men nu är alla upptagna på egna håll. Tänkte springa ner och köpa lite Ben & Jerry's och kanske sushi. Sen ska jag knåpa ihop lite smycken (jag & Alejandra var i Pärlshopen idag och jag köpte upp mig på pärlor,kedjor & sammetsband) och se på filmen "Finding Neverland" med Johnny Depp & Kate Winslet. Två av mina absoluta favoritskådisar & en handling som ska föra en till drömmarnas land..Äsch,vad är jag nojjig för,det kommer bli alldeles,alldeles underbart...

  


Uppdate: Den var fantastisk. Vacker & sorglig samtidigt som lekfull & befriande. Så vill du fly verkligheten för en stund..se den!

Rarrrr!

84685-166

Leopardmönstret har verkligen blivit en hit och jag tycker det är döcoolt. Tyvärr känner jag mig lite för feg för att våga mig på skor,väska eller någon annan större detalj i just detta mönster. Men ett par trosor,benvärmare, eller kanske till och med en liten clutch..maybe.

På bilden:
- Klänning från Asos.
- Mössa från Ebay.
- Väska från Victoria's Secret.
-Trosor från HM Rowells
- Skor från Asos.
- Clutch, Roberto Cavalli ( Net-a-Porter)

Play my song.

Blev utmanad av Honeydew att lista mina tio favoritlåtar alltime. Svårt, men här är den i alla fall,utan inbördes ordning:

1. Forever young - Alphaville
2. Tears never dry - Stephen Simmons feat. Lisa Nilsson
3. End of the line - Honeyz
4. Sway - Bic Runga
5. Learn to fly - Foo Fighters
6. A place nearby - Lene Marlin
7. Sexyback - Justin Timberlake
8. Hot stuff - Donna Summer
9. Together again - Janet Jackson
10. Hallelulja - Jeff Buckley

En lista med nästan rakt igenom lugna låtar...det är så jag gillar dom helt enkelt

Lovely friday.

84685-164Morgonen har gått i studiernas tecken och jag lyckades just
bli klar med en hemuppgift i filosofi.
Tur var väl det för om en dyyg timma ska jag träffa Ida för lunch.
Kanske kanske en tur på stan, men sen snabbt hem till böckerna igen.
I vilket fall är det underbart att det är fredag,jag ska ta det superlugnt i helgen!
Ikväll kommer mina syskon och det brukar vara väldigt mysigt. Idol såklart, och jag har sagt det förr men säger det igen..snälla,låt Johan åka hem nu...




Vad tycker ni? Och vad har ni för planer i helgen?


Ingen secondhandare direkt.

84685-161Jag har blivit utmanad av Aife att visa mitt bästa second hand-köp. Men jag har,hör & häpna,aldrig köpt något second hand! Fråga mig inte varför,har bara inte blivit av. Jag väljer därför att  visa två ursnygga väskor som jag har "secondhandat"(läs:fått) av Johannas äldre släkting,Ines. En svart kuvertväska med rosett & strass samt en liten grön aftonväska med guldhandtag. Denna är inte bara snygg på utsidan utan är dekorerat med små rosetter även inuti!84685-160
 
Jag skickar vidare denna utmaning till

Debbie & Antonia  !



 





Ännu en dag & ännu en skilsmässa i Hollywood.

Lektion hela dagen idag,har sprungit omkring i hela stan känns det som. Men när sista lektionen var slut bar det snabbt av till Rådmansgatan där jag mötte upp min vän Marielle. Hade lovat henne att följa med som stöd till en casting där i krokarna. Jag försökte lugna henne och få henne att förstå vilken talang hon är,och jag kan bara tro & hoppas(hon vägrade låta mig se på) att det gick jättebra! Efter detta åt vi middag & gick igenom allt som hänt sen vi träffades sist. Mycket jobbskvaller & mycket kärleksprat. Efter en liten promenad gav vi oss av åt olika håll och här sitter jag nu. Och läser om Britney & Kevins skilsmässa.
Tråkigt?- Ja. Förvånande?- Inte det minsta.
Jag är glad att Brittan äntligen insett vilken loser han är och att hon kan få så mycket bättre. Hon och Justin passade verkligen ihop, men det loppet är nog rätt kört..


Ska jag entra hysterin..?

 

Har precis diskuterat Viktor & Rolf for HM med Fredric. När jag först såg kollektionen blev jag väldigt besviken. Inget direkt fångade min uppmärksamhet.Men när jag sedan såg Sofi Fahrman prova några plagg tyckte jag helt plötsligt att det såg mycket bättre ut. Speciellt den beiga trenchcoaten och den hallonröda sidenkjolen. Från herravdelningen däremot tycker jag en himla massa var snyggt. Tycker om en lite mer proper look på killar, ganska avskalad. Det är i såna här fall man ska ha en kille att pracka på en massa snygga kläder,haha. Hur som helst, Fredric gillade inte herrkollektionen och han verkade inte tro att så många gillar skulle ställa sig i trängseln på torsdag. Hmm. Vet inte om jag gillade trenchen så pass mycket att jag ska entra hysterin. I annat fall kikar jag nog på nätet 00.01 på måndag morgon. Det lär väl stå rätt stilla tack vare överbelastning,men...ja. Vi får se helt enkelt, för nog är jag lite sugen alltid.

---------------------

Jag får sova på saken, men först ska jag kolla in "
Ugly Betty" som verkar bli en ny ljusglimt på tisdagkvällarnaDock är jag tveksam till att den kommer kunna jämföra sig med "Desperate Housewies".

Uppdate: Nej,tyvärr blir inte "Ugly Betty" något jag slaviskt kommer följa.
Efter hysterin kring "Djävulen bär Prada" känns konceptet lite uttjatat.

Rörigt.

Ursäkta röran...jag försöker bygga om!

Update: Jaja,detta får duga för den här gången. Nöjd med tanke på att jag inte kan sånt här! Däremot behövs lite småjusteringar.

Någon som vet hur jag höjer den lila kolumnen och hur jag flyttar "headern" till vänster?


Shoes are a girl's best friend.

Igår blev så hektiskt att jag inte hann fota mina nya skofynd. Här har vi dom i alla fall,först de übermysiga dunntofflorna i leopardmönster från HM & sedan stövlarna (från en liten boutiqe i Mörby Centrum) mina fötter kommer bo i den kommande vintern!

84685-141 84685-142


Shoeshopping + myskväll med mamma.

Idag hittade jag mina snygga vinterskor & det blev ingen av de två jag skrev om här tidigare! Visar med bilder imorgon :)
Nu sitter jag här hemma hos min kära mamma,har ätit god bakad potatis & tagit ett långt bad. Nu ska vi fortsätta den här mysiga fredagskvällen med glass framför Idol.

Fler än jag som tycker att
Johan borde få säga adjö ikväll?!

Toffel?

Idag skulle jag mer än gärna stannat inomhus. Fy sjutton vad kallt det är! Frusen som jag är räcker det med att jag spenderar tio minuter utomhus för att gå frusen resten av dagen. Då behövs ett par riktigt gosiga tofflor mer än någonsin!
Tänk vad lite som egentligen behövs för att få till en riktigt härlig vinterdag; en stor
kopp té,en filt, favvoserien på dvd och vips så har man lyxat till det för sig!
Och såklart -tofflorna!


 


Dessa är alla från ASOS och ser lockande varma ut.

Mästerkatten frös inte om fötterna.

Denna plötsliga vinter kräver ett par snötåliga boots-och det illa kvickt! Det blir en tur på stan på lördag,eller möjligtvis imorgon eftermiddag...hur som helst vill jag gärna veta ungefär vad jag vill ha så jag slipper gå timtals i snöstorm och ändå komma hem tomhänt...

De ska ju vara snygga och gärna varma för jag är en riktig fryskyckling.
Dessa två har jag siktat in mig på:

84685-13884685-140

Första kommer från
Wedins skor och de andra är från DinSko. Jag är himla sugen på de röda men är lite orolig för klacken. Är redan 170 cm lång och brukar vanligtvis inte tycka om att spä på ytterligare. Men det kanske kan vara snyggt ändå? Hmm,får sova på saken...sen.Först ska jag se på skitprogramet "Bonde söker fru" som Johanna fått mig att fastna för. Hon är förresten baotastor om magen nu,vi alla går och längtar efter bebisens ankomst!

Uppdate: TopShop
har en himla massa snygga stövlar,ska nog ta mig en titt där också innan jag slår till.Kolla in hemsidan,den har fått sig ett rejält uppsving! Bland annat har de katigoriserat bättre och har nu t ex "Maternity" som är en sektion full med mammakläder & "Punk" som,precis som det låter är fullt med punkigare kläder!