Armband.

Idag efter jobbet träffade jag Ida för att ta en fika på Expresso House. Jösses vilken god frapino jag drack :) Granatäpple & hallon - yummie! Hon har varit och bilat i tre veckor och det var jättekul att träffa henne igen! Efter fikan gick vi till Sturegallerian för att jag skulle köpa material till ett armband till. Älskar mitt skoarmband men ville ha brunt band med guld-detajler så det blev en krona. Jättenöjd! Inspirerade Ida till att göra ett liknande skoarmband, hon är ju trots allt en shoeholic hon med,haha!









Jobb jobb jobb...

Det är verkligen tråkigt att jobba när termometern visar detta. Men så är det, den här sommaren får jag njuta av vackra skor och väskor istället för sol,haha. Jobbar verkligen hela tiden. Jag som vill ligga påå klippor och sola och bada med min älskling..:( Var i alla fall ute med Camilla i fredags- jättetrevligt :)





Nej, nu ska jag dricka upp mitt kaffe och snart kila!

Kjol!

Det finns en kjol som jag sett på Gina Tricot:s hemsida och suktat efter i flera veckor! Jag har åkt runt till olika butiker och frågat men alla sa att dom försvann så fort dom kom in ungefär. Jag har verkligen inte sett en enda storlek i en enda Gina, helt sjukt egentligen! Idag åkte jag förbi de tre butikerna i city utan resultat och tog den på Götgatsbacken på vägen hem. Tror ni inte det hänger en ensam 36:a på en ställning?! Jag rusade typ fram och tog den,haha. Eftersom det är resår i den funderade 36:an kanon! Det bästa av allt var att den var på 50% rea!
Jag är så himla glad!



Glassogram.



Idag när jag kom hem låg två glassogram i brevlådan, ett till Patrik och ett till mig, med en fin sommarhälsning från min gulliga mamma! Glad jag blev :)
Tack mamma!

Landet.

Sådärja då var jag hemma igen, blev verkligen en kortvisit - men ack så skönt ändå :) Underbart att få spendera tid med min familj och min lilla prinsessa. Vi gungade och plockade hallon, grillade och hade det gott!



Myskväll.

Lite trött i fötterna efter att ha jobbat hela helgen, men det var ändå kul! Inte så mkt kunder men igår kom Else Marie och Sten förbi med en (tyvärr) sovande Ellen! Hon är mitt lilla lyckopiller, jag  blir så glad bara av att se henne!

Igår efter jobbet satt älskling och jag i Kungsan och åt glass i solen. Underbart! Eftersom vi ville utnyttja den fina kvällen gick vi till en uteservering och åt middag, så mysigt. Sen satt vi där och drack vin och öl några timmar innan vi åkte hem. Jag fick sjukt godissug så på vägen hem hoppade vi av vid Centralen och smet in på Konsum. Yummie. En otroligt mysig kväll med min älskade älskling :)


Nu ska jag iväg till landet, men kommer hem imorgon eftermiddag eftersom jag ska jobba på onsdag. Ciao!

Söndag.

Sitter här och dricker kaffe och ska snart iväg till jobbet. Öppnar 10.30 till 15.00 så det är ett kort pass,skönt! Igår efter jobbet åkte vi hem till Patriks föräldrar för att fira hans bror som fyllde 16. Jättetrevligt och god mat som alltid :)

Ikväll blir det mys, vi har planerat att gå ut och ta ett glas vin någonstans om vädret håller i sig. Eftersom vi båda jobbar helg blir det lite omvänt men imorgon är vi lediga så ett glas vin på söndagskvällen är inte helt fel,haha.

Stekpannan.

Åh vad mätt jag är!

Blev tidig middag istället för sen lunch eftersom Stekpannan inte öppnade förrän fyra. Men vi  satt i solen på deras trapp och väntade och pratade,det var inte helt fel faktiskt! Längesen jag träffade henne så det var mycket att ta igen. Maten var kanon, tog pasta med kyckling, pesto och soltorkade tomater..yummie. Men nu har jag ont i magen så nu blir de té och film.

Onsdag.

Blev ingen bio igår, utan vi köpte mat och hyrde "I am legend" som inte alls var så bra som jag trodde. Men nästa gång är det min tur att välja och då blir det förhoppningsvis bättre,haha!

Älskling har gått för att luncha med sin kusin innan han drar till jobbet och jag har myst omkring hela morgonen och inte gjort någon vettigt alls - skönt!
Men nu ska jag röra på mig lite, ska möta Marielle för en sen lunch om ett par timmar, men först har jag ett annat ärende!



Jag älskar den här underbara saken från Bondelid. Så söt och romantisk :)

Tisdag.

Halloj! :)
Dagens plan var egentligen att åka till Grönan och åka kärlekstunneln men det spar vi till en soligare, finare dag! Så vi var iväg och Patrik klippte sig, kikade lite i Globens galleria men det var lite boring det med. Så vi gick hem igen, och ska nu snart äta lite lunch...vad som sen står på schemat får vi se! Kan inte hjälpa att jag blir lite deprimerad av vädret, vi kommer inte få många lediga dagar tillsammans, älsklingen och jag, så det är trist att man inte kan njuta till fullo av dem.

Kanske blir en hyrfilm eller bio framåt kvällen! "Sex and the city" såg vi ju på premiären, skulle gärna se den igen men tvivlar på att jag får med mig Patrik,haha. "Brudens bäste man" verkar rolig, och "The happening" spännande..

The HappeningBrudens Bäste Man

Idag.


Då: Mysig frukost med stekta champinjoner & broccoli, ägg och kaffe.

Nu: Invänta en paus i regnet för att ta oss iväg till gymmet!

Senare: Träffa Johanna och min söta syster Ellen.


Jag och Patrik var i Thailand i vintras för att hälsa på pappa, Johanna och Ellen som hyrde hus där i nästan tre månader! Kommer fler bilder därifrån en annan dag :)

Söndag.

Sådär ja, nu har jag avjutit en mysig frukost, dusch och är redo att ge mig ut och möta söndagen,haha. Ska möta upp min syster för luncha någonstans i närheten av hennes jobb eftersom hon börjar jobba vid fem. Kanske kommer Patrik och joinar oss, han slutar vid ett... Det enda tråkiga med sommaren är att alla verkar ha semester vid olika tillfällen så det gäller att snappa upp vännerna när de har några lediga timmar :)


                            
Mumsig frukost med jordgubbar, kaffe och Proviva Female.

         
        Enkel klädsel med fodral och quiltad väska(gina), kjol (gammal) och tygskor(lacoste/dna)


Nu hoppas jag på att solen ska titta fram! Ha en fin dag!

Klänningsfeber!


God morgon!:)
Idag blev det tidig uppgång,hah. Vaknade när älskling gick till jobbet för en timme sen och har suttit och suktat på Asos hemsida lite. Så otroligt mycket fina saker, klänningarna är ju fantastiska! Om man ändå hade några tusen över :)

TFNC Halter Ditsy Floral Dress


















Nej, nu har kaffebryggaren puttrat klart och jag ska göra lite frukost! Hörs senare! :)

Kissing your shoes goodnight...

Tråkiga nyheter! Jag som var så duktig, hade fotat och förberett ett inlägg häromdagen, men så slog jag på datorn och inget hände. Den är/var TOTALT död! Sjukt irriterande, så därför har det varit lite tyst nu:) Men nu så har älsklingens dator tagit plats här och min har skickats iväg på reparation. Hoppas det går fort! Nu fortsätter jag i alla fall bloggandet! :)

Idag har vi varit lite på stan, lämnat in datorn och kikat runt. Nu ska vi snart äta lax och färskpotatis, mums!






 










Min snygga nyckelring på jobbnyckeln - en liten pumasneaker- och en av de sjukt snygga kartongerna från Bronx.

Mysig onsdag.

Hej hej!
Vilket konstigt väder det är...svårt att klä sig rätt på morgonen när det är ömsom spöregn ömsom strålande sol,haha!

Har i alla fall haft en fin dag idag, både jag och älskling var lediga så vi har tagit det lugnt. Var och tränade imorse, åt glass på kajen vid Slussen,mumsat salladsmiddag och tagit en kvällspromenad. Nu har vi ätit skorpor och druckit té framför Allsång på Skansen, så mysigt program :)

Imorgon blir det jobb; halv tio till tre och sen hem och förbereda torsdagens sjukhusvistelse. Buhu!