Trevlig kväll!

Än en gång bråttom till tusen! Måste gå om tjugo minuter och jag är...inte klar. Vi ska till ett nyöppnat ställe på Kungsholmen och jag ser fram emot en helkväll med Ida. Kvällens klädsel går i rött,svart och guld..himla synd att mina guld-ballerinas inte kommit än...Nej,jag har inte tid att babbla...

image510 image513

... vi ses i Stockholmsnatten alla partyprinsessor!
(..och maybe någon prins,hihi?)

Update: Alltid lika kul att vakna av att solen strömmar in i rummet! Känner mig inte såå bakis, och tror att det kommer kännas ännu bättre efter lite frukost. 
Jätteskoj barrunda igår! När vi till slut kom fram till slutdestinationen kände vi för lite uppmuntran och ringde Andreas och ja...haha. Vi mötte även Idas flirts kompis och bokade in en dubbeldejt på tisdag...har aldrig varit på en sådan i hela mitt liv med någon gång ska väl vara den första? Annars fick vi en sång tillägnad oss, ett par nummer och galna komplimanger för både skor och väska. Dagen som följer blir lugn, blir troligtvis en promenad i solskenet. Känner mig såå sällskapssjuk men verkar ha prickat in helt fel dag att känna så på...alla är upptagna i form av jobb eller så är dom bortresta eller helt enkelt onåbara.
Så om någon vill ha sällskap i solen idag- let me know! :)
    

Whoa - what a night!

Åh - vad roligt vi hade igår! Kajsa träffade på ett gammalt span och jag shakade till "Heaven is a place on earth" och "I will survive" med David (bekant till Kajsa och troligtvis jordens roligaste och sötaste gay-kille). Precis vad jag behövde!

Idag hade jag tänkt ge mig ut för lite 2hand-shopping...och kika efter vårjackor. Ska faktiskt köpa mig en bok också, det blir troligtvis Bergdolfblondiner. 


 image508 image509


Sen måste jag även få tag på min vän Ida för att planera kvällens party...haha,har festat fredag och lördag två helger i rad nu..men nästa helg blir lugnare än lugnast då jag ska till landet,så...äsch. Får passa på medan jag är ung! :D

Update:
Den där 2hand shoppingen gav jag upp efter tre affärer...kände mer för en latte och bra bok i solen. Fick inte tag på Bergdolfblondiner,men däremot Grevgatan 22 som jag länge velat läsa. Parkerade mig i min kära Vasaparken och njöt av våren. På väg hem köpte jag lite påskliljor att lysa upp rummet med. Nu ska jag börja planera klädseln för kvällens utgång..har all anledning att vilja se lite extra fin ut..hihi.

Min kväll..min framtid.

Nu är det lite bråttom för nu ska jag hem till Kajsa på söder för en fördrink följt av drinkar en masse på Lemon Bar. Jag älskar Lemon Bar! Sjukt bra musik och charmen ligger i att man i princip måste dansa varandra eftersom det är så litet..hur kul som helst ju,haha!
Jag måste fira min nya framtid! Efter år av tankar enbart inriktade på sjuksköterska har jag nu insett en bättre (och mer realistisk) plan. Lärare..jag vill ju såklart bli lärare! Då får jag arbeta med barn/ungomar, se dem utvecklas, hjälpa dom och dessutom får jag låånga lov. Mina nya planer ger mig även ett snabbare hopp in i livet som student..troligtvis kan jag börja till hösten! Jag är otroligt förväntansfull och en stor sten har lyfts från mina axlar...
Värt att skåla en extra gång för,right?

image504 image505


PUSS PÅ ALLA och ha en lika underbar kväll som jag kommer ha!

 

Lovely day.

Idag bär det av till SÖS för att få sista dosen av järninjektioner och jag tror nog det har hjälpt mig. I och för sig blir jag alltid som en ny människa när våren kommer; piggare och gladare och lyckligare. Är nog en ganska markant skillnad på just mig,fler än en person har sagt det om mig...:)
Sen blir det sushilunch följt av shopping med Marielle.


image499 image501 image503

Vad ska ni göra idag?

Jackor jackor jackor!

Vad nu, inget Desperate ikväll?  Johanna, jag och Ellen hade gosat upp oss i soffan för ett efterlängtat avsnitt och vad får vi se om inte...sport?

Men jag har för övrigt varit väldigt pigg och glad idag, omöjligt att vara annat i denna underbara vårsol! Solen påminner mig även om jag det börjar bli dags att spana på vårjackor...

 Klicka här för en större bild på Tigu Jacket

Gillar dessa två, men tror den vita är liiite finare enligt mitt tycke..vitt är tyvärr svårt att hålla i snyggt skick dock. Hmm. Haha, det får bli jack-spaning i helgen med andra ord!

Blondie.

Morgonen har ägnats åt damsugning och våttorkning så nu är mitt rum redo att möta våren! Fick fint besök i form av lilla skruttan och på bilden kan ni se hur mitt hår blev..Honungsblont skulle visst inte gå eftersom jag redan var så pass ljus. Men jag är rätt nöjd ändå!

Nu har jag ätit lunch och ska bege mig mot biblioteket för att försöka komma igång med matten. Synd att uteserveringarna inte öppnat annars vore det mysigt att sitta i solen och plugga. Jaja. Ikväll ska jag i alla fall ska iväg på förhandsvisningen av "La vie en Rose". Bio mitt i veckan har blivit min grej,haha.

Imorse kom för övrigt klänningen jag beställde från HM - underbart söt är den!


84685-498


Ha en underbart fin dag i solen alla gulliga!

Min söndag.

Dagen började med frukost hos Jonathan (rester från hans middag igår,supergott as always,hihi) och fortsatte med att pappa hämtade pappa upp mig i Vasaparken för att ta en provtur med hans nya bil. Jättefin och jättestor! Jag hade då varit och hämtat mina skor från Asos och dom är adorable! Nu behöver jag bara ett par vita sommarskor, så är samlingen fulländad...for now. Vi hämtade upp Johanna och Ellen för glass i parken och nu sitter jag här och lyssnar på Lisa Ekdahl. Och ikväll blir det middag + film. Härlig söndag.
Vad har ni gjort idag?

image491image487image493image492    

This is how we party.

Oj,vad kul vi hade igår trots att inget blev enligt planerna! Vi fastnade längre än tänkt på förfest-stället och kom till K-15 alldeles för sent,haha. Blev några shots för mycket och jag kom hem klockan fem!  Idag mår jag till följd av detta som jag förtjänar...illa. Hoppas verkligen jag mår bättre till kvällen då det är dags för party igen...Jag ska dra med Kajsa på en fest en kompis till Jonathan har. Hon hade visst också haft en blöt kväll igår, så det blir nog inte mycket dricka för någon av oss,haha...


image470image485
image478image484
image472image486

Hoppas ni mår bättre än mig och har en härlig lördag!

Drinkar + middag + party!

Nu sitter jag med en ananas-drink och förbereder mig för kvällen. Dagen har varit jättehärlig,men nu kurrar magen. Vi har Kurre & Freddan här på middag och sedan ska jag som sagt smita iväg ut i partynatten för att festa med Napa-gänget.  Söta svarta klänningen hittade jag på Gina idag :) Även jordgubben åker på.
 Är riktigt partysugen, har inte festat på många helgen nu...vilken superkväll detta kommer bli!

image468 image469

Vad ska ni göra ikväll?

Sweetness.

Nu har jag efter lång tids letande hittat ett par svart sommarskor som föll mig i smaken. Hoppas bara det blir rätt med storleken, är lite läskigt att skicka efter skor.
Men är de inte bedårande söta? :) 

Idag efter jobbet var det dags för kursstarten i matematik C som jag ska börja läsa på distans. Matte är så inte min grej men med ett par snälla själar som erbjudit mig sin hjälp ska det nog gå bra. Eller, gå i alla fall.
Imorgon blir det en härlig dag för min del. Ledig hela dagen så det blir järninjektioner och bokjakt ( "matematik från a till e"..härlig litteratur.) Och så har jag frisörtid för slinging och klipp. Sånt är alltid mysigt, att bli lite ompysslad. Sedan på kvällen blir det utgång med Ida, vi ska krascha en 25 - årsfest tänkte vi,haha. Men nu blir det lite SATC innan jag ska sova :)

Hur ska ni spendera morgondagen?


 

White white wine.

Idag efter jobbet bestämde jag och Marielle oss för att en dag som denna krävde både god mat och vin. Lite vardagslyx är man väl värd efter en tuff dag? Så vi satte oss på Rimini och nu kom jag precis hem...jises,vad skulle jag göra utan mina vänner? 


image466 image467


Nu fortsätter kvällen i mysandets tecken med bebisgos och té och ögongodis i Grey's Anatomy!

Hur har er dag varit?

Re-ewind.

Mitt i allt detta april-vädret fick jag lite back-flashes från mina tre år i gymnasiet. Känner mig lite stressad inför min framtid och vad jag ska göra, när jag ska göra det och hur. Jag vet äntligen vad jag vill, men hade inte räknat med att vägen dit skulle vara så kantig. Så fotoalbumet åkte fram för lite skolminnen. Vilka härliga år det var, ganska bekymmerslösa och så otroligt roliga. Och studenten - vilken dag. En av de få dagarna man blir riktigt firad för någonting man avklarat helt själv. Och ut i livet skickas man...

image460 image461         
image462 image465

Hur var eran student,lika fantastisk som min?

Bad hairday..everyday?

Utväxt är bara förnamnet på mitt kära hår just nu. Så i veckan, troligtvis fredag eller lördag intar jag frisörsoffan. Så nu kommer det här roliga för-arbetet, nämligen..hur vill jag ha det? Har bestämt mig för att skippa brunett-looken ( ljust på sommaren brukar passa mig bättre..inbillar jag mig)


 
Funderar på att antingen lägga in lite honungsblonda slingor som Lindsay..eller tror ni Jessicas nyanser skulle passa mig mer? Vore jättekul att få lite tips och råd! :)

Utmaning - topp fem.

En utmaning jag fick från Elin var att lista mina fem favoritlåtar. Tror jag har gjort den är utmaningen förr, så därför listar jag istället kvällens topp fem:

1. Ryan Adams - Wonderwall.
2. Lionel Richie - What you are.
3. Lisa Ekdahl - Vi tillhör varandra
4. Peter LeMarc - Om vi inte skulle ses igen.
5. Stefan Andersson - Anywhere

Lugna låtar till en lugn söndagskväll. Vilka är era favoriter?

Stress-dag!

Otroligt hektisk dag idag, är fortfarande lite spänd. Mitt kort var helt felgjort och folk telefon-terrade mig hela morgonen. Dessutom var det två tjejer på intro och då tar allting alltid lite längre tid för att de ska lära sig. Stress!

Tack och lov ledig imorgon så det blir perfekt att avsluta dagen med att koppla av tillsammans med lite vin och mat och Jonathan.

Vad ska ni göra ikväll?

Update:
En väldigt givande lördagskväll - vi båda somnade tidigt. Nästan för tidigt för att jag ska våga avslöja det här,haha. Men vi fick en lång mysig morgon i alla fall.
Nu skriker hela min kropp. När det blir "the time of the month" hos Malin blir det inge PMS utan sjukliga cravings efter godis. Och då menar jag sjukliga. Så vi får se hur länge jag klarar hålla mig undan Vivo ikväll,haha. Annars kommer kvällen bestå av middag och en av de senaste Beck-filmerna.

HM + myskväll.

Ikväll blir det fredagsmys, har lite ont i armarna plus att jag ska upp och jobba klockan sex imorgon. Johan kommer förbi och det blir middag och TV i vanlig ordning.

Har lyckats få lite nätshopping gjord också, HM har fått in ännu mer vårnyheter och kunde inte motstå klänningen,hihi. Fick även
denna på köpet + 10 % off på allt. Ska ni handla på HM  Rowells så gör det nu! Koden 7376 ger er även 25% på en vara.

image449



En mysig låt att lyssna på såhär på fredagskvällen är  Encore - L'Amour Toujours - underbart vacker.

Hoppas ni alla få en underbar kväll, blir det party eller hemma-mys?

Bokmalen Malin.

Idag hade det varit härligt att ta med en bra bok och sätta sig i solen eftersom jag är ledig...och alla andra jobbar,hha. Men bokhyllan behöver påfyllning, och dessa får gärna flytta hem till mig:


    


Sophie Kinsellas bok "En shopoholics bekännelser" läste jag ut snabbt på Mallis stränder, och jag suktar efter att få läsa "En shopoholic i New York" - jag inväntar pocketversionen. Och "Där regnbågen slutar" av författaren till min favoritbok "PS Jag älskar dig" är också en bok jag gärna skulle läsa.

Nej, nu måste jag skynda iväg till Närakuten!

Check-lista!

image436 image437
Fyndade en randig förklädesklänning och söt rosa kjol 2hand på väg hem idag...lycka!



Nu är är verkligen vår i luften! Varje vår blir jag som en ny människa, glad och pigg och förväntansfull inför allt våren och sommaren för med sig. Något som är mycket roligare att syssla med när vämen kommit är ju shopping. Här kommer min check-lista inför våren/sommaren 2007. Det mesta ska jag försöka införskaffa, men vissa läggs direkt i drömfacket.:

  • Metallic, metallic, metallic. I någon silvrig klänning kommer ni inte se mig, men detaljer i metallic är så snyggt! Glittriga silverskor och guld-ballerinas...och en stor rymlig guld-metallic väska,mmm!
  • Sjalar i glada, somriga färger att knyta runt väskhantaget ,i håret,eller runt halsen. Turbanen hoppar jag.
  • Klänningar en masse. Förklädesklänningar, femtiotalsinspirerade och kortkorta - you name it!
  • A - linjeformat. Klänning och vårjacka.
  • Romantiska outfits med volanger och rosetter. En kjol med mycket tyll till en söt blus med rosettdetalj..åh.
  • Ett par helsvarta solglasögon måste införskaffas...snarast.
  • Röda detaljer. Skor har jag redan, men...en snygg liten clutch i rött vore inte helt fel.
  • Nagellack i rosa och gräddvita nyanser. Essie har ju hur många som helst, Mavala likaså.


Vad kommer du inte klara dig utan i vår?

Och glöm inte..ikväll börjar ju
Grey's Anatomy!


Utmaning - sex egdomligheter hos Malin.

En utmaning jag fått från alla håll och kanter är den där man ska lista sex underliga saker om sig själv och sedan föra utmaningen vidare till sex andra bloggare. Hm,känns verkligen som alla gjort den så jag hänger på jag med,hehe. Here it goes:

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit ?tagna? och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

  • Jag är addicted to grönt té. Dricker minst en kopp om dagen, gärna fler. Men det konstiga är att jag inte tycker att det är speciellt gott. Haha.
  • Jag är läskigt bra på att känna igen folk. Jag andas nog lite stalker-varning när jag minns för- och efternamn på personer som inte har en aning om vem jag är. Eller när jag minns vad vi sist pratade om...för åratal sen.
  • Jag måste skrubba mig med en skrubbsvamp när jag duschar, annars känner jag mig inte ren.
  • Jag har en lite annorlunda fobi - jag kan inte vara i närheten av hönor utan att få rysningar och vilja gå därifrån. Har ingen aning om varför, fåglar för övrigt tycker jag bara är söta...
  • I en period i mitt liv skrev jag mycket dikter, blev så många som 600 stycken.
  • Jag lyfter (tydligen?) på ena ögonbrynet väldigt ofta när jag pratar...Helt utan min vetskap :)

Någon eller några av er har säkert redan gjort den,men jag utmanar följande söta bloggerskor:
Sofia, Elin, Hanna, Minna, Ida och Amanda

Idag blir det lunch med Ida sen march iväg för att kvällsjobba!


Vårdag på Skansen(och vart tog den här helgen vägen?)

Supermys hos Jonathan igår, men att The Ark vann Melodifestivalen? Njae. Så vi kikade på första avsnittet av OC (är det konstigt att jag inte sett det innan?=)) och drack té istället. Myspys på hög nivå!

image430 image431 
 image434 image433

Dagen spenderades på det perfekta stället att spendera en av vårens första dagarna, nämligen på
Skansen. Jättemysigt att gå omkring bland alla söta (och mindre söta?) djur. Lagom till vi skulle gå började det dock dugga, men som sagt..vi hann med en härlig dag i solen.

Nu kommer snart min syster hit och ska äta middag.
Vad har ni gjort idag? Händer nåt kul ikväll eller är det söndagsångest i vanlig ordning,haha?

d

Jag har haft en jättehärlig dag, vi tog en promenad och stannade i Vasaparken för glass och kaffe. Ellen sov hela tiden, hon är så duktig och skriker sällan :)

image425


Nu ska jag dock iväg snart igen. Hem till Jonathan för att äta middag, kolla på film och mysa :)

Vad ska ni göra ikväll? Melodifestivalen för de flesta antar jag? :)

Härliga lördag!

Åh,vad härligt att vakna,pigg och utvilad(klockan åtta,hha) av att solen strålar in i rummet! Hade hoppats på att få jobba idag, men nu är jag glad att det inte behövdes :) Första riktiga vårdagen måste man ju spendera med omsorg! Så nu ska jag gå och göra fukost till min kära (men trötta) familj.

image423 image424

Älskar den
Pucci-inspirerade sjalen jag hittade i torsdags, roligt med en liten färgklick! Och ju närmare våren kommer,desto snabbare kan jag använda mina glittriga Asos-ballerinas!
Måste bara dela med en tanke..."Why do you built me up Buttercup Baby? " med Foundations är troligtvis världens sötaste låt. Passar dagen utmärkt - blir ännu mer sprallig och glad :)

Update: Efter en låång,härlig frukost åker solglasögonen på - för nu ska vi ut och mysa i solskenet!

Ebbas fransklänning.



JUSTE!
Minns ni att
jag beundrade den rosa fransklänningen Ebba Hultquist bar i ett avsnitt av Let's Dance? Jag ringde faktiskt upp TV4 och dom sa att det är Lars Wallin som designat den. Nu läste jag just att det är ett verk av Stefan Wåhlberg. Hur som helst, säljs tydligen ett par av deltagarnas outfits till välgörande ändamål, däribland Ebbas undersköna dress. Tydligen gjordes samma sak förra året och då såldes Peppe Engs kläder för närmare 20 000 kronor. Så den här godbiten lär bli dyr. Anna Sahlins är inte heller helt fel...

Så ni som har pengar...jag avundas er! :)


 


Lugn fredagskväll.

Det blev ingen utgång med Kajsa ikväll, hon hade dragit ut en visdomstand igår och såg enligt henne själv ut som en hamster. Kvällen ser ändå ut att bli väldigt mysig, pappa, Johanna och Ellen är hos bekanta så jag har lägenheten för mig själv. Har ätit varma mackor och tagit ett bad, och ska nu mysa med godis och nya Cosmopolitan framför "Let's Dance". Jonathan hade även vägarna förbi och kom för att säga hej och pussas lite :) En helt perfekt lugn och skön fredagskväll med andra ord. Kvällen hade dock varit fulländad om jag hade min lilla flicka här. Men jag skänker några tankar till katthimlen ikväll :)

image420

Vad ska ni hitta på ikväll?

(Fredric - tack för räddningen,hihi!)

"Vilka fiina örhängen du har!"

Idag blev det järninjektioner följt av sushilunch med Marielle. Jättetrevlig och jättegott men jag är fortfarande mätt,haha. Efter det blev det en lång tripp på stan, bland annat på smyckesaffären Moasin där ägarinnan imponerades över Marielles örhängen. Lite roligt eftersom jag gjort dom åt henne :) Inte mycket shopping för min del, men nog så trevligt för det. När benen sa ifrån slog vi oss ner för kaffe, genomgång av inköp och skvaller,hihi. Och nu när jag kom hem hade avin för kameran kommit! Så imorgon har jag den :)

Nu ska jag läsa mina favoritbloggar, och sen blir det snart  té framför "Du är vad du äter" :)


Update:
Haha,jag ser verkligen ett mönster i programmet! Först går det lite halvdant, sen fuskar personen,får en uppläxning och kör sedan på stenhårt..slår aldrig fel! Nej,nu är jag trött..sängen - here I come!

Disneydags + middagsplaner.


scarlett-large.jpg

Är inte denna bilden sagolikt vacker? Scarlett Johanson som Askungen, kan det bli bättre?
 Även David Beckham och Beyoncé har gjort Disney-bilder.

disney2.jpg disney3.jpg

För övrigt -jättemysigt med Jonathan igår, vilken mästerkock :)
Ikväll blir det middag med Alejandra som dejt, alltid roligt att träffa henne! Men nu måste jag plocka lite här, mitt klänningsställ börjar bli lite överbelamrat (hjälp!). Det verkar även som alla rosa
galgarnaalla Drömhuset är slut? Hann inte köpa på mig så många som jag borde ha gjort,haha..men Lagerhause kanske har likadana..?

"..jag är i alla fall världens stoltaste storasyster.."

image418


Vill ägna ett inlägg till min lilla ögonsten till lillasyster. Hon växer och utvecklas så fort att det är läskigt! Från att knappt kunna öppna ögonen till att nu börja le riktigt ofta och mycket - hon älskar när jag räcker ut tungan till henne! Försöker lära henne att titta på teve och faktiskt verkar hon gilla det,haha. Hon gillar också starka mönster, och svartvitt (gardinerna är favoriterna). Hon har fått så mycket söta kläder,rosa mest, och ett par supergulliga mini- uggs,haha.

Igår fyllde lilla skruttan två månader, men det känns som hon alltid varit här.

Nyheter, söndagslunch + bio.

Jättemysigt igår, god mat och härligt sällskap. Pigg och glad idag, vaknade halv nio och kunde inte somna om(kan det vara järninjektionerna som börjar verka?). Så jag dukade upp frukost och betade av några Grey's - avsnitt - mysigt värre! Kollade även lite på Asos nyheter och dom har verkligen fått in mycket som lockar. Den här kjolen är ju underbar och gosh,vad snyggt med svarta strumpbyxor och röda skor till.
Och klänningen...kan inte våren komma snart?
 


 Idag blir det lunch med morfar som är i stan, funderar på att hoppa på Malenas hälsoutmaning och ta en promenix in till Stureplan. Ska även ringa jobbet och planera veckan och Kajsa för att planera fredagskvällens party! Sen ikväll ska jag på bio med Jonathan och se "Jakten på Lycka" :)

Hoppas ni alla har en lika lugn och skön söndag! :)


I love those J's.

Jättetrevligt att träffa Jonathan igår, blev verkligen en imponerande barrunda :)
Har haft en lugn dag idag, ätit sushi och fått hjälp av pappa att kika lite på kameror (över internet) och slog till på
denna. Rosa är ju after all min färg,haha!

image415

Har dock lånat Johannas kamera för att kasta in en kvällens outfit. Ska till min faster för fördrink och sedan blir det av till J's för att fira hennes 50-årsdag!  Har inte bestämt vilka skor jag ska ha...men det löser sig!

Puss och hej - ha en fortsatt härlig lördag!