Djävulen bär Prada.

                                                        Nu är "Djävulen bär Prada" utläst.
    Har läst lite varje kväll, så det har tagit ett tag.
    En mycket underhållande bok
    men det vet väl de flesta vid det här lagret?












Nu är det bara att invänta den
20 oktober & filmpremiären!


   


Kaos på stan.

Pust. Det är ingen idé att knata runt på stan första lördagen efter löning. Köerna var milslånga & jag var tvungen att armbåga mig fram. Även lite kända ansikten fick jag se i vimlet. Bingo (mycket mindre & tunnare än jag trodde)stod utanför Drottninggatan 81 & fröken Ebba jäktade förbi vid Sergels torg. Hur som helst,jag hittade iaf ett par svarta jeans & en jättefin röd kofta på Lindex.. Jag köpte faktiskt inte mer,mina planer är ju att shoppa upp massor i Turkiet,har hört att dom bland annat ska ha jättefin frotté,och en badrock har jag länge suktat efter. Om en vecka är jag där!
Vi ska verkligen vila upp oss & umgås,min kära far & jag. Så..jag ska packa pocket! Nu när bara ett kapitel återstår av underbara "Djävulen bär Prada" måste jag ladda upp med nytt.
"PS Jag älskar dig" har jag redan i bokhyllan,men jag ska även få tag på "Bergdolfblondiner". Det finns många böcker jag vill läsa nu,inte minst Sophie Kinsellas "Mina hemligheter" som ska bli film,troligtvis med Kate Hudson i huvudrollen.


Fredag till lördag.

Äntligen helg. Middag,bio & ett glas vin blev middag,bio,tre glas vin + dans på "Skeppis". Riktigt trevligt att träffa mina tjejer,skönt att få tankarna på roliga saker.

Småseg idag men ska ändå orka mig ut på stan för att kika på jeans & ev höstjacka.

BTW.
Freja från "Top model" & Stureplansprofilen Johan Kareld syns aldrig på en bild utan varandra. Nytt "kändis-par"?

84685-110  84685-111  84685-112

Finns det förebilder i Hollywood?

Blev inspirerad av Debbie att lista mina favoritkändis-tjejer. Jag väljer också att visa vackra,starka tjejer som jag ser upp till istället för den uttjatade "stilfavorit-listan".


    

Dessa fem tjejer står upp för sig själva,
följer inte Hollywood-ideal & är helt enkelt fina förebilder för mig.

Ha-begär från HM.

Alldeles för mycket fint på HM nu. Jag får kämpa för att hålla fingrarna i styr...



Filmfrossa.

Det är alltid lika skönt när man är klar med ett helgpass. Inte nog med att man måste jobba,man måste jobba när alla andra har det lugnt & skönt. Men imorgon är jag äntligen ledig. Ska iväg till Kista Galleria med en kompis,men innan det är jag välförtjänt av en lååång god frukost framför teven. Passande nog kom mitt cdon-paket fyllt med dvd-filmer. De har riktigt schyssta priser på cdon nu, & genom att knappa in denna rabattkod: 453678567   får du även gratis frakt.

Lovely!

84685-109

Eyeko, Håkansson & Tigi.

Äntligen har mitt paket från Blush kommit! Det var verkligen inte en dag för sent. Jag hade faktiskt väntat mig någon liten extra "förlåt-för-du-fick-vänta-i-två-månader-present",men icke. Inte ens ett litet förlåt-brev.
Jag är väldigt nöjd med
vitaminsprayerna,dom friskar verkligen upp & känns något beroendeframkallande. Dock så var Eyeko Cream inte alls så bra som jag förväntat mig efter alla lovord. Förstår inte hysterin.

84685-108
84685-107
 


Hoppade av i Västermalmsgallerian på vägen hem idag & utnyttjade min kupong för 40% billigare Tigi- produkter. Det blev "Tigi Superstar - 'Queen for a Day'". Den har jag hört alldeles för mycket bra om för att inte testa & nu fick jag den en hundrig billigare.


My new room.

84685-106Att ha en pappa som har en fru som är gravid
& därmed dragit på sig åkomman "carpaltunnelsyndrom"
& därav är halvtidssjukskriven är inte helt fel faktiskt.
Idag kom jag hem till ett helt nytt rum!
Vad lite gardiner & grejs kan göra...underverk!







TACK
Johanna & Else Marie!




Talk about..Mischa.

Mischa Barton har aldrig varit någon superidol för mig. Jag minns henne fortfarande som den läskiga tjejen i "Sjätte sinnet" mer än som Marissa Cooper i OC. Tyvärr. För visst har hon både stil & talang. Och utan denna utstyrsel är hon ju vacker.

  
Bilder från hollywoodrag.com

Listed once again.

Vad heter du?

Malin.
Vart bor du?
Stockholm.

När är du född?

10 maj 1986.
Beskriv din stil med 3 ord?
Romantisk,flickig,avslappnad.
Vad innebär mode för dig?
Att väva in trender i sin egen stil. Eller tvärtom :)
Vilka är dina favoritaffärer, butiker?
H&M, Gina Tricot, NK, Åhlens.
Shoppar du second hand?
Nej,har aldrig lyckats fynda nåt,även om jag kikar in i second hand-butiker då och då.
Vilken är din favoritdesigner?
Marc Jacobs, Luella & Chanel.
Vad är din favorit i höst?
Röda detaljer, stickade klänningen &
Hur mycket shoppar du för i månaden?
Shoppar mer smink & skönhetsprodukter än kläder. Men med det inräknat blir det väl runt 3000-4000.
Dyraste plagget respektive billigaste?
Brukar vara bra på att hitta "dyra saker billigt" .Men det jag lagt ner lite mer pengar på är jeans i så fall. Bland det billigast måste vara ett par schyssta kostymbyxor från Filippa K. För hundra kronor!

Tror du att du kommer att kunna shoppa lika mycket om 10 år som du gör idag?
Troligtvis (läs: garanteratinte.
Brukar du tröstshoppa?
Alldeles för ofta & mycket.
Högklackat eller lågklackat?
Lågklackat,trots att högklackat är klart snyggast. Kan inte gå utan att vingla.
Vilken är din drömväska?
Fortfarande blå Luella's "
Stevie leather tote".
Vilket blir ditt nästa köp?
En stickad klänning. Eller en höstjacka. Eller ett par skor..
Favoritblogg?
Debbies & SheCity ligger bland "Favoriter". Även denna gillas.
Vilka är dina stilikoner?

Rachel Bilson. Big time.
När upptäckte du ditt intresse för mode?
När jag fick råd att hänga med i alla trender :)
Vad vill du jobba med i framtiden?
Barnsjuksköterska. Har ju gått en kurs i Makeup-artisteri men det får bli en hobby vid sidan av. Ett roligt jobb vore annars att vara smink & skönhetsredaktör på någon tidning.
Favoritplagg just nu?
Min mysigt tjocka polotröja från HM.
Favoritaccessoarer?
Långa halsband, stora väskor & snart kan man även börja med stora mössor!


Hemma bäst.

Så,då är jag utvilad & klar. Tittade på ett av mina favoritavsnitt ur boxen,nämligen Splash!. Så mysigt med all snö, och när Charlottes lilla Elizabeth Taylor får hundvalpar. Even more mysigt :)

Nu ska jag & Johanna gå en sväng på stan,beställa barnvagn & äta lunch. Sedan blir det soffan & "Hemma bäst" som vi så länge velat se!

Tidig sovmorgon.

Vaknade tidigt hos mamma imorse & eftersom alla gick iväg till jobb/skola så bestämde jag mig för att åka hem. Så nu ska jag vila mig tillsammans med boxen & nya Veckorevyn!

Bullbak m lillsyrran.

Helt okej dag idag. Min efterträdare i jobbet gick bredvid mig idag med,så nu känner hon till vilka gulliga gummor hon kommer ha att göra med.
Nu sitter jag och inväntar söstra mi,vi ska baka scones & kolla på Idol & Desperate Housewives.




Btw. Vad
grymt bra Linda var i Idol igår kväll. Jag älskar den låten också,så..snacka rysningar.

Nalle till mormor.


En god gärning är lika värmande för givaren som för mottagaren.Bland det sötaste ju nu är att skicka en hälsning genom en söt nalle.
Här kan du beställa ett "nallogram" till någon som behöver det. Själv har jag precis sänt iväg en till min kära mormor som kan behöva en extra tanke just nu.


84685-104


Blått.

Härligt att få vakna upp till ett nyare,blåare Sverige.



Blå blå vindar..

Idag har jag lagt min allra första röst. Valet var inte svårt, jag tycker det är dags för lite förändringar nu. Så nu,om tjugo minuter kommer jag bänka mig framför tv4 &  förhoppningsvis se Sverige gå från rött till blått. För enligt min mening har både Göran Persson & Socialdemokraterna har gjort sitt.


Ny TV-finally.

Jag som så länge tjatat om att jag ska investera i en ny TV. Och så idag blev denna fina LCD TV:n min. Plockade även med mig en ny DVD,superliten & superbillig!

84685-103


Jag är totalnöjd :)






My lookalike..?

Roliga hemsidan MyHeritage låter en se vilken kändis man är mest lik. Jag har fått höra att jag ska likna allt från Agnes till Daphne Leon, men aldrig någonsin Thandie Newton. Vad tycker ni? Lika som bär?

84685-102 




Ordning & reda på smyckena!

Paketet från Buzzador innehöll två förpackningar med någon ny fettsnål cappucino. Har inte provat det än,men det var ju helt okej :)

Något som jag insåg var väldigt avslappnande var att strosa runt inne på
Indiska. Med avspänd

musik,rökelse & alla vackra saker blev jag väldigt lugn. Så härmade jag Debbie och köpte en  fin galge till mina smycken som innan bara legat och trasat ihop sig i en

kartong
. Nu inte bara ser det prydligare ut, utan jag får en bättre översikt över vad jag har att välja på! Så, tack för tipset :)
84685-100





Köpte även lite fotoramar & ljus för att göra det lite snyggare på översta hyllan.

84685-99
     


Tim Burton's Corpse Bride.

Tim Burton är verkligen enastående. Corpse Bride var lika fängslande som jag väntat mig,men Edward Scissorhands kommer nog alltid vara min Burton-favorit. Till alla som inte har sett den, jag rekomenderar den verkligen. Har varit min favoritfilm sen jag var tio år & den är sådär mystiskt varm och speciell. Nästan så jag skulle kunna åka till USA bara för att se musikalen.


Mycket av musiken i alla hans filmer görs av Danny Elfman,som gjort musiken till Desperate Housewives.

Lovely Saturday.

Så skönt att få sova ut! Idag ska jag verkligen belöna mig själv med en "ta det lugnt-dag". Så gå ner på stan och använda mina två värdecheckar (från HM & Åhlens) och hämta ut mitt paket från Buzzador som nu verkar ha anlänt!

En film som jag länge velat se är Corpse Bride och även den ska jag njuta av denna härliga lördag! :)

Friday (date-) night.

Det är något speciellt med fredagar. Tycker alltid folk lite lite gladare ut på bussen hem på just fredagar. Och inte så konstigt med det,ledighet är ju trots allt det man jobbar för!
Idag lunchade jag med Ida på en kinarestaurang i närheten av mitt jobb. Hon hade med sig korten från Magaluf,och ja, lyckade blev de inte.
Nu ska jag äta,sen iväg och träffa Fredrik!

Jimmy Choo på NK.

För alla skoälskare med plånbok utan botten:
Jimmy Choo kommer börja säljas på NK nu i höst. Idol chain sandals large view
Skorna är verkligen fantastiska & slår enligt min mening både
Manolo Blahniks & Christian Louboutin.




Macy velvet sandals large view  Macy satin platform sandals large view


Tummen ner för ankelboots & hög midja!

Trender hit & trender dit. Roligt är det,att hitta fina kläder,spana in Hollywoods nyaste inneplagg. Men när det väl kommer till kritan, gäller det såklart att ha plagg man själv tycker är snygga & trivs i.
Två trender som är rätt heta just nu,men som jag aldrig skulle haka på är :


Ankelboots - a big no no för min del. Likaså...



..hög midja & pilotglasögon. Tummen ner.












Avsvimmad på jobbet.

What a day,säger jag bara! Varit uppstressad hela dagen,fått ta emot riktiga utskällningar & varit allmänt hängig. När jag sedan skulle gå och ta blodprov kollapsade jag. Gjorde så fruktansvärt ont,misstänker att sjuksköterskan(som enligt Marielle var undersköterska?!) stack mig i någon nerv eller nåt,för aldrig har jag reagerat så förut. Och då tar jag ändå blodprov ett antar gånger i månaden. Så avsvimmad & avslagen fick jag ligga på en brits medan tiden bara gick. Och jag bara blev mer stressad.
Hur som helst,allt ordnade sig till slut. Men en minst sagt jobbig dag förtjänar ett avslappnat slut,så nu ska jag lägga mig och läsa "Djävulen bär Prada" och varva ner.
God Natt!

Brittan fick en son!

Åh,vad roligt för Brittan med en bebis till. Söt blir den säkert också :) Men ändå, tvåbarnsmamma vid 24 års ålder..det låter inte allt för lockande. Speciellt inte tillsammans med Kevin Federline som oftast har roligare saker för sig än att ta hand om sin familj.


Got 2 b Sexy.

Solo G gör ett test på hårsprayer & jag måste säga att jag blev nyfiken på
Schwarzkopfs nya serie vid namn "Got 2 b - Sexy".
Enligt testet ska hårsprayen vara himla bra
och dessutom lukta mumsiga hallon.
 Låter det inte superbra?












Paket från Asos.

84685-98
Jippie,jag kom hem & fann en avi från Asos! Så direkt efter middagen tog jag en lite promenix till kiosken för att hämta mitt paket. Jättefina saker,Tingeling-halsbandet kommer hänga med mycket. Dessutom fick man en tidning & såna kan man ju aldrig få för mycket av!


Kändisspaning.

Juste,dagens kändisspotting:

Ville från Idol stod bredvid mig i tunnelbaneträngseln & fick en påflugen beundrarinna efter sig. Hon försökte med alla medel snoka reda på huruvida han kommer vidare eller ej. Men han stod på sig & sa gång på gång att det är hemligt.

Babsan (utan peruk) kilade runt på HM i Ringen,men gick ut affären tomhänt.


Take a swim.

Mötte upp Moa vid Slussen för att bege oss mot Forsgrenska för att vara duktiga =)
Lite sim & mycket prat blev det eftersom vi inte setts på så länge. Men det är bra med henne för hur lång tid det än går mellan gångerna är allt som vanligt när vi väl ses. Så nu ska jag kolla upp priser till RENT som vi båda så gärna vill se!




84685-97



Vart är min Eyeko Cream?

Eyeko CreamJag har fortfarande inte fått min Eyeko Cream! Tur att jag inte köpte den inför något speciellt tillfälle för här får man verkligen vänta..!

Self tanning- moussen från Lumene funkade inte. Jag undrar nästan om jag gjorde nåt fel för det blev inget resultat alls. Men then again..kan man göra fel på en sån sak?

Nej,nu ska jag iväg och träffa Moa!






Words.



I don't know what he's after
But he's such a beautiful disaster




Mysig lunch på Grands Veranda.

Vilken mysig dag! Jag mötte upp Else- Marie(plastmormor) vid Odenplan & så tog vi 2:an till restaurangen. Rimmad lax med dillstuvad potatis & till efterätt blev det fattiga riddare m svartvinbärssorbet. Har faktiskt aldrig ätit fattiga riddare förr men nu är jag hooked! Delade på en flaska vin också,inte varje dag man trippar hem lite halvluddig klockan fyra på eftermiddagen :)

 Vilken "låtsas-mormor" man har!

Nu har dock lulligheten lagt sig och jag är redo för kvällen som kommer. Har precis smörjt in mig med Lumenes self tanning-mousse. Kanske för modigt att prova en sån kräm första gången när man ska gå ut,men vad är det värsta som kan hända? (återkommer om två timmar då resultatet beräknas..).

Who?



Kan ni lista ut vem personen till vänster är? Under allt hår,smink & eh låstas-kilon döljer sig faktsiskt ingen mindre än denna personen!

Nej,nu ska jag iväg på lunch!

Den 6 september.

Imorgon om en månad åker pappa & jag till Turkiet! Och idag är det exakt en månad till jag jobbar sista dagen på sericehemmet. För den här gången,jag lär ju komma tillbaka som extrajobbare. Men gud så skönt det ska bli att komma igång med mitt liv på riktigt!
Har berättat för mina tanter att jag bara ska jobba kvar en månad & dom blev så ledsna. Man lär ju ändå känna en person när man ses flera gånger om dagen i så lång tid som ett år. Men men,livet går vidare. Dom är ändå glada för min skull,så väldigt många har fastnat där genom åren.
Nej,nu ska jag bänka mig framför Idol!

Mascara-girl.

Idag kom Johannas supersnälla mamma
Else-Marie förbi & lämnade mascaran hon
skulle köpa till mig på Ålandsbåten.
Och hon hade köpt både DiorShow och Hypnose
(som jag blev av med på hotellet).

Gulligt & väldigt uppskattat!







Pink Pony.






Den här ur Ralph Lauren's kollektion
"Pink Pony" skulle jag göra mycket för.









Buy me this. Please.

Det är så typiskt att man alltid ska hitta fina saker när man inte har pengar. Den här söta knytblusen framkallar farliga "vill ha-begär" men nu måste jag stoppa mig själv. För er andra som kan hosta fram
64$ finns den att köpa här.


84685-96



Beställning från Asos.

Jag har faktiskt ingen LDB och nu så hittade jag en billig men fin sådan hos  ASOS. Och nu har jag fått iväg min första beställning därifrån ,äntligen!
Det var lätt som en plätt,men nu återstår frågan..



  


...hur många dagar bör det ta innan de når brevlådan?


Duffel.



Nu är det ju faktiskt september och det börjar bli grått & trist. Men ett ljuskorn är i alla fall alla höstiga kläder. Den här kappan är ju så fin,men vet inte,finns bara i färgerna grön,elfenbensvit & svart. Hmm.
 Men fin var den.

84685-94



Musikaltime.

Jag har fått upp smaken för musikaler & väntar med spänning tills jag kommer iväg på en igen!
Just nu vill jag se "RENT" & "Grease".

    

Och of course...CATS!


"Spirit of Broadway" är också lockande. Det är en hyllning till broadway med smakprov på bland annat Grease, Cats, Les Miserables, Chicago med fler.





IsaDoras solpuder.

Nu har jag stillat min nyfikenhet med IsaDoras gigantiska solpuder & faktiskt var det så bra som jag (tack vare alla lovord) hade förväntat mig. Gav ett väldigt fräscht & naturligt resultat,så bra att Marielle också spontanköpte ett! Det blev dessutom ett "Light & Shade Eye Shadow" i lila nyans.