Hello tiger...

Ikväll har jag traskat runt i mina nya kvarter, skulle egentligen haft ett litet möte men det var en missuppfattning och är inte förrän på torsdag. Men hur som hur var det trevligt att för första gången åka dit kommunalt. Gick hur smidigt som helst! Älskar allt som har med min nya lägenhet att göra! Så nu har jag dushat och hoppat i myskläder, ska koka te och kika i Plaza Interiör framför Desperate Housewives. Väldrig mycket vardagslyx.

image727 image728  image730


Vad gör ni ikväll?

Min egna älskling.

Shit shit shit! Lägenheten är...min! Eller...den är min den 1 juli!  Vad hände lixom,haha?  Nu blir det IKEA, långa promenader i mitt nya område och inredningstidningar en masse. Det går undan men jag har en månad på mig att planera, köpa upp och vänja mig vid tanken. Vid tanken på min egna lägenhet. Det är världens sötaste lilla lya, med badkar och en liten kokvrå. Ljus och fin, i ett grönområde nära till stan. Det kommer garanterat bli en fantastisk och oförglömlig sommar och jag planerar redan världens inflyttningsfest,haha!

Nu är det inte helt omöjligt att det blir mycket tjat och inredning här i bloggen..ganska naturligt antar jag? :) Åh,jag är såå glad!
.

Celebration.

Fortfarande rätt trött, hade tänkt mig en snabb powernap följt av gymmet för att piggna till inför kvällen. Men gymmet stängde tidigare än jag trodde..buhu. Hur som helst, en kalldusch piggade upp mig, och såklart en massa peppande partymusik! Nu börjar magen kurra igen efter all tårta,så nu ska jag slänga i mig nåt innan jag drar ut i partynatten...!!
image710 image719 
 image721

Update: Kul kväll igår! Bilar och öl, det är grejer det,right Ida? Haha. Träffade som oftast Idas kille men även Magnus,en flirt jag hade för tre år sen..söt pojke det där:) 
Vaknade som alltid tidigt imorse, halv nio..och kom hem halv fyra igår kväll! Så jag gick upp och åt frukost för att sedan gå och lägga mig igen. Nu har jag vaknat till någolunda liv och ska ge mig ut på promenad tänkte jag, och köpa med mig mat hem. Gå ut i solen med 
Puddle of Mudd i lurarna och drömma om min nya lägenhet låter otroligt lockande just ni,hihi!


Dop!

Idag är det dags för Ellens dop,äntligen! Jag ser inte alls lika pigg & fräsch ut som jag hoppades på,utan känner mig supertrött,haha. Kom hem runt halv tolv efter att ha spenderat kvällen på Snaps tillsammans med Kajsa & Åsa, vilket var en helt okej tid. Innan dess var jag & pappa och kikade på två lägenheter och tro det eller ej...jag blev kär och om inget går fel nu är det inflyttning 1 juli! Heeelt sjukt,haha! Så jag har legat och vridit mig hela natten, fylld av förväntan! Detta ska minsann firas ikväll!!
Men innan kvällen är det som sagt dags att entra kyrkan. Efter två begravningar i höstas ser jag fram emot att få göra det i ljusa kläder och med glatt humör :) Ska möta Ida,Marielle,Simon & Adrian vid Odenplan om en timme ungefär.

 image706 image707 136311-119

Update: Åh,vilket fint dop! Jättefina sånger, och en alldeles bedårande Fellis. Lugn och fin hela tiden, Ida och jag var kvar sist och fick agera lite barnvakt medan de andra städade undan. Hon charmar verkligen alla den lilla tjejen!

Kanebo / Total Finish.

image704


Idag efter jobbet kilade jag in på Åhlens för att förhoppningsvis finna Kanebos Total Finish i TF204 och den fanns! Alla flickor borde ha ett Kanebopuder i sin neccessär, jag har fått många tjejkompisar att inse hur bra pudret är. Kan trolla bort minsta spår av en vild partynatt,haha! Skönt, nu är det ett moment mindre imorgon. Då jag efter jobbet ska hinna in till stan för att fixa lite sista minuten-grejer inför helgen, gå på två lägenhetsvisningar,äta middag och sedan träffa Kajsa för utgång!


 


Hunkalicious!

Ledig dag idag, men var ändå tvungen att gå upp klockan sju för att gå till tandis. Nu har jag kommit hem igen,ätit frukost och sitter nu här med en kopp kaffe och ska försöka göra upp en strategi för dagens shopping.Prioritet nummer ett är såklart en doppresent till Fellis, men nästan lika viktigt är en dopklänning till mig,haha!


Dagens gladaste: Hade helt missat att min favorithunk,
Ryan Reynolds för ett tag sen brutit upp med Alanis Morisette. Inte för att det gör någon skillnad för min situation,men..det är alltid kul med snygga singelkillar,right? :)


image679 image680 image682
 

Update: Lyckad shopping denna gång med! Köpte en jacka på Vila och en silverväska på Indiska. Hittade tack och lov en dopklänning som jag blev nöjd med på Gina, och även presenter till Ellen. . Däremot fanns inte Kanebopudret i min nyans,så det blir nog en tripp in till stan på fredag. En kortis bara..behöver ju också någon slags kofta/lätt jacka till dopklädseln. Och kanske något mer till Fellis. Och...


Empty.

Äntligen var helgen över, men inte får jag pusta ut för det. Från och med klockan tolv idag är jag fastande inför en undersökning jag ska göra på sjukhuset imorgon..klockan två! Ska dessutom bälja i mig hur många liter vätska som helst. Min mage kurrar redan, hur sjutton ska detta gå? Haha,jaja, det är bara att köra på och försöka tänka på annat. Jag minns när jag gick i åttan och gjorde samma undersökning. Och jag hade hemkunskapsprov och var tvungen att sitta och läsa i den boken..som var fylld med bilder på mat & godsaker! Haha..det var illa!

Gulliga Ida ringde för att säga att hon tänker på mig imorgon,så sött. Hon får själv gå igenom liknande jobbigheter så hon vet hon...Vi började även halvplanera vår dopklädslar...och lördagens utgång.

"- Ida, jag KAN inte gå dit igen..jag bara kan inte. Får inte!"
"- Nej, jag vet."
"- Jag vill inte..men jag vet att jag kommer vilja då..men du får stoppa mig!!!"
"- Mhm,jaja..ska jag skriva upp oss på gästlistan?"

Haha,vi får väl se vart kvällen leder oss.Först har jag en ganska busy vecka att ta itu med!

Update: Åh,vad jobbigt det var..och åh,vad härligt att det är över! Lite ont i magen fortfarande dock. Läkaren sa att mina tarmar är ovanligt "snirkliga" så han förstod att jag höll på att svimma av smärta sist detta gjordes utan narkos. Men alla är så snälla och tar hand om mig så väl där på sjukhuset. Och när jag kom hem väntade välbehövlig sushi. Så - the pain is over..for this time! :)

Lugn fredagskväll.

Mycket trevligt igår, vi hamnade på Lemon bar efter att ha blivit utslängda från middagsstället. (allt stängde visst tidigt igår..) Jag gillar som sagt verkligen det stället, men igår var det något lugnare än det brukar :) Vi får ta igen det nästa fredag då vi ska ut och leta killkompisar. Kryphål i mitt lilla löfte om en dejtfri sommar är...killkompisar!

Idag blev det en väldigt upp-och-ner dag. Åkte till jobbet ilsken som ett bi (på en viss jobb-relaterad person), men tog itu med saker och nu bryr jag mig helt enkelt inte. Tar alldeles för mycket energi att gå och vara arg på någon :) Hur som helst, så fortsätter helgen i samma anda, dvs jobb. Skulle ha blivit bio och middag med Ale ikväll, men planerna ändrades och det blir hemmakväll istället.

image676 image677

Mysgos med Ellen är ju inte helt fel. Lilla stora tjejen nu ju! :)

Erase me.

Idag var jag och tittade på en lägenhet, den var fin men hyran var alldeles för hög..så letandet fortsätter! Sen kom Johanna och Ellen hem, de har varit på landet i nästan en vecka. Bebis har kan vända från rygg till mage! Hon växer så fort den lilla gullungen.
Efter en god middag med Johannas vän Ute från Irland som gäst är det om en stund dags att bege sig till Kungsholmen för att träffa Kajsa. Behöver prata och få...råd tror jag. Om nåt. Hmmmm....


image670 image671

Fortfarande lite blek om nosen,men glad ändå! :)

Dinnerplans.

Mår mycket mycket bättre idag, jag tror jag körde helt på rät "bli-frisk-metod"; dvs sömn och vätska. Nu känner jag mig lite småmatt & känner av halsen lite,men annars är det lugnt. Nu ska jag iväg och få lite frisk luft, har känts som jag varit instängd här hemma i en evighet! Så nu, middag i solen!

image667

  Ciao!

You give me..fever!

Jag har blivit sjuk! Igår när jag vaknade kände jag mig helt svullen och öm i halsen,men det var inte så mycket värre än så. Efter lunch däremot började jag blekna, skakade av kyla och det började svida i ögonen. Helt klart feberfrossa. Så efter arbetsdagens slut ringde jag min pappa och bad honom komma och hämta mig,vilket han så snällt gjorde..vågade helt enkelt inte ta bussen ifall jag skulle tuppa av. Väl hemma tappade jag upp ett kokhett bad för att få upp värmen och gick och la mig. Pappa tog tempen på mig och jag hade närmare 40 grader. Halsen känns verkligen inte okej,är nog inte helt omöjligt halsfluss.. Hur som helst, har legat och vridit mig sen dess i princip, kallsvettat ner hela sängen. Fy sjutton, jag hade glömt hur jobbigt det var att vara riktigt sjuk! Nu känner jag dock att jag kan ta mig ur sängen; ska försöka få i mig någon slags soppa och försöka orka se en film som börjar på TV1000 nu snart, "The truth about love". Pust. Hoppas ni har en bättre dag!

Update: Pappa ringde nyss och frågade vad jag ville ha för mat. Trots att det enda jag ätit idag är buljong med vitlök och sambal är jag inte alls hungrig. Men han propsade på att åka förbi ett thai-ställe och köpa med någon soppa med kycklig. Och nu när jag tänker på det låter det inte helt fel att mumsa kyckligsoppa till Desperate Housewives om en timme..snälla gulliga pappa!


Bakom mina solglasögon..

Det blev en rolig, men blöt kväll igår! Lite förfest, födelsedagschampagne som intogs på tunnelbanan och Jockes piloter som gick laget runt! Jag kom väl fram till att jag INTE passar i såna solisar, men jag var nog av en annan uppfattning igår,haha. Ida däremot är ju coolast!


image653 image665
  image661

Idag blir det eventuellt en lägenhetsvisning, men annars lugnt. Ska kila ner på Vivo och köpa mat, sen återgå till soffan och mitt Grey's - marathon! :)

Let's waste time.

Jag som hade tänkt vara pigg och utvilad inför en låång dag med shopping,fika och fest! Istället har jag legat och vridit mig av (mens-)smärtor hela natten. Till sist gav jag upp tanken att få sömn och steg upp och åt frukost med Johanna & Fellis som var vakna. Nu ska jag ge mig av ut på stan. Har på mig skjortklänningen jag köpte på julrean men ännu inte har använt,haha. Någon gång ska vara den första! 

image638 image641
 image643  image644

  
Update:
Otur i kärlek - tur i shopping? Jag vet inte, men nog hade jag tur som hittade de rosa Conversen som jag önskade mig på extrapris(?!). Så nu är jag..lycklig. De är både söta,snygga och riktigt sköna!! Även mitt presentkort på MQ utnyttjades på deras "schlager-kampanj" med 20% off. Så en riktigt snygg hängselkjol hänge med hem. Träffade mitt lunchsällskap på Söder och åt foccacia med mozzarella - yummie. Vi drog oss in mot Ringen där jag köpte en rosa tunika som lär användas flitigt över bikinin i sommar! Köpte en till tekopp att använda när min andra favorit (aka baljan) är i disken. Riktigt lyckad shopping så nu är jag glad och på topp inför kvällen! Dock liite trött efter natten så jag ska nog vila en timme nu!

Ett år äldre- och visare?

Åh,vad firad jag har blivit! I onsdags var jag här hemma och blev firad av pappa,Johanna och Fellis. Sång och godis och presenter! Sedan på torsdagmorgon kom de insjungandes med frukost på sängen..så borde man starta varje morgon,haha! Massor av fina grattis-sms/mejl och gratulationer på jobbet håvades in..vad alla är snälla! Efter jobbet åkte jag ut till Aspudden för födelsedagsfirande med andra halvan av familjen. Mamma hade köpt en rosa tårta - så sött! Jag fick dubbla upplagor av två av de tre böcker jag önskat mig,men det ska nog gå att fixa.

image634
image635 image636

Kvällen blir lugn, har mycket spring att göra på stan imorgon. Fick både pengar och två presentkort,så här ska shoppas(och fikas) inför kvällen..och den tredje och sista firningen för i år,haha! Jag ska då ut och festa för första gången som 21-åring! Med min allra finaste Ida som tillägnade mig ett otroligt fin inlägg i sin blogg!

Kvällen kommer därmed tillbringas med läkarna på Seattle Grace Hospital..!


Malin 21!


image629

Idag är ingen vanlig dag,tralala,för det är min födelsedag..hela 21 år!!
GRATTIS till mig själv,hihi! :)

Tankar..

Den här dagen har inte varit något vidare. Började med att jag försov mig och hann äta ett äpple på vägen. Jag som alltid äter havregrynsgröt och är van att stå mig till lunch. Well,not today. Marielle bjöd mig dock på sushi :)
 


Vi hade en präst på besök idag, han pratade om hur våra äldre faktiskt kan ha det, med dödsångest, livsfunderingar och allmän oro. Han pratade lite med oss om hur man kan hantera en människa som antigen fruktar döden eller har dödslängtan. Väldigt viktigt och givande, men såklart, känslosamt. Dessutom är en av mina gubbar döende och det tar på krafterna att se honom tyna bort.
I övermorgon är det min födelsedag och jag kommer för första gången gå igenom den utan att varken prata eller träffa min mormor som gick bort i höstas. Eftersom hon bodde i Småland är det inte väldigt påtagligt att hon är borta, vardagen rubbas liksom inte. Men nu börjar jag känna att jag verkligen saknar henne...och det är fruktansvärt att sakna någon som man vet att man aldrig mer kommer få träffa.
Så idag har varit en känslomässigt påfrestande dag men jag hoppas morgondagen blir bättre :)



Myskväll,parkas & dopklänning.

Inte är det varmt ute inte! Kom precis hem från Gerda M/S där jag träffade Kajsa. Just där var det iofs varmt men jag Cap sleeve terrycloth dress large viewmissade bussen och fick hem,buhu. Nu sitter jag här med en kopp te och försöker återfå värmen i kroppen. Ser fram emot att krypa under varma täcket och slökika på teve..!

Förresten så kom min svarta parkas idag, ursnygg! Och jag har hittat den perfekta dopklänningen. Till mig alltså. Självklart är allt perfekt utom prislappen. Men om någon har 179,84 £ till övers så finns denna Juicy-snygging på Net - a - Porter.

(host,jag fyller år på torsdag,host,haha...)





Sov gott sötnosar!




Me and my sis.

Jättetrevligt igår, vin och högläsning ur "Dumpa honom",haha..! Vi gick ut på stan en kortis men insåg att vi båda hellre spenderade kvällen med SATC,så vi köpte hem mat och tog det lugnt ist :)

image621 image622  image624

Av den anledningen rätt pigga idag, vi började dagen med frukost framför filmen "Förvandlingen" och ska nu ge oss ut på picknick i solen...! Systerkärlek på hög nivå :)

Update: Åh,så mysigt med sol och värme i Humlan! Kom precis hem nu och fann Fellis ätandes blåbärspure,haha..Roligt att se henne äta för första gången :) Men hur som helst,nu har vi agerat terapeut åt varandra, ätit en massa vindruvor och fullkornsbrago och solat. Precis vad jag behövde!


Söta sister.

Pratade precis med syrran. Hon har precis gjort slut med sin pojkvän och är deppig hon med så vi kom nu överrens att vi lika gärna kan deppa tillsammans. Så hon kommer över ikväll för middag,vin och drinkar. Det lär få upp oss båda på bra humör och troligtvis på g för utgång! Vad skulle jag göra utan min underbara syster?


Åh,juste....vackraste låten just nu: Hold me - Ebba Forsberg.

Soool & glitter!

Har inga direkta planer idag, kanske blir lite 2hand-shopping. Måste kika på ett par svarta vardagsballerinas också,men det kan jag nog komma undan med ganska billigt. Något som är ett måste i vårväskan är skavsårsplåster så det ska också inhandlas,haha. Och maybe något fint till ikväll? Till min än så länge oinplanerade utgång...


image616 image617 

Vad ska ni göra idag/ikväll?

Update:
Det blev en kortis på stan..känner att jag har en sån där dag inte jag har alltför ofta, då jag är otroligt irriterad på allt och alla. Köpte en till Gina-klänning i syrenlila och ett par ballerinas från KappAhls skolansering, men känner mig inte ett dugg gladare. Så med andra ord; humöret var värre än jag trodde. Kanske är lika bra jag begraver mig med Ben & Jerry & dvd-boxar här hemma ikväll istället. Har ändå ingen som vill gå ut med mig ikväll. Äsch, ska inte deppa för mycket här på bloggen..men..nån som vill byta liv för en dag?



Filmkväll.

Filmen igår var söt, kanske inte den bästa jag sett men..gullig :)
Ännu mer film blir det ikväll när Daniel kommer över. Familjen är på landet över helgen så lägenheten är helt i mitt våld. Underbart! Så ikväll blir det film och sushi. Imorgon har jag försökt dra med min kära vän Ida ut men fick ett lite halvkryptiskt svar på mitt mess idag så vi får väl se. Om inte annat så får jag väl dra med någon annan,haha!

image609 

Ha en fin kväll! Och grattis på fyramånadersdagen,
Ellen!


Pass!

Eftersom sommaren kommer med snabba steg känns det på tiden för mig att ordna ett nytt pass, mitt gick nämligen ut 30 april. Så handväskan är fylld till brädden av böcker och tidningar, räknar med att få sitta där i ett par timmar,haha. Och efter alla timmars väntan ska man se pigg och någorlunda bra ut på det där hemska passfotot. Hatade alltid att ta skolfoton, men detta är nästan värre,haha!

Om det inte tar hela dagen ska jag även förbi Idas jobb för att lämna Fredriks jacka (som han lånade ut till mig i lördags.). Och ikväll blir det bio med Daniel :) 

Fellis bloggar.

image607 image608


Ikväll får jag hjälp med bloggandet, är nämligen barnvakt till sötisen. Vi har även middag, lek och Sex And The City på schemat. Det är väl lika bra hon redan nu får ta del av det eviga mysteriet; män!

Play that funky music right boy!

Min musiksmak är otrolig varierande; jag gillar att från Marilyn till Britney. Men just nu är jag totalt insnöad på gruppen Puddle of Mudd och Marit Bergman. Precis lagom rockigt och poppigt, helt i min smak.

 

Skönast: "She fucking hates me"/PoM
Argast:"Away from me". /PoM
Sötast: "From now on" / M
Vackrast:"I Miss you" / M & "Blurry" / PoM

Detta är riktigt heta tips,sjukt bra låtar! :)