Till er!

84685-262



 

Hummermiddag följt av party blir min kväll!
 HM-klänningen till middagen och den röda sötsaken till utgången!

Ha nu en underbar kväll fylld av glitter,bubblor och fest!
Puss & kram - ses på stan!

Summering.

Det har varit ett tufft år,det värsta jag haft tror jag. Det har inte hänt så mycket alls, och det som har hänt har nästan uteslutande varit tråkigheter. Två plötsliga dödsfall i släkten följt av två jobbiga begravningar. Därför ser nog ingen fram emot att starta det nya året mer än jag!

Här kommer årets:

Person: Mormor. Aldrig har jag känt en sådan förlust som när hon försvann. Det här året kommer alltid påminna mig om henne. Tina får vara med som joker - hon har verkligen fått upp mig på fötterna efter ett fall.

Händelse : Min mormor & min farbrors bortgångar & begravningar. Pappas & min resa.

Resa : Turkiet, det var så otroligt skönt att få komma bort från allt shit och bara umgås med min kära far!

Strul : Ett litet sött strul jag definitivt kommer minnas är Richard aka Blondie.

Party : Med Napa-gänget & "Storken"

Kärlek: J gånger två.

Kompis: Får bli två - Marielle & Ida,mycket för de ställde upp för mig i och med mormors död.

Låt : "Hips don't lie", "Sexyback", "Boten Anna".

Klädesplagg : Klänningen! Har aldrig haft så mycket klänning som jag har haft det här året...Och jag älskar det! :)

Blogg : Min egen såklart!:)

Bok : "PS Jag älskar dig". Den är i en klass för sig - helt underbar!

Film : "Djävulen bär Prada" är garanterat årets mest hypade film. Lite väl överskattad enligt min mening...




2007 kommer bli mitt år - jag känner det på mig...

Hur har ert 2006 sett ut?

Sistatalk.

Nu är det utgång på gång, med min älskade syster,Camilla!


84685-258


Vad ska ni göra ikväll?

"If you're tired you take a napa - you don't move to Napa!"

 Äntligen är nyårsplanerna klirrade, det blir först middag sen fest med Napa-gänget. Visade sig bli bättre planer än jag kunde ana,härligt! Idag ska jag följa med pappa och Johanna till hennes släkting Inez och hälsa på. Sedan ska vi kika lite runt på IKEA & Jysk. De är ute efter ett nytt skrivbord och jag är ute efter ett klädställ. Kanske ett skoställ också? En tripp förbi systemet skulle också sitta fint. Rosa bubblor känns ju såå jag.

Vad ska ni skåla i på tolvslaget?

84685-256


Ikväll blir det utgång med lillsyrran - ska bli väldigt kul!
Ha en trevlig fredag alla söta!

Fit for fight?


  

Nu är jullovet slut för min del! I alla fall de jullov jag tillät mig ta från gymmet!...Men nu är jag back on track! Skratta så mycket ni vill men jag fundrerar faktiskt på att köpa hem Carmen Electra's Aerobic Fitness för lite kompletteringsträning hemma. Kan nog vara riktigt kul, och den roligaste träningen är ju faktiskt den bästa! Och man får ju faktiskt magmuskler av att skratta så...man kanske skulle testa med några kompisar?

Någon som har provat?

Update: Sådär, nu har jag klickat hem den tillsammans med första säsongen av Grey's Anatomy. Lovar att hålla er uppdaterade om hur det går med strippandet,haha!

Gråsvart dag.

Idag blir det shopping igen. Mest för att jag glömde köpa minneskort till min nya kamera igår...duktigt! Ska dessutom möta upp en vän för att planera nyår över lunch - inte det lättaste. Nu börjar det verkligen närma sig och jag har ingen aning om vad jag ska göra!

Champage & glitter -of course- men vart?84685-253














Vad ska ni göra?

Update:
Ikväll kommer många tjejer ( och killar?) sitta framför "
Victoria's Secret Fashion Show 2006" på trean kl 21.00. Skulle gärna se den färgsprakande showen men, som den sanna skräckfilmssuckern jag är ska jag se  "Saw III" ikväll. Vi har sett både ettan & tvåan med skräckblandad förtjusning och ja...trean kändes som nästa steg :)
Och - nej -fortfarande inga direkta nyårsplaner.

Ha en trevlig kväll,ciao!

Reaholic?

Pust och stön - jag tror jag överskattade min egen shoppingförmåga där ett tag! Knökfullt med människor och inte sådär överdrivet mycket intressant i affärerna. Men lite hittade jag ,bland annat detta:

84685-25184685-25084685-24984685-252 


Den röda klänningen har jag tittat på superlänge, men har aldrig köpt. Och nu fanns det för halva priset, det kallar jag lycka! Att jag sen fick springa runt i varenda Lindex i stan för att hitta min storlek, det var det värt! Förvånandsvärt lite på HM, men en svart skjortklänning & en grå tröjklänning kom jag över. Ikväll blir det nog lite mer shopping av en annan sort... internetshopping - inga köer, ingen trängsel. Bara ett klick så får man sakerna hem i brevlåndan...blir nog mer sånt hädanöver!:)

Nu är jag helt färdig så nu ska jag lägga upp mina trötta ben och kolla på "
John Tucker must die" (thanx,sis!)

Lugnet efter stormen.


84685-247

Nu är julen över för den här gången! Två fantastiskt mysiga dagar med familjen har jag haft, helt lovely! Med andra ord - jag är jättenöjd över en fin jul
Mina härliga presenter från mina härliga människor - jag är glad för varenda liten sak! Något som även ni kommer få lite nöje av är min nya digitalkamera, no more suddiga bilder här inte!:) Och på nyår blir det invigning av sjukt snygga skuggan
Pink Lamé från Chanel! 
Fick även pengar & presentkort så jag får köpa lite fler julisar imorgon. Jag kommer hänga på låsen till HM's tjuvstart för medlemmar!:)

Är ni nöjda med julen? Vad fick ni för goa julklappar? Nyfiken i en strut!:)

Till er alla...

God jul alla underbara läsare!
Hoppas ni får en härlig dag med massor av julgodis, pussar under misteln, julmat
& såklart - julklappar!











Update: Julfirandet fortsätter,men nu har vi förflyttat oss hem till mig. Nu blir det julafton en gång till, med mer julmat, mer julgodis och mer julklappar!:)



Ring ring...

Oj,vad mycket pengar jag sparat in genom HM:s "Gift of the Day".
Jag har köpt
bebisdräkt, jeans, klänning & nu passade jag på att köpa ett svart och ett rött underklädessätt, den sista kampanjen. Väldigt nöjd med mina köp, ångrar dock att jag inte fick tag i koftan & cashmeretröjan. Well ingen idé att gråta över spilld mjölk!

84685-246

Köpte ny mobil idag också (av troligtvis världens sötaste säljare på El- giganten). Det blev en Nokia 7360 i färgen "powder pink". Den kommer dock inte fungera förrän den första januari och mitt nuvarande abonnemang går ut imorgon..så då får jag prova på ett liv utan mobil - undra hur det ska gå...

Nu ska jag snart träffa mamma och syskonen för bio. "Underbara älskade". Sen stannar jag där över julafton och firar här hemma på juldagen. Inte illa med två "julaftonar".

Ikväll blir det uppesittarkväll med Ebba i Bingolottos rimstuga. Kan ju vara lite roligt att se...:)

Pass by.

Nu är det snart dags att åka iväg för att begrava min farbror. Jag mår illa bara jag tänker på begravningar och nu har jag snart begravt två nära släktingar inom loppet av två månader. Men jobbigt det än är måste man klara av det. Det är att hedra de avlidna och visa att man sörjer deras bortgång.
Jag inser verkligen hur skört livet är för varken min farbror eller min mormor blev så gamla att döden är nästa naturliga steg. Men  jag tror på liv efter döden. Tack och lov annars vet jag inte hur jag skulle ha klarat detta.
Men önska mig gärna lycka till - det kan verkligen behövas idag...


84685-245

Vila i frid,Lasse.

Härliga dag!:)

Weei,jag är klar! Alla julklappar är nu inhandlade och inslagna. Jag belönade mig med lite choklad pappa fått från en leverantör framför alldeles underbara Grey's Anatomy.

Idag efter min sista filosofilektion beslöt jag mig för att än en gång strosa runt på stan i hopp om att finna nån liten till julklapp. Jag var ju egentligen klar innan, men lite kompletteringsklappar har ju ingen dött av! Jag har alltid fått höra att man ska ge vad man själv vill ha, och eftersom jag bara älskar goodiebags knåpade jag ihop varsin sådan till pappa och Johanna. Kan inte visa innehållet eftersom jag vet att de läser bloggen ibland... Jag köpte en fin röd rosett  i en nyöppnad butik i närheten av mig, Niki's,och den kommer bli üebersöt till svart klänning!

Nu sitter jag och lyssnar på jullåtar (Peter Jöback) och har precis gjort klart ett par örhängen som Marielle ska få i julklapp av mig. Hon har länge sagt att hon vill ha ett par "Malin-gjorda" örhängen och sånt smicker måste jag ju ge efter! Vi ska äta middag på Rimini senare (dögod pasta) och jag ska ju även lämna över klänningen!


 84685-238 84685-236 84685-237

Update: Min lärare mailade just mitt slutbetyg i Filosofi: MVG! Den här dagen blir bara bättre och bättre!!

Utmaning - favoritscener!

Jag tänkte starta min första utmaning här på bloggen :)
och jag utmanar
ShopALotic, Mill, och Karin - och såklart alla andra som vill - att lista sina favoritscener - alltime!

Här är mina:

  •  Edward Scissorhands - När Edward skulpterar en isstaty i form utav Kim och första snön faller.Se den!
  • Love Actually - Marks kärleksförklaring till Juliet. Se den!
  • Titanic - Den oförglömliga första kyssen för Jack & Rose.
  • Sex and the City - Okej, det är ett par styckna, men slutet på sista säsongen. Se dem!
  • Grease - Jag totalälskar scenen där de sjunger " You're the one that I want" Se den!


Okej - det finns många många fler, men dessa ligger definitivt i toppen!


Golden gloves..

Okej, här kommer ett brådskande skrik på hjälp. Jag skulle gärna vilja ha svarta "balhandskar" - någon som vet vart jag kan hitta såna, utan att skicka efter?


Dvs såna här.







Drömmen vore någon av dessa vackra rosett-handskar i svart...

 

Kika i min väska!

Jag är helt slut,efter prov & låångtripp på stan. Syster min provade & provade och till slut beslöt vi oss för en vacker klänning från HM, lite mellanting mellan denna och denna. Hon köpte även rött & vitt sidenband för att kunna göra den såväl "julig" som klassisk & söt. Varsitt par skor fick vi även tag på.

Nu har jag rensat min stora ljusbruna väska från Friis & Co och det som fanns kvar efter kvittotömning var:
  • Busskort & nycklar
  • Två Juicy Tubes lipgloss, Lancome.
  • Hypnose mascara, Lancome.
  • Shine spray, Lee Stafford
  • Plånbok
  • Min rosa Ipod
  • Parfymprov J'adore & miniburk HydrAction,Dior.
  • Två halstabletter & två alvedon
  • Mobiltelefon (ska snart köpa ny)
  • Örhängen från HM
  • Pincett, Vittry & Cremerouge, Jelly Pong Pong
  • Penna & kalender, Ordning & Reda.
  • Bok, "Byt liv med mig" av Adele Parks
  • Eight Our Creme, Elizabeth Arden.

84685-235


Vad har ni alltid i väskan?

 

Shoeshop.

 Jag har precis konstaterat att jag behöver ett par svarta pumps. Både till nyår och även till en begravning jag ska på på fredag. Svart klänning och bruna stövlar på begravning känns väldigt fel. Hade jag mer tid hade jag skickat efter dessa och hade jag mer pengar hade det blivit dom här. Eller de här. Men som fattig student med tidspress har jag spanat in mig på dessa från Skopunkten.  Är lite smått ovan vid högklackat,så jag är tacksam för den relativt tjocka klacken...Imorgon efter skrivningen ska jag möta upp min syster och hjälpa henne att hitta en julaftons- slash nyårsklänning,så då ska jag passa på att utöka skostället.

Någon som har tips på andra, gärna inte alltför kostsamma, svarta skor?


Update: Dom fanns inte i min storlek! Det får bli de här på begravningen,så får jag kika nyårsskor i mellandagarna..84685-234






Vackra ting.

Åh,så trevligt det var igår! Bion var fantastiskt bra. Kanske lite väl mycket historia och slutet är jag liite besviken på. Men alla otroligt vackra scener kompenserade detta om och om igen. Vackra klänningar, blommor,bakelser,skor,människor - you name it. Vad roligt det vore att få gå på bal med 1700-talstema, jag skulle mer än gärna klä upp mig i de vackra kreationerna. Kirsten Dunst är en av mina absoluta favoritskådisar och jag är som vanligt imponerad över hennes prestation.

   


Efter bion gick vi till ett ställe på söder för ett glas vin. Moa skulle jobba idag,så hon gick tidigare. Alejandra och jag fortsatte till Clara's (!) där hennes pojkvän var med några kompisar. Jag brukar inte gilla det stället, och jag kan inte riktigt dansa till musiken som spelas där.. Det kan nog dom som såg mig på dansgolvet hålla med om,haha. Hur som helst - superrolig lördagkväll!

Och nu är jag tillbaka bland böckerna - ekonomiprov imorgon - men tog en paus för det behövdes.

Marie Antoinette & shopping.

Förmiddagen har vigts till julklappsshopping i Fältan med min kära syster. Eller - jag har agerat smakråd. Själv har jag ju faktiskt köpt alla mina klappar,men syster hade några kvar. Nu är hon dock så gott som klar, och hon fick ihop  jättebra saker.

Eftermiddagen blev plugg & fika och nu är jag redo att ge mig av igen. Ska möta upp två tjejkompisar för bio och drink. Vi ska se äntligen filmen "Marie Antoinette". Den har jag velat se ända sen jag hörde talas om den,så det ska bli väldigt trevligt! Eftersom jag så sällan träffar tjejerna har vi alltid mycket att catcha up så vi får väl se när jag kommer hem ikväll..

84685-233

Kastar in en dagens outfit(eller snarare kvällens).
Ni får ursäkta strumpan på elementet bakom,haha.


  •  Tröjklänning, HM
  •  Benärmare, Lindex
  •  Jeans, HM - Gift of the day.
  •  Stövlar, Wedins skor.
  • Halsband med hjärta, HM.




Hoppas ni alla får en trevlig lördagskväll!



Dress for less,part 2.

84685-231Jag kom till Västermalmsgallerian kl halv elva imorse och klänningarna hängde vid ingången. De gråa fanns det många av,men de rosa...tre stycken. En 42:a & två 44:or. Med inställningen "jag-ska-ha-den-om-jag-så-får-leva-på-tårta" tog jag en 42:a till provhytten. Jag frågade tjejen som delade ut "provlapparna" om det verkligen inte fanns fler. Och kan ni tänka er, hon hade en 38:a bakom disken. Faith or what? Fanns som sagt ingen rosa i 34:a till Marielle,men hon blev så glad så för en grå.
Åh,jag känner mig som en prinsessa i den! :) Nyår är räddat!

Jackan från Koola Anna kom också idag, supersnygg den med. Ska bli trevligt att inte frysa...!
Ikväll kommer mina kära syskon över, vi ska äta middag och klä granen som pappa köpte idag. Mysigt!

Fick ni någon tur med klänningen idag?
Vad ska ni hitta på ikväll?

Dress for less, part 1.

Nu ska jag snart iväg på ett möte, sen blir det raka vägen till HM. Sen plugg hela dagen och julgranspynt på kvällskvisten. Kan nog bli en mysig dag om allt går rätt (läs: om jag får tag i klänningen)


Ha en supertrevlig dag allihop!

Update: Yes - I got it! Den hänger i tryggt förvar på en galge i mitt rum. För fin för att hängas in i garderoben!

Nila does miracles.

84685-230
I min
goodiebag från Dry Lake fanns ju bland annat schampoo & balsam från Maria Nila. Jag må vara märkesbög när det kommer till smink & hudvård och även hårvård i viss mån. Men till största del har jag alltid använt schampoo & balsam från Sunsilk & Dove. 
Men dessa  två flaskor gör under för mitt hår! Trodde aldrig jag skulle känna sån skillnad,men det gör jag. Mycket lättare att kamma ut, mjukare och inte så "tungt".Sedan luktar det härligt fräscht av citrus också. Vet inte om jag ska bli glad eller ledsen, men nu har ännu en onödig nödvändighet infunnit sig i mitt liv.  Jag får nog hålla mig till budgetalternativ, men till er som har lite pengar över kan jag verkligen rekommendera Schampoo & Balsam Classic från Maria Nila.

Lovely eavning.

Måste klaga två sekunder - och nu börjar jag bli irriterad, vad tusan har hänt med blogg.se? Gud så struligt det har varit de sista dagarna, que pasa?

Svängde förbi HM idag och snappade upp ett par jeans från kampanjen. Satt bra för att kosta 98:-. Hälsade på Marielle också och lovade att göra mitt allt för att norpa en klänning till henne med på fredag. Såklart gör jag det, jag ska som sagt ha den!

  




Nu väntar en härlig kväll med diverse mysigheter. Sushimiddag först och främst. Sedan Johannas & min "Love Acutally- tradition". Både totalälskar
filmen men tillåter oss bara se den en gång om året, på Lucia. På så sätt tröttnar vi inte på denna fantastiska film och vet dessutom att när vi ser den är det JUL!


Pepparkakor framför godis!

Pust och stön. Nog för att filosofi är roligt, men nu snurrar utilitarismen,idéläran & semantiken i hjärnan min. Dags att lägga ner för idag, innan allt blir ett enda stort virr varr.

Nu blir det pepparkakor framför min nya favoritserie Grey's Anatomy.  I love love love it, humor intriger och massor med ögongodis!

Sedan imorgon blir det i vanlig ordning väckning strax innan sju för att äta lussebullsfrukost i pyjamasen framför SVT:s luciatåg. Myspys på Kungstensgatan med andra ord!









När en dörr stängs öppnas en annan.

I'm sorry to day - min vinterjacka har sagt sitt. Min beiga McKinley  börjar se himla tråkig ut. Vi har varit med om mycket tillsammans, allt från utspillda partydrinkar till nattliga promenader i ett snöstormande Åkersberga.

Klicka här för en större bild på Idre Jacka Klicka här för en större bild på Idre Jacka



Dock betyder ett avsked till något ett välkomnande till något annat i detta fall. Jag är väldigt sugen på någon av dessa från Koola Anna, gillar modellen otroligt mycket och det är rea,så istället för 1295 :- kostar de 749:- på Nelly. Men jag är osäker på vilken färg som lockar mest? Mörktblått är ett säkert kort och troligtivs blir det denna. Eller är det roligare med lite färg kanske?

Update: Nu är den blåa jackan hemklickad. Hoppas den är lika fin i verkligheten nu bara!


Filosofi & Nobel.

Morgonen har ägnats till filosofiplugg och nu ska jag snart kila iväg till skolan. Tittade lite på 84685-229Nobelmiddagen igår, tycker det är en fantastisk tillställning. Tyvärr fanns det inte så mycket vackra kreationer som jag hoppats på och usch för Silvias klänning. Madeleine däremot, lyckades som vanligt väldigt bra enligt min åsikt!









Vad tyckte ni om våra kungligheters utstyrslar?
Och, ni missade väl inte
bloggvärldens egen prinsessa?

Gift of the Day.

Jag gillar verkligen HM's kampanj "Gift of the Day", och det verkar jag inte vara ensam om. Sakerna går åt som smör i solsken och vill man ha nåt gäller det att vara snabb. Jag har spanat in mig på dessa två, och om jag så ska åka runt i hela Stockholm - klänningen måste jag ha! Och en cashmeretröja för 298:-? Ja, bättre kan det sällan bli.

84685-228



















Färgpaket.

Vad härligt pigg & glad jag har varit idag! Fler såna dagar,tack!

84685-22684685-227

 
Jag har nu hämtat ut mitt undies-paket från HM Rowells. Sen fick ju söta rosett-toppen följa med and I love it. 

Mysmorgon.

Sov över hos mamma igår och vi hade en jättemysig morgon, i lugn och ro och med hemmagjort tomtegröt. Sen tog vi en promenad och kikade på julmarknaden i Vinterviken.

Imorgon är det ju inte bara andra advent & nobelmiddag - det är också "Malin-dagen", vilket mor min påminde mig om :) Ända sen jag var lite har jag fått en hyacint den 10 december. Och så även i år alltså.Jag älskar hyacinter!

Nu blir det snart iväg till biblioteket och plugga nåra timmar, lite småpanik inför de kommande två veckorna.

Ikväll ska jag dock belöna mitt hårda slit med en riktig partykväll!!

Friday surprise.

84685-202
Äntligen fredag! Dagen kommer spenderas på biblioteket, pluggandes filosofi, och källen spenderas hemma i lugn och ro. På begäran av Fredric kastar jag in en "dagens outfit". Jag är supernöjd med den fina blusen från HM.

Hoppas ni får en trevlig dag!!







Beauty is an illusion.

Shit pomfritt. Den här snyggingen har jag funderat på så länge, men har tyckt det varit lite trist att alla verkar ha köpt den. Och ja, nu när jag äntligen bestämde mig för att slå till, så inser jag att alla verkligen har köpt den. Slutsåld i alla storlekar. Iaah,nästa gång jag är osäker ska jag slå till innan såna här dumma saker kommer emellan. 
Attans också.











Brittan speaks out.

84685-225

Bra Britney! Jag tycker verkligen synd om allas
vår Britney. De två senaste åren har hon inte mått bra och nu har hon gjort sig av med idioten Kevin och har all rätt att få njuta av sin nyvunna frihet! Vem skulle inte ha gjort det? Men såklart, heter man Britney Spears så är hela världen nyfiken på hur hon nu ska spendera sin tid. Med vilka, i vilka kläder, hånglandes med vem? Hon gör helt rätt i att gå ut med detta brev på sin hemsida.

Candy-gal.

  Sidan gratisgodis.se är ett himla bra påhitt tycker jag!  Fyll i lite uppgifter,anmäl dig till lite nyhetsbrev och tjäna godisar :) Mitt lilla söta godispaket kom idag, perfekt såhär inför helgen. Men nu måste jag läsa på lite inför mitt muntliga "mini-tal" i skolan idag. Usch.

84685-224
Ha en trevlig dag,allihopa!










Rotfylla & shopping.

84685-223

Det är total kaos på mitt skrivbord efter många veckors hårt studerande. Nu är det två och en halv veckor kvar och jag går in för slutspurten så ,skrivbordet ( och det övriga rummet..) får vänta. Just nu snurrar även huvdet efter dagens underbara(eller inte..) rotfyllning. Aj,så ont det gjorde och det känns fortfarande väldigt ömt. Tänkte faktiskt att efter en sån pärs är jag ju såklart värd lite shopping. Känns som det var ett tag sedan sist...Så jag hoppade av några stationer tidigare, gick in på HM i Västermalmsgallerian och fanns de där rakt framför mig. Jag vet att Johanna tycker de är lite feminina, och vi vet ju inte könet än...men jag kunde inte motstå dagens "gift of the day". Mitt lillsyskon kommer se ut som världens sötaste lilla isbjörn och frysa kommer hon/han inte!

Till mig själv köpte jag en klänning, svart med mörkgröna mönster, väldigt fin faktiskt. Och den snygga "guld-party-väskan" fick följa med. Om inte annat så till nyår.


This lovestory is over.

Åh,nej. Hollywoods, enligt mig, sötaste par har brutit upp! Adam Brody är ju snyggare än de flesta och Rachel Bilson alltid så söt i sina fina klänningar. Jag har alltid gillat att de båda verkar så down to earth och  Rachel inte bantat sig till ben eller Adam (så vitt vi vet) sprungit på strippklubbar. Jag trodde faktiskt de skulle hålla länge, men jag har haft fel  förr.84685-220










Men man får väl se det positiva,han är en fri man nu :)

Rosa nalle.

Då var jag äntligen klar med mitt arbete.Pust. Nu kan jag allt om Kinas kvinnors situation efter revolutionen 1912. Typ.

84685-21984685-218 


Igår sa jag upp mitt mobilabonemang från och med julafton. Så, nu är det mobilspaning som gäller. Jag är väldigt inne på att köpa mig en söt rosa nalle,gärna någon av dessa två.


Nyårsdrömmen.

Snälla högre makter, låt mig få fira nyår i denna uppenbarelse från Chloé. Sequin embellished asymmetrical dress large view
Kan jag inte få sån där "plötsligt- händer det- tur" och vinna       
2 823,00
pund på triss?


Sequin embellished asymmetrical dress large view Sequin embellished asymmetrical dress large view


Well, dream on, Malin...


Lingerie.

Klickade mig in på Blush för att kika på adventskalendern. Inte så intresserad av dagens lucka, men fick syn på dessa sötingar från Spank Flirt. Fantastiskt söta och de ser lika sköna ut som fina. Det enda som talar emot deras välkomnande i min byrå är...priset. 349:- för trosorna och 469:- för bh:n.

Spank Flirt Behå Spank Flirt Brief



 

Nej,jag håller mig till KappAhls supersöta hipsters som dessutom har en evighetslång kampanj, där du får tre till priset av två.

Dock skulle jag vilja & faktiskt behöva ett sött nattlinne. Asos har som vanligt mycket fint att sukta efter
  

Update: Det blev en bunt undies från HM Rowells istället,känns mer prisvärt :) Kikade in i deras outlet-sida och såg denna sötingen. Känns lite insperirad av denna från Diane von Furstenberg. Den fick i alla fall följa med hem till mig!

Lussekatt?

Denna första advent har för min del gått i studiernas tecken...Men imorse vaknade jag till en uppdukad lussefrukost,det var inte helt fel. Årets första pepparkakor,åh,jag skulle kunna äta upp hela paketet.

Och nu kan jag med gott samvete göra det lite juligt i mitt rum, men det enda som lockar nu är en dusch och en liggplats i soffan.

Ikväll ska jag kolla lite på
Blush, såg att även de har adventskalender...

För vad göra när man 20 år fyllda känner att  SVT:s kalender inte riktigt duger..?


Dagmammor till Justin.

84685-215 84685-216  84685-217


Idag är Hanna och jag "dagmammor"  till världens sötaste lilla hunvalp, Justin. Johannas syster har ganska nyligen skaffat honom och han är en supersprallig liten kille. Springer runt runt och halkar på parkettgolvet,jättesött! Nu ligger han dock och vilar i sin lilla korg. Han är elt och hållet adorable.

Christina goes wax.

 
image

Nu har turen kommit till vår Christina Aguilera att "bli" vaxdocka på Madame Tussauds Museum i London. Riktigt bra gjort måste jag säga, jag är imponerad. De brukar ju se lite plastiga ut,men här lyckades dom. Så nästa - Mr & Mrs Cruise + Suri?

Sverige stannar ikväll.

Ikväll gäller det. För mig spelar det ingen större roll vem som vinner,båda är sjukt duktiga. Men Erik är ju den som utvecklats mest och det är väl lite det som tävlingen går ut på? Som de säger på reklamen:

"Ikväll klockan åtta stannar Sverige."

Maybe något överdrivet,men nog bänkar sig många familjer framför teven ikväll.


Uppdate: Då får man gratulera Markus! Han har verkligen hållit sin höga nivå tävligen igenom och var en värdig vinnare. Troligtvis är inte detta det sista vi får se av Erik,kolla bara på Darin...