Valborg.

Sista april idag, tiden rinner verkligen iväg fort. Känner mig risig, antigen har jag en förkylning på g eller så är det monsterfyllan i lördags som fortfarande spökar,haha.. Oavsett är jag inte festsugen för fem öre utan ser fram emot en mysig kväll framför majbrasa med Daniel. Synd att det ska vara så jäkla kallt bara.

Ska ni kika på någon brasa ikväll?

Update:
Mysig kväll i Rålis! Nu ska jag följa med Daniel på en lägenhetsvisning...ciao!

Partytime!

Väldigt trevlig igår! Blev en liten barrunda på Kungsholmen och Gamla stan och trots att det inte blev mer än tre öl har jag känt mig lite seg idag..Tog en fika med pappa på Himlavalvet och körde ett hårt pass på gymmet och är nu redo för kvällens partaj!
Jag tokälskar klänningen jag inhandlade i fredags!!


image602 image603 image604

Ha en underbar kväll,alla söta!

Update:
Nej,vad mycket dricka det blev igår,alldeles för mycket. Lyckades telefon-terra halva kompisskaran klockan tre på natten...härliga fyllesamtal, borde finnas alkohol-lås på mobiler! Nu har jag tagit en kalldusch, druckit ett antal koppar kaffe och ska ge mig iväg på lunchdejt med söta syster. 

Shopping + datenight.

Jättemysigt hos mamma igår,hon tar verkligen hand om mig när jag kommer på besök. Får känna mig som liten igen,hihi.

Idag på stan träffade jag min gamla gymnasievän Amna, jättekul att se henne. Vi umgicks dagligen på gymnasiet,men efter studenten rann vänskapen tyvärr ut i sanden. Hoppas vi får till den där fikan nu!
Jag sprang runt i jakt på den guldiga klänningen på Gina Tricot men alla 38:or var slut överallt! Till sist gick jag till den i PK-huset och där fanns en endast och jag norpade den snabbare än kvickt! Blir perfekt till morgondagens party! Köpte även ett par silverflats och ett par bruna pumps. Hur söta som helst, måste börja använda klack trots att jag känner mig som en flaggstång..är ju så snyggt!

image600  image601

Nu är det lite jäktigt, ska iväg och träffa Daniel - ska bli superkul! Vad ska ni göra ikväll?

HM - nyöppning.

Idag ägnade vi större delen av tiden på åt att tippa på hur vi själva kommer vara när vi sitter på ålderns kvist. Bland annat skulle Marielle bli neurotisk,Markus grinig och det var lite kul att så många trodde jag skulle bli den snälla gumman alla ville gå till,haha.

På lunchen smet jag och Marielle iväg för att kika på HM:s nyöppning i city. Åh,vad mycket fint. Men alldeles för hög musik och mycket folk så jag ska ge det ett nytt försök på fredag. Vi gick även till Gina Tricot där Marielle köpte en jättefin klänning men ångrade sig så fort vi satt på tunnelbanan tillbaka. Hon tyckte den chockrosa färgen var alldeles för "porrig" som hon uttryckte det. Så den ska jag ta med och byta till henne på fredag. Då ska jag även försöka hitta något till mig själv...haha.Helgen kommer bli innehållsrik med både dejt och party så en ny top/klänning/linne känns välbehövligt :)

Ikväll kommer Johannas kompis Fatoma hit för sushimiddag och sen blir det Grey's Anatomy!

Parkas el trench?

Såklart vaknade jag klockan åtta på min lediga dag. Kilade ner på gymmet vid nio, jag föredrar verkligen morgonpass! Kalasade sushilunch med Johanna och har gått och dragit mest hela dagen. Skönt! Till kvällen kom pappa och vi firade Johannas 35-årsdag(som egentligen infaller imorgon) genom att äta god middag på vår mysiga kvartersrestaurang "Lemongrass".

image598 image599 

Förresten,vad är att föredra i vår tycker ni ; trench eller parkas? Står i valet och kvalet...men det lutar nog lite åt en parkas i svart eller khaki.


Bring it on!

Måste rekommendera en film som visades på "senior-bion" på jobbet idag: "North Country". Otroligt bra och välspelad film med fint budskap.

Nu tänkte jag ge efter pappas tjat om önskelista och faktiskt klura ut vad jag kan tänkas önska mig till den kommande födelsedagen. Det blir av någon anledning bara svårare och svårare för varje år det här med önskelista,haha...men here you go,papi!

image597


  • Grey's Anatomy, season 2 - Part 2.
  • Halsband, "Silver Wings" .
  • Sjalar och fin hårband :)
  • Rosa skor, Lacoste eller Converse.
  • Böcker - "En Shopoholic i New York", "Alla var där", "Där regnbågen slutar"
  • Presenkort - HM, TopShop, Gina Tricot,Mixage.
  • Presentkort på spa.
  • DiorShow Black.

Träning!

Ännu en stressig dag på jobbet, det blir ofta kaos på helgerna. Illa. Men nu ska jag kila ner på gymmet, måste komma igång. Är ju så skönt när man väl är där och jag måste skärpa till mig nu


  image596image592


Jag har dock en liten fråga som jag skulle behöva ha hjälp med. Vad för musik peppar er bäst på träningen? Tips,tack,hihi!


"But there is something left in my head.."

I förmiddags när jag strosade runt i Västermalmsgallerian(köpte en superhärligt lång kofta,se bild) stötte jag ihop med min kära syster som hade håltimme. Vi tog en fika på Thelins och lagom till att hon måste bege sig ringde pappa. Han & co hämtade upp mig för lunch och storhandling. Det gäller ju att vara med och övervaka vad som fyller våra skafferier! Och nu sitter jag här och varvar ner. Familjen ska bort ikväll och jag jobbar ju hela helgen så det blir en minst sagt stillsam afton. Jag ska fixa någon enkel middag och sedan slänga mig på soffan,mumsa lite godis och drömma mig bort till Seattle Grace Hospital.

image590 image591

Världens mysigaste låt just nu:
Micheal Learns to Rock - That's Why You Go Away.

Update: Vad jag älskar Grey's Anatomy! Cristina är übercool, McDreamy & Alex är mums för ögonen och jag avgudar George. Hade jag fått hamna på det sjukhuset skulle jag nog hållt i mina sjuksköterskedrömmar,haha..


Ashley i HB.






Jag älskar dessa bilder på Ashley Simpson från maj-numret av Harper's Bazaar.
Så chic och classy.  I mina ögon har Ashley definitivt gått om syrran stilmässigt.

Tankar kring boken "Dumpa honom!"

Nu har jag kommit en bra bit på boken "Dumpa Honom- han vill faktiskt inte ha dig". Jag har skummat igenom hela,men ordentligt läst de kapitel där jag känner igen mig. Otroligt rolig läsning, måste jag säga, om än lite hård. Haha. I vissa situationer kan man ju fråga sig om man verkligen vill ha sanningen, så många gånger som man trippat runt den men aldrig riktigt velat inse hur det egentligen ligger till.  Min första förälskelse lyckades inte bara på något sjukt sätt få det att låta som jag dumpat honom. Jag fick även veta ett par månader senare, genom en annons i tidningen, att han blivit pappa. Och enkel matematik säger att barnet kommit till under tiden vi träffades. Det krossade mig verkligen att se honom lycklig med sin tjej och bebis, och det tog tid att komma över det. Men jag lyckades. Såklart. Nu är jag ganska bra på att inse om någon inte vill ha mig och jag kan nog ta det hyfsat bra. Jättetråkigt, men vad hjälper det mig att sitta och deppa? Och varför i hela världen ska jag låta mig själv tro att en kille som dumpat mig ens är värd mina tårar?

Urdrag från "Dumpa honom - han vill faktiskt inte ha dig"
"- Jag ska aldrig dejta en man som inte bjudit ut mig först"
"- Jag ska aldrig dejta någon som låter mig sitta och vänta vid telefonen"
"- Jag ska aldrig ha sällskap med en man som inte är säker på om han vill ha sällskap med mig"
"- Jag ska aldrig,under några omständigheter, slösa min värdefulla tid på en karl som redan dumpat mig"


Rainy day.

Denna dag är perfekt för mig,jag är nämligen både ledig och lite krasslig! Att gosa in i myströjan, sträcktitta på favorit-boxarna och läsa mig kill-smart medan regnet strömmar utanför fönstret är lyxigt.

image583image581image582

Jem - Save Me
Yet - Look What You've Done
Michael Learns To Rock - The Actor

Johanna behöver er hjälp!

I sommar ska Johanna(pappas fru) stå tärna på sin barndomsväns bröllop I Österrike! Hon har dock svårt att veta vart hon ska börja leta efter klänning,så nu vänder hon sig till er, gulliga läsare.




Har ni något tips på butiker som har klänningar passande en brudtärna?

Sommarplaner..

Ida och jag har börjat prata lite smått om vart vi ska åka i sommar. Det lutar åt Turkiet, jag var ju där i höstas och det var riktigt bra på alla sätt och vis. Vi har ju avverkat Cypern,Grekland och Mallorca så Turkiet låter som ett bra fjärde land att partaja i.
Förutom en utlandsresa blir det förhoppningsvis en tripp till Göteborg (för att träffa min käre vän Daniel), lite tid på landet och kanske en sväng till Norge och att säga hej till Slobban,haha? Annars jobba så mycket som möjligt. Och bada och dricka vin och grilla! Och shoppa och festa och sola..ååhh!
Jag vill ha sommar och sol och bruna bara ben...nu!

image574 image580
image578 image577
Bilder från vår Greklandsresa sommaren -05..mys!


Vad ser ni fram emot i sommar?


Söndagssyssla.

image572

Världens långpromenad och lunch i solen på Cafe Kajak.
Kan en söndag bli härligare?

Pepp!

Nu kommer Ida om en halvtimme ungefär och jag börjar bli redo...peppar till Tokyo med Danny - sjukt bra partylåt! Juicy tuben är på,håret är plattat och jag är såååå laddad! 

Nu ska jag dansa ut i köket och poppa popcorn,fixa med musiken och duka fram drinkar och cider...bilder på outfit osv kommer imorgon!


 

image565image566  
image567image570


PUSSAR och ha en grym kväll!!

Update: Jääättekul igår! Dock megabakis, hela min värld snurrar,haha..La familia kom hem tidigare men vi hade ändå i princip blivit klara och Ida fick träffa lilla Fellis vilket hon såklart tyckte var jätteskoj :). Nu blir det väl frukost,hade gärna legat kvar i sängen men samvetet säger åt mig att fånga den här fina dagen,hah...

Fotboll- & klänningsfeber!

Det blev en ganska tidig kväll igår och det tackar jag för idag: jag är jättepigg och på superhumör idag! Om en timme ska jag åka iväg och möta min vän Alejandra på söder. Hennes pojkvän ska ha fotbollsmatch och vi ska köpa med oss lite pick-nick och kika på grabbarna när dom spelar. Sen ska jag försöka ta mig in till stan för att hitta någonting nytt till kvällens partaj. Har som sagt haft en lite slitig vecka så jag känner att jag förtjänar en ny klänning,hihi! Jag är såå laddad inför ikväll, ska bli jättekul med lyxiga drinkar och tjejsnack på hög nivå!


 

image558 image564


Ha en superfin dag i solen alla söta läsare!


Dumpa honom!

Fredagen den 13 är nästan över och man kan pusta ut,haha. Underbar att det är sol och underbart att det är fredag! Lovely. Är dock halvt utmattad och har ont i magen för tillfället. Har gått på samma kort hela veckan med en minst sagt krävande dam som nödlarmar stup i kvarten av ingen anledning. Och larmen måste man gå på...fem gånger under lunchen och fem minuter innan dagens slut. Och min stackars mage reagerar på stress genom att ge mig dumma magknip. Så vad som gäller nu är att stressa av, ta ett glas vin och äta lite pastasallad.
Sedan blir det soffan, och "Talang 2007". Glitter & glamous blir det så det räcker och blir över imorgon när Ida kommer hit på drink-kväll! :)


Igår la jag in en liten beställning på cdon.com, har ett tag varit sugen på boken "Dumpa honom" av Greg Beherent. Har hört många lovord om den och visst låter den väl lite som varje tjejs överlevnadsguide...?


Me and my pink cashmere.

Men ååh! Hade skrivit ett långt inlägg men just som jag skulle publicera blev det nåt fel och allt försvann. Härligt..!

Hur som helst, kvällens planer ändrades i sista sekunden..istället för att sitta i soffan tillsammans med ett gäng tjejer + bebisar och se Helen visa Me&I-kläder blir det fika med vännen Kajsa. Känner att jag behöver sitta och häva lattes och skvallra hela kvällen. Så nu ska jag promenera ner mot Stureplan och möta henne!

image553 image557


Vad gör ni ikväll?

Update:
När vi kom till Mocca såg vi att de stängde klockan nio, och gick därför till en mysigt cafe/bar i närheten. Där hann vi sitta i en halvtimme innan vi hade dubbla drinkar,shots plus två killar vid bordet. Vi höll oss dock till Sprite och insåg efter ett kort tag att killarna med största sannolikhet var påverkade av annat än drinkar. Jag märkte att killen jag pratade med blev allt mer aggresiv och när låt som innehöll texten "rape me..rape me" spelades blev han riktigt obehaglig. Han sa typ "de här orden känner du till..dom har du sagt många gånger..rape me..rape me..rape me" och satt och stirrade på mig. Jag försökte börja prata med Kajsa men kände i ögonvrån att han satt och tittade på mig hela tiden. Sjuukt obehagligt. Så när han gick på toa kilade vi därifrån snabbare än kvickt...så - lite halvdan kväll men stundvis väldigt trevlig! :)


The baby-sitter.

Slitig dag på jobbet idag, med larm hela lunchen igenom. Suck. Men när jag kom hem väntade Fellis på mig, jag hade nämligen fått  det ärofyllda uppdraget att sitta barnvakt! Jag har ju suttit någon timme innan,men nu blev det ett lite längre "pass" vilket var liiite läskigt. :) Hon är ju ändå bara tre månader...Vi hade dock jättemysigt och Ellen var så duktig så! Trots att hon tidigare på dagen varit och fått vaccin gnällde hon knappt någonting alls. Vi läste sagor, lekte och tittade på Grey's Anatomy,haha. Hon satt som fastklistrad, undra om det berodde på McDreamy eller alla "roliga" färger och mönster som simmade omkring i teverutan..hihi.
Hur som helst, imorgon blir det bebis-invation här hemma; Johanna är värd för ett sk "home-party" där kläder för barn kommer säljas..kan nog bli kul!

image543 image548

Hoppas ni har haft en lika mysig kväll som jag!

 

Life is good!

Åh,veckan ter sig...gulliga Sebastian som jag träffade förra helgen ringde just och bjöd ut mig på torsdag! Och Ida bekräftade lördagens drinkkväll + utgång. Jag har dessutom hittat en vårjacka som fallit mig i smaken. Och nu té framför PrisonBreak. Yeyeye, life is good!


image542


Vad tycker ni?

Once again..listed.

Hittade denna lite roliga lista hos Anna och snodde den :)

Ditt namn:
 Malin Sofia Helena
Längd: 171cm 
Spelar du något instrument: Nej,tyvärr..men smälter om en kille kan spela piano el gitarr..mmm :)
Vem är snyggast: Ryan Renolds!
Vem vet mest om dig: Johanna!
Vad vill du ha just nu: En söt liten bostadsrätt som känns hundra procent jag!
Vilka sjukdomar har du: Ulcerös Colit & Schleroserande(osäker på stavningen) Colangit.
Fobier:  För höns, hugamej.

Känner du en snygg kille: Absolutely! Fler än en ;)
Har du körkort: Nej..livrädd för fart haha.
Åsikt om jultomten: Roligt för barnen att ha något att tro på :)
Vill du gifta dig: Ja, självklart!
Tycker du att du är attraktiv: Haha..ibland - ibland inte :)
Din hårfärg och frisyr: Blont slingat..långt och ganska tjockt.
Skolväska just nu: Går inte i skolan,men min vardagsväska är från Friis & Co.

Har du glasögon:
Nej, men tycker det är riktigt snyggt om man passar i det!
Hur ser din plånbok ut: Brun och rosa.
Favorittv-program: Grey's Anatomy...!
När ska du festa nästa gång: På lördag..och det rejält,haha!
Vad köpte du senast: Ett busskort idag..svider :(
Hur mycket pengar har du: Alldeles för lite,haha.
Hur svarar du i telefonen hemma: -" Malin"
Senast kramat: Fellis för nåra minuter sen :)
Vem sov du hos senast: Hos mammsen.
Stjärntecken: Oxe
Ögonfärg: Blåa

Kall favoritdricka: Cola Light.
Varm favoritdricka: Te eller latte,beroende på tillfälle.
Alkoholhaltig favoritdricka:  Vitt vin.
Säger ofta:  "Liksom". Måste sluta med det omgående!
Saknar du någon: Ja,min mormor som dog i höstas saknar jag jättemycket..
Du fikade senast: På landet i helgen.
Senast sedda film: "Hard Candy" som vi hyrde igårkväll. Otroligt bra film med imponerande skådespel som tar upp ämnet pedofili.

Hur känner du dig nu: Ovanligt glad för att ha jobbat en dag då alla är lediga,haha :)
Kan du laga mat: Haha..nej.
Vad tycker du om fötter: Jag tycker väl inte direkt någonting om just fötter..
Är du smart: Klart jag är!
Snarkar du: Nej,men jag pratar i sömnen..haha. 
När och varför grät du senast: Oj,det minns jag inte...


Så - nu är ni lite klokare då då...;)

Utmaning - i min neccesär...

Jag är ofta väldigt seg när det kommer till utmaningar, många jag tänker göra blir bara inte av...Hur som helst,Karin utmanade mig för några dagar sen att visa upp min neccesär + lite av innehållet.

Så..i min söting från MakeupStore bär jag med mig detta varje dag.

image540image541

När det kommer till smink tycker jag bäst om Diors produkter. Både kajalpennan och concealern är därifrån och dom är verkligen att rekommendera! Nödvändigast i min neccesär är Diorshow mascaran, Kanebo-pudret och cremerouget Chic Shine från Jelly Pong Pong. Paletten med ögonskuggorna kommer från Lancome och är bra att ha med sig eftersom det finns hela nio olika färger på och minst två olika nyanser på Juicy Tubsen känns viktigt att ha ;)  Annars rymmer lite parfymprov,hårnålar,nagellack..och Håkanssons vitaminspray!

Jag sänder vidare utmaningen till alla som känner för det!

Påskhelgen.

Denna helg har verkligen varit annorlunda på så sätt att jag är sjuukt utvilad nu. Efter en helg brukar jag vara i sämre skick än efter en veckas arbetande,haha,men inte den här gången. Vi har haft otroligt mysigt på landet, tyvärr har vädret varit milt sagt tokigt (med sol slash kalla vindar slash hagel). Istället har vi fått underhålla oss med TP, böcker (Grevgatan 22 var urbra!), god mat och lek med Fellis. Då och då kom studer då jag trotsade kylan och tog på mig lager på lager för att kunna sitta på altan i åtminstonde några minuter i solen,haha. 
Det är underbart att riktigt vila ut, men fyra dagars isolering ger mycket tid att tänka. Vilket jag för tillfället inte behöver,så..jag ser fram emot veckan som kommer följas av en riktig partykväll!

image528image529image530
 image535image533image534
 


För min del är påsken i princip slut för denna gång - imorgon ska jag antagligen jobba. 
Är ni nöjda med er påsk? 


Glad påsk!

Nu drar jag till landet för att umgås med familjen, äta påskägg och bara vila ut! Jag kommer tillbaka söndag eller måndag, så bloggandet tar en paus tills dess.


image525  image527


Hoppas ni alla får en fin helg med mycket godisägg och påskpussar!

Myspys-kväll.

Åh, nu har jag "påsklov"! Härligt att se ett par dagars ledighet efter en så stressig dag som idag. Min lunch (som intogs på SÖS-akuten med en av mina gubbar) bestod av ett äpple,en avokado och lite godis från påskägget jag fick igår. Så jag känner mig riktigt värd en mysig sushimiddag nu. Sen imorgon bär det av till landet! Resten av familjen åkte dit igår så jag ska njuta av lite piece and quit här ikväll, tillsammans med härligheter i Grey's Anatomy och Veckorevyn. Och sushin såklart. Har börjat packa, men inte kommit så långt...jag kan inte packa. Inte ens för en lugn påskhelg på landet. Så det blir nog fullt upp med det ikväll, samt uppladdning av min lilla tekniska skara( ipod,mobil,digitalkamera...).

image522image523image524


Vad ska ni göra i påsk?

Update:
Oh no! Grey's är utbytt mot ishockey..Jaja, det får bli Top Model istället! :)

Dags ta steget..(?)

Nu är jag nyss hemkommen från en lägenhetsvisning. För för att sätta igång med mitt liv innebär ju även att flytta hemifrån en gång för alla,haha. Så ja, om allt går som det bör..vem vet? Jag gillade den verkligen, otroligt bra planlösning och nära till vatten och grönområden samtidigt som man är inne i stan på 20 min. Så jag håller tummarna att inte priserna rasar iväg allt för mycket! När jag flyttar kommer jag även köpa en liten kattunge som jag redan nu döpt till Snuttan,hihi.


Så jag ser fram emot en händelserik sommar!
Nyfiken som jag är undrar jag, kära läsare..bor ni hemma eller har ni eget?

Samson.

Efter genomgång av telefonlistan fick jag till slut sällskap i solen på mysiga caféet Himlavalvet. Nu är jag proppmätt efter en underbart god middag och jag har precis svarvat om till myskläder och lekt lite modell framför kameran,hihi.

image520 image521

För övrigt är det Regina Spector som förgyller denna söndagskväll med sin härliga musik. "Samson" är vacker så det förslår..lyssna och se videon
här.

"You are my sweetest downfall
I loved you first, I loved you first
Beneath the sheets of paper lies my truth
I have to go, I have to go..."