Alla hjärtans dag.

Om ungefär två veckor är det dagen alla singlar fasar för,haha - alla hjärtans dag!! Själv kommer jag denna dag ligga och få en visdomstand utdragen, men det spelar inte så stor roll eftersom jag ändå inte har någon att skämma bort.
Eller - visst får man väl skämma bort sig själv på denna kärlekens dag? ;)

 
  
                           

  

My day.

Dagen började med att jäkta ut till Huddinge för träff med min läkare. Långt långt, tar nästan en och en halv timme att åka dit. Men efter det lekte jag personal shopper med en kompis som ska ut och resa snart. Han kommer ju snart behöva det vi alla andra längtar till att få inviga...sommarkläder! Försökte pracka på honom en rosa t-shirt,men den gick inte hem,haha. Hittade dock mycket annat fint och turen avslutades med sushi. Trevligt!  
Vad har ni gjort idag?




Elle-galan.

Att jobba en söndag är aldrig roligt, men sånt måste ju ske ibland. Och så var det idag, kl sju traskade jag iväg till el worko. Stressig dag eftersom många var sjuka och fler kort var tvugna att delas upp på oss som var där. Min söta vän Alejandra fyller 21 idag(GRATTIS!) och har en liten bjudning,men det gick inte att stressa iväg från jobbet. Var dessutom på bad humör efter årets jäktigaste dag hittills. Vi får fira en annan gång helt enkelt :)

Hur som helst, hem kom jag till sist, försökte samla och få hela familjen engagerad i Elle-galan. Johanna lyckades jag lite med, men pappa och Ellen var sådär måttligt roade. Jag tycker de flesta pris gick till rätt vinnare och oj vad mycket snyggt samlat på en och samma plats. Snyggaste outfitsen var dessa två, Maries är ju otroligt fin!


84685-350

"..det är ju snart sommar!"

84685-349


Hela två gånger idag har jag fått höra att "det är ju snart sommar".Och båda gångerna har jag kontrat med att "den första snön kom ju nyss". Men om man tänker efter nu..det är ju strax februari, som ju är en "kort" månad. Mars - okej, men sen är det ju faktiskt april och då är det ju vår. Dessutom vet man att nästa månad är det garanterat vår. Och sen är juni här. Det kommer gå undan :)
Kanske är lika bra att det är några månader kvar eftersom jag behöver kämpa ihop pengar - det är otroligt mycket jag behöver inför sommaren!
Den här våren och sommaren kommer jag bo i klänning, scarf och
big glasses! :)

Santa baby.

84685-348

Pappa kom hem från Norge idag, alltid roligt att träffa honom när han varit borta länge. Han kom som självaste tomten med skägg(?!) och presenter! Johanna fick det röda äpplet & ett kit från Clinique, Ellen fick några söta sparkdräkter och jag fick ett fint armband från Pilgrim.
Det ska jag ha på mig till kvällens utgång. Men nu - tacos! :)

Ha en rolig/mysig fredag alla!

Fredi needs help.

84685-347


Nu,tjejer,behöver min tokiga vän Fredric er hjälp! :) Klipptiden bokad - men idéerna icke existerande!
Vad tycker ni, ska han snaggas? Eller putsas bara? Klippas kort? Hjälp honom,hihi :)

Snö & skräckfilm!

Vilken fin dag det är idag! Solen skiner & snön lyser upp - härligt. Såna här dagar får snön gärna komma,så länge jag slipper slask får jag väl vara glad :)

Nu ska jag strax iväg till en vän och han är , lika som jag, skräckfilmsfantast så vi ska kika på "
The Grudge 2". Att det är mitt på ljusa dagen får man väl försöka förbi se,haha.


84685-346


Vad ska ni göra idag?

Update:
Filmen sög big time - men vi hade så trevligt så ändå! Han hjälpte mig förresten slumpa ut en vinnare i tävlingen och den lyckliga vinnaren är Camilla!

Metallic Chic.

84685-345

En av mina favorittrender nu till våren är metallic; främst då silvrig men även guld och brons. Denna fantastiskt vackra klänningen kommer ifrån Jill Stuart och går loss på 1 000,85 £. Såklart. Men ja, drömma går ju alltid...Skorna kostar bara 119 :- på asos, så de passar mer min budget,haha. Åhh...det var längesen jag ville ha något så omöjligt att få. Hemska jobbiga känsla.  

Utmaning - nagellack.

84685-344

Anna utmanade att visa upp nagellacken i samlingen samt att utse favoriterna. Min samling består inte av så mycket mer än stärkande lack, under - och överlack samt fler nyanser av de färger jag gillar bäst på naglar. Rosa, mörkt lila och rött. Men måste jag utse favoriten så blir det....Mavala Mexico. Mörkt lila,nästan svart. Och som ni ser gillar jag Mavalas minilack - dom är helt perfekt! Det enda jag saknar nu är ett svart lack, vet inte varför jag hela tiden skjuter upp att köpa det...hrmpf.

Vill ni anta utmaningen...? :)

PS. Glöm inte tävlingen - imorgon drar jag slumpvis en vinnare!

Fairy Wings.

Pilgrim har så ofantligt mycket snygga smycken, jag blir helt tagen. Vårkollektionerna är inte bara fyllda av vackra ting utan bär även söta namn som "Water Lily", "Fairy Wings" och "Touch of Nature". Ge mig,ge mig, ge mig! :)


Handkrämstips,tack!

Åh,vad det är kallt och snöigt. Kommer det ingen snö på julen behöver den inte komma alls..tycker jag. Men hur som hur - kylan framkallar needs. Ett av dom är en bra handcremé. Denna från Accessora är ju om inte annat supersöt,thihi.



Vad har ni för handkräm i väskan? Tips tips tips tack! =)

Phantasmagoria.

Mina två absoluta favoritmodeller är Gemma Ward och Elsa Hosk.
Gemma för att hon ser så exotisk ut med sina stora ögon lite oskuldsfulla uppsyn och Elsa för att hon är så fantastiskt vacker. Jag älskar de här två bilderna på dem!
En annan favorit är Lily Cole - hon är en mystisk skönhet och jag ser fram emot hennes
sammarbete med Marilyn Manson. Han ska nämligen dramatisera en egen skräck-version av "Alice i Underlandet". Phantasmagoria ska den heta och han ska visst spela alla roller själv,förutom just Alice..och den gör Cole. Spännande!

  
 


Vilken är er favorita modell?

        


Slappdag.

Åh idag är jag så trött att jag inte ens känner mig bakis. Vilket jag nog borde, för igår blev det både drinkar och öl och... McDonald's! Vad hände med "jag ska gå ner fem kilo"- tänket där vid Fridhelmsplan 03.00,haha? Hur som helst var det en trevlig kväll!

Idag blir det som sagt film & säng hela dagen. Åh,vad jag önskar jag hade Grey's Anatomy - boxen med andra säsongen...!


I have absolutely nothing to wear.

Idag vaknade jag oförskämt tidigt för att vara lördag, så jag satte på lite musik och kröp tillbaka till sängen med nya SOLO. De har ett reportage om modebloggar och Sigrid har en ursöt klänning på sig, helt adorable!

84685-341  84685-343


Idag ska jag träffa mor min och fika, sedan ikväll blir det avskedsfest för min vän Moa som åker ut på långresa. Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig ikväll, nu är jag verkligen inne i ett sånt där "jag-har-verkligen-ingenting-att-ta-på-mig" - skede. Trots att kontot ekar. Hm.

Vad ska ni göra idag?

Juste! Ellen fick prova HM's lilla "Gift of the Day"- dress häromdagen. Hihi,hon får nog växa till sig lite till först...

Mitt pinsammaste minne.

Blev utmanad av Janet att berätta om mitt pinsammaste minne...Jag skämmer inte ofta ut mig så väldans mycket, utan det är mer små saker som jag kan råka säga eller göra. Men bland det pinsammaste är i alla fall detta:

Jag och min kompis Ida var på privatfest och vi kom relativt tidigt så det var inte så många där. Inte heller hade folk börjat bli runda under fötterna. Vi satt och viskade och gick igenom gästerna (som hon kände bättre än mig) och börjar prata om en kille som satt i soffan mittemot. Ida och jag tyckte båda han såg väldigt bra ut men jag konstaterar att han är bög. Eftersom musiken var hög så skrek jag ut att "han är ju bög!" exakt samtidigt som någon avbryter musiken för att byta skiva. Rummet blir helt tyst.. Alla stirrade på mig och killen i fråga såg skamsen ut...


Har garanterat varit med om "värre" saker men dom har jag valt att förtränga,haha...

Tursday here I come.

Härligt att få sova ut och vakna utvilad - känns som längesen! Tränade och städade imorse och nu tänkte jag kolla lite Sex and the City.

84685-334  84685-335

I eftermiddag ska jag träffa Martin och tänkte då  inviga jordgubben från Asos som kom idag. Har sagt förr och kan sägas igen - inte alls i klass med Kenneth Jay Lanes men åååh så söt! :)

Ha en trevlig torsdag!

Tävling!

För att ta reda lite på vilka ni är som läser min blogg + vad ni tycker tänker jag utlysa en liten tävling. En prinsessklänning från HM's kampanj "Gift of the Day", som är grå och i storlek 34 finns i potten.
Så för att ha chans att vinna är det fem frågor jag gärna skulle vilja att du svarade på :)

84685-332


 

  • Hur länge har du läst min blogg?
  • Hur hittade du den?
  • Hur ofta läser du?
  • Vad tycker du bäst om?
  • Vad tycker du mindre bra om?
     








Givetvis blir jag superglad om även ni som av någon anledning inte vill ha klänningen svarar - då får ni gärna skriva det :) Om en vecka drar jag en vinnare så....LYCKA TILL!


Golden globe.

84685-33084685-331

Att ge en större genomgång av Golden Globe-galan skippar faktiskt jag - det har de flesta andra redan klarat av så bra så :)Däremot måste jag bara säga WOW för Siennas hela kit - klänningen är fantastiskt vacker & håret jättesött. Hon ser ut som en prinsessa!
Jag gillade även
Reese (cool med gult!), Ali Larter & Alyssa Milano.

Minst imponerad blev jag av Nicolette Sheridan - sjöjungfrustilen går absolut inte hem hos mig...

Är så underbart att avsluta tisdagen genom att bläddra bland alla dessa bilder på vackra klänningar,sminkningar och frisyrer...!
Vilka tyckte ni hade vackra mindre vackra kreationer?

Belöningspaket

Idag hämtade jag upp mitt paket från HM - bland annat med min "belöningsklänning". Och ja - jag älskar den! Kommer bli underbart fin till bruna ben i sommar :) Sedan fick ju den svarta skönheten följa med, den som jag fyndade för halva priser i outletbutiken. Och på köpet fick jag ett mys- slash träningsset. Supermysig hoodie men byxorna var ingen höjdare. Jag gillar när det är snöring i midjan men detta var resår...dessutom dålig längd på benen. Men - gratis är gott & jag ska inte klaga!!


84685-329 84685-328 84685-327
Lite weird bild på den svarta klänningen,men orkar inte ta om :)

Hett guld!

84685-326


Snyggast enligt mig är detaljer som går i rött eller guld. Pumpsen såg jag på DinSko häromdagen och blev överförtjust. Men min budget kan inte ens avvara 380 : -. Hade nämligen en fet räkning som väntade på mig när jag kom hem från jobbet idag. Samtalet vid sushimatbordet löd liknande detta:

Malin: Du måste föra över pengar från mitt konto..
Pappa: Varför?
M: Jag har fått världens räkning,påminnelse dessutom och mitt konto ekar nu innan lönen!
P: Vad är det för räkning?
M: Det är min ensak, det är ju faktiskt mina pengar...
P(avbryter): En räkning på kläder då med andra ord.

Dessutom, om jag nu skulle...vilka skulle man då köpa - röda eller guld? Helt plötsligt skulle siffran hamna på 760:- för jag skulle omöjligt kunna välja...

Helt färdig.

Halvt levande halvt död efter gårdagen ska jag nu pallra mig iväg till jobbet. Ska tack och lov gå på ett hyfsat lugnt kort, så jag ska jobba undan så fort det går för att sedan lägga mig i personalsoffan och äta middag (smörgås & kaffe).

 84685-324 84685-323
Så är planen för kvällen. Hur ser din ut?

See ya!

 
84685-319
 
Oh ja, min vän mår bra vilket innebär PARTY ikväll. Härligt ska det bli med mycket dans musik drinkar och skvaller. Som oftast är jag inte nöjd med varken hår eller mejk, men min söta klänning räddar situationen,hihi!

Ha en trevlig kväll - kanske ses vi i partyvimlet!:D

Saturday.

84685-310Lördag! Idag har jag inte den blekaste aning om vad jag ska göra, funderar på att ta en liten tripp på stan...Eller så tar jag det lugnt, myser med Ellen och kanske kikar på någon film. Ikväll är planera också osäkra, min partyvän mår inte så bra. Hoppas hoppas hon blir bra till kvällen,för jag börjar bli lite sugen på drinkar & dans.
Vad ska ni göra idag / ikväll?











Update: Inte varje lördag man får gå och bli kär & galen. Offret för min kärlek är denna goding som jag fann på
GinaTricot. Nyckel-halsbandet från HM fick också föja med hem!!

84685-312 84685-311

Fredagsfin flicka!

Eftersom det är fredag har vi gjort Ellen lite fredagsfin. Hon har bara haft små bodysar, men idag fick hon inviga klänningsplagget. Men det sötaste av allt är ju volangerna bak på strumpbyxorna. Sötnosigt värre :)  Skulle gärna ha gjort mig lite fredagsfin jag med,men jag ska iväg och jobba kväll snart så det är ingen idé. Men imorgon blir det andra bullar - utgång!

84685-306  84685-307

Nu ska jag läsa Veckorevyn som damp ner i brevlådan, jag hoppade nämligen på supererbjudandet på en helårsprenumeration för endast 319:-.  Ha en fin fredag alla!

Ge mig jordgubbar!

Många som jag suktar fortfarande efter jordgubben från Kenneth Jay Lane. Ekollon & äppleni all ära, men jordgubben är..jordgubben. Nu har underbara ASOS tagit in en imitation av den, långt ifrån lika snyggt men verkligen fint. 135:- + frakt och med koden CLOTHESHOW får du 10% avdrag.


84685-304 84685-303

Original vs imitation.

Sant/Falskt - avslöjandet :)

Nu kommer sanningen :)

  • Jag har uppträtt i Globen.  - SANT!
  • Tillsammans med typ 500 andra skollever,haha.


  • Baladali-mannen har stått och sjungit utanför mitt fönster. - SANT!
  • Vi gick i samma klass i gymnasiet och han var (är?) väldigt efter mig. Så en kväll hörde jag att någon kastade sten på mitt fönster och då stod han därutanför,haha.


  • När jag orienterade första året i gymnasiet gick jag vilse - och blev uppletad av polisbil. SANT!
  • En blottare sprang omkring i samma skog som vi höll till i och när jag och min vän inte kom tillbaka, ja då tillallades polis :)


  • När jag var sex år hade jag en stor roll i en barnfilm. FALSKT!
  • Men som Camilla skrev, Lotta på Bråkmakargatan kunde ha varit jag :)


  • Jag äter medicin - 23 tabletter per dag. SANT!
  • Detta gissade de flesta var fel,(skulle nog jag också ha gjort,hah) men tyvärr är det inte det. Har knaprat tabletter sen jag var nio år,så det är vardag för mig :)


  • Jag äter inte smör på mina mackor, men bara för att jag inte tycker det är gott.
  • SANT! Har inte gjort på många år.


    Så av 29 hade 3 rätt; Grattis till Camilla, Ellis & Malin :)


    Gissa vad som är falskt!

    Nu blev jag supersugen på att göra utmaningen de flesta bloggare har hakat på;nämligen sant/falskt. Av dessa sex påståenden stämmer alla utom ett...

    • Jag har uppträtt i Globen.
    • Baladali-mannen har stått och sjungit utanför mitt fönster.
    • När jag orienterade första året i gymnasiet gick jag vilse - och blev uppletad av polisbil.
    • När jag var sex år hade jag en stor roll i en barnfilm.
    • Jag äter medicin - 23 tabletter per dag.
    • Jag äter inte smör på mina mackor, men bara för att jag inte tycker det är gott.

    Gissa vilket som är falskt om ni törs!:)

    Svaret kommer imorgon!:)


    Carmen Workout & ärenden på stan.

    Började morgonen med det efterlängtade träningspasset med Carmen. Faktiskt så var det roligt, maybe not sexigt ,men ja - roligt :) Skulle dock ha varit roligare om det var fler än en "dans" och 55 minuter kändes lite lite.
    Idag ska jag åka förbi Vintertullen(som jag för övrigt sa upp mig ifrån på vägen hem igår,det var inte alls som jag trodde) för att lämna mina kontouppgifter. Snällt att jag får lön för en dags intro, men tillbaka kommer jag icke! Sen lite småärenden, bland annat hjälpa Marielle att hitta födelsedagspresent till Simon.






    Ha en trevlig dag allihopa!

    Update:
    Blev en heldag med min vän,Marielle. Födelsedagsshopping & sushi stod ju på schemat, men hon  varså ivrig att träffa mitt sockergryn till syster så hon följde med en sväng hem till mig. Nu har hon precis gått, så lite bebisgos följt av Grey's Anatomy blir det denna tisdagskväll.


    Summerlovin.

    84685-302


    Satt och kikade lite bland mina sommarfotografier och åh, vilken längtan jag fick efter salta bad,kalla drinkar och timmar i solen med ett lass bra böcker. Jag var ju i Turkiet i höstas och jag fick verkligen mersmak. Turkiet har jag varit lite skeptisk till innan, men allt var minst lika bra som Grekland(som jag sen sommaren -05 avgudat) - bara billigare. Jag skulle inte ha något emot att ta en sista minuten dit på sensommaren, mysigt värre. Skulle jag skippa solsemestern och istället åka på en storstadssemester är resmålet utan tvekan New York . Paris skulle bli mitt andrahandsval,jag helt enkelt måste dit igen.


    Vilket är ditt favorit-/drömresmål?

    Tips på klänning/kjol?



    Okej, nu har suget övergått till ha-begär. Jag är ute efter en snygg pennkjol med hängslen & en förklädesklänning. Någon som har tips på affärer (gärna second hand) som har snygga sådana? På TopShop's hemsida finns massor av fint - men har inte sprungit på något i affärerna...?


    Vis av visdomständer?

    AJ! Vaknade imorse och höll på att svimma av. Huvudet snurrade & illamåendet smög sig på,men värst av allt - det värkte så in i norden i en tand. Åkte in till Närakuten på St Eriksplan & fick efter en timmes kö konstaterat att jag inte bara har en infektion i tandköttet kring en visdomstand, utan även att de både tänderna växer så att jag inte kan tugga utan att kinden kommer emellan. Så nu blir det antibiotika & en tid för utdragning av den himla tanden. Härlig början på söndagen.
    Hur som helst, nu kommer Ellen när som helst. Pappa höll telefonluren framför henne så jag fick "prata" lite med gullet. Det fick mig på bättre humör,men ja,så värst givande samtal var det inte...:)

    Min (inte så) roliga lördagskväll.

    Ikväll skulle jag ha träffat Martin, men såklart bryter förkylningen som jag gått och burit på sen nyår ut idag. Typiskt nog.Så istället tänkte jag pyssla om mig själv & göra lite nytta här hemma:84685-299


    Ska ni göra nåt roligare en lördagskväll som denna? Hoppas det!



     Nu har jag kommit in bit in på listan och nu ska jag anta inte bara Amimas utmaning utan även Honeydews.

    Först alltså - favoritskärpet.

    84685-300






    Använder sällan skärp,utan har hellre ett sidenband i midjan.
    Men av de jag har gillar jag det här bruna,flätade skärpet.


    Nästa utmaning är att lista favoritsminket:84685-301

    • Id Color Foundation, Lancome
    • DiorShow Mascara, Dior
    • Skinflash concealer, Dior
    • Cremerouge Chic shine,Jelly Pong Pong
    • Total finish powder, Kanebo
    • Buttercup liploss, Duwop
    • Melon & Cerise Juicy Tubes, Lancome


    Jag utmanar alla som vill att anta dessa!


    Plöstligt händer det...

    ..men sällan mig. Jag satt o surfade runt,kollade bloggar & klickade mig in på HM's outlet-sida för att jag är sjuk och jag har tråkigt. Vad tror ni jag ser om inte...


    ...
    Klänningen! För halva priset!





    Så för att inte göra samma misstag igen klickade jag hem den snabbare än blixten! Jippie!




    Nu har det landat en ängel!


    Oh my God. Min lillasyster är den sötaste lilla varlesen jag sett. Helt adorable med sina små hamsterkinder och mörka hår. Troligtvis kommer hon hem på söndag..längtar!
    Nu blir det middag med Marielle följt av videokväll hemma.


    84685-296 84685-298 


    Ellen,here I come!

    84685-295 84685-294

    Nu ska jag åka och hälsa på min lillasyster på BB - spännande värre!

    It's a girl!


    Ikväll blev jag storasyster igen!!

    Välkommen till världen lilla Ellen, längtar evigt tills jag får träffa dig!


    The men of my life for the moment.



    Min mamma är en vis kvinna. En sak hon alltid lärt mig och mina syskon är att har man ont i halsen får man äta glass. Och min hals....ja,den gör ont. Så - jag ska kila ner och snappa upp två favoritmän, Ben & Jerry. Och kanske lite Bridget....Imorgon blir det med andra ord Carmens work out oavsett hur jag mår,haha.

    Vilken är eran favorit B&J? Här blir det nog Chunky Monkey...:)

    Wihoo.

    JA! Jag fick jobbet,wihoo. Så nu är jag varken student eller arbetslös - I'm a working lady. Och work betyder pengar vilket betyder..SHOPPING en masse! Detta firas (i och med mitt inte så pigga tillstånd) med sushi och ännu lite Grey's- marathon. Och of course - nu är den hemklickad.



    En baotakram till Frida som har hjälp mig med layouten på bloggen!
    Tusen tack,gumman!

    På stan-cravings.

    84685-290 Prive Nightclub Hosts Lindsay Lohan Dick Clark's New Year's Rockin' Eve 2007

    Oj, nu fick jag cravings. Kikade lite på bilder från förra veckans kändisbravader och det var mig inte få snygga plagg på gatorna då inte! Den vita klänningen som Paris bär är så jag, likaså Kimberly Stewarts sötsnygga ballongklänning. Och Christinas kappa...den är ju bara för snygg!

    Ja,om man ändå hade Paris plånbok...:)

    Box,té och väntan på bättre dar.

    84685-284  84685-283

    Hemkommen från intervjun,den kändes bra. Hoppas hoppas - men i värsta fall har jag ju två till imorgon. Nu however måste jag snabbt bädda ner mig i soffan, iklädd myströjan och knästrumpor. Lämpligt nog kom mitt paket från CDON, med Grey's Anatomy-boxen. Så nu blir det sjukhusintriger,x antal koppar té & vila som gäller. Den andra dvd:n får vänta till piggare dagar,haha...

    Sleep to dream.

    Halsen min värker - priset man får betala när man ska kika på raketer, men glömmer jackan. Men tre koppar ingefärsté gör sitt. Ska fortsätta pimplandet framför Grey's Anatomy om en timma...I mina drömmer inlindad i denna , men jag får nöja mig med mysbyxor och tjock fleece-tröja.

    Har förresten ordnat tre jobbintervjuer; en imorgon & två på torsdag, och jag hoppas mycket på den imorgon! Förkylning och anställningsintervju låter som en småläskig kombination...men det ska nog gå bra! Men håll gärna tummarna för mig kl elva :)

    Och går det bra ska jag belöna mig med denna söting från HM:s vårkollektion -->
    Himla fin till våren...plus ett par stora solglasögon...hot hot hot!


    Och nej - jag är har fortfarande inte fått pli på designen,haha...!







    Ursäkta röran...

    Som ni ser - jag försöker bygga om. Nytt år - ny layout. Och det var som vanligt väldigt mycket lättare sagt än gjort.












    Room-makeover.

    84685-273  84685-272

    Jag köpte ett klädställ på IKEA häromdagen och nu börjar det fyllas på! Lådorna på sidan är superbra för underkläder (och partyväskor!!), men jag ska köpa en till strumpor också.  Men det ska ordnas snarast! Måste även inhandla fler fin-galgar,
    Amandra tipsade för ett tag sedan om dessa på Drömhuset, har köpt fem men behöver...fler.


    Förresten - har ni hört att Kim "Samantha" Catrell har bekräftat att Sex and the City ska bli långfilm?


    Nytt år - ny början.

    Vilken superkväll!
    Mysig middag med familjen följt av en sjukt rolig fest med Napa-gänget i Mälarhöjden.
    Spenderade stora delar av kvällen sjungades framför kareokemaskinen - så kul!
    Kom inte hem förrän imorse - ett otroligt bra betyg på kvällen!

    84685-268 84685-263  84685-265 84685-267      84685-264 84685-270 84685-269 84685-271

    Hade ni ett bra avslut på 2006?