Jag saknar dig,min vän.

image1049

Now the fine lines around our eyes begin to show
And slowly we begin to know
That everything we were might soon be gone
We always thought we were unseparable
Sisters not by blood but by soul
Something has come between us now
All I can do is watch the fall


Hata CSN.

image1045image1047
image1048
Mina två underbara familjer och världens gosigaste bebis på sin första julafton.

Så var julen över för denna gången! Rätt skönt, jag har ju bara jobbat och inte haft nån direkt julkänsla. Även om jag firat efter jobbet har jag varit så trött att jag slocknat rätt tidigt hela veckan. Fick jättefina presenter, mest pengar och presentkort vilket alltid går hem! Men även den rosa mixern jag velat ha och lite småtjox.

Imorgon är det äntligen fredag och jag ska vara ledig i helgen. Mysa med älsklingen, har fått lämna honom tidigt alldeles för många mornar nu. Behöver få vakna upp bredvid honom & få ligga kvar.

Som en liten parentes är jag sjukt irriterad och arg på CSN, jag har fortfarande inte fått studiemedlet. Varför? Och när hade dom tänkt att jag ska betala hyran? Nej,jag kommer svälta och bli vräkt. Hemskt att inte kunna få vara ute i mellandagsrean och shoppa, utan tvingas köpa mat & betala räkningar för julklappspengarna. Ibland önskar jag att jag bodde hemma fortfarande och idag är ett sådant tillfälle. Varför flytta när man ska plugga? Men sen inser jag hur bra jag ändå har det och hur konstigt det skulle kännas att som vuxen bo hemma hos föräldrarna...så jaja. Förhoppningsvis får jag väl pengarna snart..ska ringa imorgon.

Dan före dan..

Usch,vad trött jag blir av att jobba, inte van! Idag har jag i alla fall varit ledig, åkt och köpt lite julklappar och vilat mig. Igår efter jobbet åkte jag hem till Marielle och åt middag där med hennes "plast-son" Adrian. Jättetrevligt men lite stressigt eftersom jag skulle möta upp syrran för utgång senare. Men det gick så bra så, och Camilla och jag hade jättekul men träffade på skumma typer,hah. På hemvägen köpte vi med oss nattmat som vi åt medan vi pratade om kvällens bravader. Hon är grymt roligt att festa med min systeryster!

Nu inväntar jag min älskling. Saknar honom massor så det ses verkligen fram emot :) Ska jobba hela veckan men det är ju bra att det finns jobb. Eftersom jag hatar CSN som inte gav mig studiemedel nu i fredags. Fattar inte hur jag ska kunna betala hyra + räkningar + busskort på de tvåhundra kronor jag har kvar efter all julklappsshopping. Helt klart ångest!


Pepparkakshjärtan

Vi bakade pepparkakor och drack glögg igår,älsklingen & jag.
  image1044

Vi var väl inga mästerkockar men lite söta blev dom allt :)

Ondskan.

Usch,jag vet inte vad jag tycker om att barnen ska vara ute i två timmar varje morgon. Det är ju svinkallt ute och många av dom ber mig gråtandes att ta dem med in. Men det får jag ju inte, och det känns lite grymt. Jaja,nu har jag  fått upp värmen genom en riktig varmdusch. Håller på att koka té också. För nu blir det plugg= titta på och analysera Ondskan. Har sett den men det var för måånga år sedan (i Göteborg, typ -04) så det känns som jag måste uppdatera minnet av den,haha.


Imorgon är sista dagen inför "jullovet" och om en vecka är det julafton. Och jag har inte direkt någon julkänsla vilket helt säkert är för att jag ska jobba hela lovet. Har inte köpt en enda julklapp och fattar inte när jag ska hinna med det,haha. Längtar redan till skolstarten!  Men imorgon ska jag & älsklingen baka pepparkakor så då blir det nog julstämning.
Nej,nu är téet klart och jag ska gosa in mig i en filt och kika på filmen.

Födelsedagsälsklingen!

Idag fyller min älskling år! Han blev firad igår; vi var på middag hemma hos honom. Mkt trevligt & jättegod mat! Sen blev det såklart utgång framåt kvällen. Började med att vi mötte upp hans kusin & min syster + vän. Vi gick till ett förställe och lite kompisar droppade in allteftersom. Vi shottade och köpte kannor och hade verkligen trevligt! Lite senare blev det nattklubb där vi dansade och hade kul hela natten!

Idag kom vi inte upp ur sängen förrän runt två då Patrik kilade ner till pizzerian och köpte frukost(haha). Sen kom pappa förbi, det var ju som sagt dags för storhandling. Så nu är det fullt i skafferierna igen!

Imorgon blir det dagiset,pust.

image1038 image1039  

Grattis älsklingen min & tack för en jättefin helg !

Barnvakt.

Nu sitter jag och (har tråkigt) väntar på Patrik. När han kommer bär det av K-gatan för att gosa med Ellen ett par timmar medan pappa & Johanna är ute på galej. Ska bli så mysigt, vi ska gosa, leka och titta på Teletubbies. Perfekt lugn fredagskväll!

image1037

Lucia

Nu ska jag iväg till barnen! Klockan tre ska vi ha Luciatåg på gården, kommer bli jättefint att se så många söta barn(ca 70 se)  lysa upp mörkret där! Efter praktiken ska jag hem till Johanna och ha vår årliga "Love Actually"-kväll. En gång per år, på Lucia, låter vi oss se på den underbara film och då vet vi att det är jul. Jättemysig tradition vi har :)

Imorgon kväll ska jag och Patrik vara barnvakt till Ellen. Ska bli jättekul & mysigt, förhoppningsvis är hon snäll då :) Sen lördag ska vi hem till Patrik för att äta middag med hans släkt och sedan på kvällen blir det utgång för att fira min älsklings födelsedag!

Yeey.

Dagen har spenderats med barnen på praktikplatsen. Trött, men blev både piggar & gladare över att komma hem och se att min handledare mejlar mig. Jag klarade moment 1 utan några kompletteringar alls! Så otroligt skönt med tanke på att han inledde med att säga att "bli inte ledsna om jag underkänner er, jag kommer vara hård och göra det för att hjälpa er". Många fick komplettera - men inte jag! =)

Belöningen blir en lovely tevekväll (just nu final i Bonde söker fru, sen Top Model Sthlm) med sharonfrukter & té!

All I want for Christmas..

Har haft lägenhetsbesiktning idag efter skolan, skönt att dom kom till mig först eftersom jag bor högst upp. Man kan ju inte riktigt slappna av när man vet att två män kommer in när som helst under kvällen. Men det är överstökat och nu har jag precis ätit middag. Har nog aldrig haft det så tomt i kylen/skafferiet som nu. Blir sjukt konstiga blandningar för att få saker att gå åt. Häromdagen åt vi torsk med makaroner,haha. Tur att ingen av oss är sådär jättenojiga över sånt. Det är som det är lixom! Men nu måste vi åka och storhandla snart,som sagt..kris!

Folk börjar undra över önskelista, vilket jag inte har tänkt på så mycket i år. boktips

  •  Chiclit-böcker!( "En shopoholic säger Ja", "Stella och Sebastian""Här och nu", "Bergdolfblondiner", "Vänninorna och Kung Carl"- ja,listan kan göras lång!)
  • En rosa mixer
  • Pengar, presentkort(tråkigt men så nödvändigt just nu..)
  • Halsband & armband.





 


Gubbidiotfan!

Usch, jag blir verkligen inte ofta arg. Lite sur, ledsen visst..men nu skulle jag vilja ha något att slå på, skrika på.

Skulle in o äta med Marielle på lunchen idag och orkade inte släpa på väskan så jag tog bara lite pengar & busskortet. På väg hem kommer tre kontrollanter,ber om våra kort och eftersom jag har åkkort för studenter även om om mitt csn-kort vilket jag då inte har med mig. Oj, jävlar vilken scen dom ställer till med då. Dom skämmer ut mig helt och hållet, skrämmer mig med att kontakta polisen och att hålla mig kvar. 

 
image1036


Jag har aldrig någonsin plankat och nu sitter jag här utan busskort och med en räkning på 1200 kr helt obefogat. Dom kunde ha trott på mig, jag bad dom till och med vänta vid Hornstull och låta mig springa och hämta plånboken. Så äcklig stil också, en av dom stod och flinade & dom fick hela vagnen att lägga sig i. En kille skrek att Marielle var "så jävla otrevlig och dom är ju jätteduktiga som gör sitt jobb". Gör sitt jobb? Eller inte lixom.

Usch, jag är så arg och upprörd så jag ska nog inte skriva mer,heh..Imorgon ska jag iaf åka..förlåt, gå..till något kontor och göra vad jag kan för att slippa den här skiten.

Nu sitter jag & tittar på ev av mina favoritfilmer, "The Life of David Gale". Den går på fyran och är verkligen att rekommendera!

Sex and the city - trailer!

Jobbat idag, är sjukt trött nu. Hemskt att behöva gå upp kl sex, iväg från varma duntäcket och älsklingen för att ge sig av ut i kylan. Men det är bara att tänka på hur mysigt vi ska ha i Thailand så känns allt mycket lättare!



Här är trailern till Sex and the city- filmen.. Åh..ge mig maj nu! =)

Äpplen & Kesella

Idag har jag pluggat & postat brev och bokat tvättstugan. Men insåg att tvättmemedlet var finito,haha..så får nog bli imorgon ist. Älsklingen slutar tolv och jag tre så han kommer hem innan mig. Ska bli så mysigt att veta att han väntar på mig hemma. Vi ska mysa & se på idol..finns det något bättre ställe att se finalen än här? Kolla utsikten lixom :)
Jobbar hela helgen så det blir lugnt, på lördag ska jag till mamma.

Nu har jag tagit en dusch och bunkrat upp med te. Och äppleskivor med Kesella Vanilj som jag fått tips om är kanon när man är lite sugen på nåt. Jag har ju det här trevliga månadsbesöket så det passar sig verkligen med lite mums framför "Lyxfällan". Älskar det programmet, antar att jag mår bättre av att se andras ekonomiska katastrofer eftersom jag ofta har ångest över min egen,haha?
Måste förresten tipsa om HM's duschpeeling för 29:-. Doftar fräsch bomull & är helt lovely!


image1032  image1034
image1033 

Pappersarb!

Vaknade upp bredvid älsklingen, låg kvar och gosade alldeles för länge. Inte förrän halv elva bar det av till stan för att luncha med Kajsa. Jättetrevligt och god mat. Gick lite på stan efteråt, köpte lite hårspännen. Förstår inte hur dom försvinner hela tiden?!

Nu har jag iaf suttit med en massa papper hela kvällen. Blanketter hit och dit,men det var lika bra att få iväg dom. Skönt att ha det gjort!

Nu ska jag titta på först Bonde söker fru och sen Top Model Sthlm. Mysig kväll med mycket ingefärste(känner fortf av halsen)

Julhelg!

Åh,vilken underbar helg!
fredagen efter praktiken åkte jag och Patrik hem till pappa & co för att ta en fördrink med mina syskon som firade sin 18årsdag. Efter drink och presentöppning promenerade vi Drottninggatan ner till Bistro Boheme för att äta en jättegod middag. Vi mötte därefter upp min systers kompisar i kön till Claras (födelsedagsbarnets val) och spenderade natten där. Dansade och hade trevligt till tvåtiden då jag och älsklingen åkte hem.

Vaknade rätt sent på lördagen, åkte in till stan för att köpa lite julpynt och fika med Patriks mamma. På väg hem blev det typ storm,haha. Skulle tagit kort på hur jag såg ut efteråt - allt smink var på kinderna! Bytte och till torra myskläder och lagade middag. Fläskfile med kantarellsås & couscous och halloumi. Sen kokade vi glögg och julpyntade. Världens sötaste gran! Kvällen avslutades med film och godis!

Och så idag,söndag. Tog det lugnt imorse, åt frukost och tände första ljuset i vår nya adventsljusstake. Åkte sen in till stan för att äta sushi som vi tog med upp till pappa o co. Älsklingen och jag fick ta hand om Ellen en liten stund, hon är helt såld på honom,haha. Och nu gick han för någon timme sen och jag sitter med en kopp kamomillte.
Det var längesen jag hade en så fin helg, underbart att få spendera en hel helg med min älskade älskling.


image1028 image1029image1030 image1031