Sneek-a-peek.

Så var Desperate Housewives slut för den här gången. För alla nyfikna fans kan ni kika lite på vad som komma skall här. Tack och lov kan man ju fylla ut väntan med de underbara boxerna!




Bäst klädda 2006.Eller?

People har återigen haft sin årliga omröstning om hur våra celebriteter klär sig.Att Jennifer Aniston skulle vara bäst klädda,nja. Jag tycker absolut inte hon klär sig dåligt,men kanske lite tråkigt? Av tio-i-top listan skulle jag gärna skakat om.
Top tre
för mig skulle ha bestått utav
Alba, Simpson & Hudson. Kisten är även någon jag tycker klär sig bra,likaså Rachel.
Av grabbarna blir det svårare,men bäst klädda däribland är nog ändå Clooney! Inte så mycket utstyrsel,utan kanske stilrent.


Vad tycker ni? Var listan helt fel eller totalrätt? Eller tycker ni som jag,någonstans därimellan?
Kika här vilka som fanns med.







Bangalicious?


  84685-130

Min nya lugg.
 Börjar sakta men säkert vänja mig...

Big brother-gäng på stan.

Jättelyckad kväll igår. Vi träffade Jimmys kompisar,hela Napa-gänget. Eftersom Per ju har blivit "big brother-host-b-kändis" hade han tagit med en kompis därifrån,Robin. Han blev nog inte så glad när han nekades inträde på Dubliners..han är ju faktiskt kändis,haha.Hur som helst,vi hamnade efter mycket om och men på Soap bar & hade supertrevligt. Så fick vi äntligen träffa dom igen,som vi väntat!
84685-13184685-13384685-13284685-134


Nu ska jag iväg till mamma & fira hennes födelsedag några dagar för tidigt!

Skåål!

Jaa,det blev utgång ikväll:) Så nu sitter jag redo,
redo att visa upp min,nu enligt mig lite finare, lugg!


Ciao..& skål!



Yeah.

Nu har jag klippt lugg :) Himla ovant,men jag antar att jag vänjer mig. Jag ville ju ha förändring, & nog fick jag..föräningen. Men rätt nöjd är jag i alla fall! Kanske upptaterar med lite bilder när jag känner mig mer bekväm,haha.

Sen har jag varit & inhandlat mammas födelsedagspresent. Hon fyller på tisdag,men jag ska förbi henne imorgon och fira lite.

Vi får se vad som händer ikväll,Ida mår visst inte så bra,så vi får hoppas hon kryar på sig till kvällningen då vi har planerat utgång.


Äntligen helg!


Nej,bestämmer jag att nu vill jag ha helg
.
Min hjärna har gått på spinn sen imorse, nu behöver den vila. Det är jäktigt att få ihop tre slutbetyg på två månader,men skam den som ger sig :)
Men skönt med helg nu, och Johanna har varit så snäll & lovat att hjälpa mig slinga håret i dag. Sen imorgon bär det (förhoppningsvis,om jag inte ballar ur) av till frissan.
Ikväll ser jag fram emot att höra
Markus sjunga U2's Pride (In the name of love). Han är ju så bra, och låter lär passa honom perfekt!

Förresten,är det bara jag som ser likheten mellan Markus & Johnny Depp's underbara Edward Scissorhand? :)

Kärlek till himlen.

Grattis på namnsdagen lilla mormor.
Hoppas du har haft en fin dag i himlen.

.

Puss & kram till dig.

Bang bang bomerang.

Nej,nu har jag bestämt mig. Lugg ska det bli!
Såhär vill jag ha det!

84685-121
   84685-122

Så,fredag eller lördag,då kör jag utan att tänka!:)


Hm-beställning.

Drog iväg en beställning från HM Rowells, för att jag är faktiskt värd det :). Dessutom lyckades jag med koder & sånt få ner priset ganska mycket också. Men nu ska jag skynda iväg till söder för en träff med min historielärare!


84685-120



Soft Grey.


Är inte denna bara för fin för att inte köpas? 439 kr på
LaReodute. Det är tyvärr för myckt för min nya ekonomi, trots att man med koden 62234 får 30 % på köpet. Så ni som inte är nyblivna fattiga studenter..jag avundas er.













Plugghäst.

Ännu en kursstart inledd! Härligt att få sätta igång,men tufft kommer det bli. Det blir ju självklart intensivt att läsa in tre hela ämnen på drygt två månader... Men som Gunde Svan sa, "ingenting är omöjligt" :)

Nu har jag slängt i mig lite filmjölk & ska sticka näsan i böckerna till fem ungefär. Sen är denna working day över & bio väntar!

Later!


Lugn kväll.

Så var jag hemma igen & det har aldrig varit skönare att sätta nycklarna i låset. Har varit riktigt jobbigt & att få komma hem till vanliga livet känns bra. Läste ut Denise Rudbergs "Vänninan" som var en rejäl brabit över mina förväntningar! Har funderat på att läsa den men så har texten på baksidan varit så trist så det har inte blivit av. Men nu så längtar jag tills jag får sätta igång med nästa, "Storlek 37". Eller kanske "O.s.a"? Har hur som helst skickat efter de båda samt "Jenny S" billigt på Adilibris.

Johanna kommer snart hem med sushi & så ska vi se på några avsnitt ur boxen. Sen imorgon ska hon & jag se "Djävulen bär Prada"!

Myspys med coola "styvmamma"

Småland,nu kommer jag.

Nej,nu - bedtime. Har en tuff dag framför mig imorgon. Första kursen på Komvux inleds & sen snabbt hoppa på X2000 som ska ta mig ner till Småland. Efterföljande dag lär bli en av de värsta jag hittills haft i mitt liv... Som sagt,tufft veckoslut blir det, på lite gott & mycket ont.


Time to be desperate.

Tisdagar klockan nio när jag slår på femman det är helig tid för mig. Inte bara för mig,för hela soffan här på Kungstensgatan. Jag älskar denna sjukt snygga,roliga,spännande & sarkastiska serie.

Vardagslyx på hög nivå.


Men,och det är ett stort men,har den vackre trädgårdsmästaren flytt Wisteria Lane?


Sex and the city-hur mycket vet du egentligen?

Har du lite tid över och är ett renodlat SATC fan,så finns ett roligt test här. Jag fick 74% rätt (66 av 89 med några få "slavfel") och beskrivs såhär:
   
 

"Faboulus-lite! You may not always perform under pressure,but with a little encuragement, you get there eventually. Try popping a viagra next time to ensure results."

Hm.

Lunchtime!

Idag vaknade jag & kände mig krasslig så jag skippade gymmet imorse. Igen :)
Nu bär det snart av för lunch på stan. Gud vad jag skulle färga mina rötter. Vill göra något med håret,men frågan är vad . Lite
lugg kanske? Eller färga mörkt??


Älskade mormor.

84685-119
"God saw you getting tired
and a cure was not to be
so he put his arms around you
and said 'come to me'
with tearful eyes we watched you
and saw you pass away
we did all we could but
we could not make you stay

a golden heart stopped beating
hard working hands at rest
God broke our hearts to prove to us
he only takes the best...




Du kommer aldrig komma tillbaka för du är fortfarande här.
I mitt hjärta för all evighet.

Titanic 2? Nej,tack!

Hittade denna hos Cassandra. Ska sägas att det inte är äkta & det ska så vitt jag vet inte komma en uppföljare. Det tackar vi & bockar för,såna klassiker ska inte förstöras med dåliga uppföljare!


Biomys i höstmörkret.

84685-116
När det blir både kallare & mörkare är det härligt att kunna ta någon mysig filt, en varm kopp té & se på någon bra dvd. Filmkvällen igår var väl sådär lyckad. Eller lyckad var den väl,med allt utom filmen. Sällskapsresan avbröt jag mitt i av uttråkning & Frostbiten var en väldigt underlig film med halvdåliga skådespelarinsatser. Ingen hit för någon av oss i soffan tyvärr... 
Men inte bara dvd-hyllan i videobutiken fylls på med bra filmer i höst,även biodukarna sätter upp filmer att se fram emot.  Det blir en riktigt mysig biohöst för min del det här året & många kvällar kommer spenderas där.
Några av de jag vill se är "Mitt Super Ex", "World Trade Center", "Marie Antoinette", "The Grudge 2" och såklart,som vi alla väntar på "Djävulen bär Prada"!









Filmkväll.

Så,då börjar allt återgå till vardagslivet. Tagit det superlugnt idag & tog en promenix för att bland annat hämta ut ett paket från HM Rowells som kommit. Tre supersköna ribbade,lite längre linnen, ett par nya träningsbyxor & en go halsduk. Försöker sakta men säkert förbereda mig inför mitt nya liv som student. Med mysdresser, tofflor & stora tekoppar! Jag ser verkligen fram emot att få ta tag i mitt liv,träffa nya människor & lära mig nya saker. Om jag så får plugga komvux i år & dar; sjuksköterskelinjen bara ska jag in på,så det så!

Jag passade på att hyra två filmer till denna söndagskväll, "Sällskapsresan" & vampyrfilmen "Frostbiten" blev det. Den förstnämna skäms jag att säga att jag aldrig sett. Så det blir kul efter alla hyllningar jag hört. Grete Havnesköld har huvudrollen i "Frostbiten", tjejen som snodde rollen som "Lotta på Bråkmakargatan" från mig när jag var fem,haha. Så även lite spänning ska förgylla kvällen,älskar skräckisar!

Turkish week.



Åh,vilken fin dag idag! Lite höstkyligt,men faktiskt kan jag tycka att det är himla mysigt. Dock kanske jag har fått min dos värme :) Jag trodde jag hade stillat mitt shoppingbegär för de kommande året men jag känner hur det börjar klia i fingrarna redan,haha. Hur som helst,vi har fått ihop himla bra saker för himla lite pengar! Annars under veckan red vi på kameler (riktigt kul,men lite läskigt faktiskt...), åkte på mysig "boattrip", bara drack drinkar i solen. Men det roligaste var ändå när vi gick på "turkisk afton". Mat & vin + show med turkisk dans. Och som många vet innefattar turkisk dans magdans. Det fick min käre far prova på då kvinnan drog med sig honom upp på scen. Tröjan rykte & en halvtimmes show inleddes. Jag har nog aldrig i mitt liv skrattat så mycket som jag gjorde då. Jag längtar evigt tills korten kommer,skulle gärna lägga upp dom här. Men har mina aningar om att pappa inte skulle gilla det :)
Dock kan jag ju även tillägga att han fick sig ett gott skratt när den manliga magdansören i princip la sig över mig där jag satt & rullade med magen över hela mig.
Kvällen forstatte med att vi hamnade på en karaokebar & var läskigt nära att ställa upp med sången "
I love
rock and roll
", men tack o lov blev det inte så :) Den här sången kommer 84685-115
dock aldrig klinga så bra i våra öron :)


Jag har haft en fantastiskt vecka,det var längesen jag & pappa gjorde nåt bara han och jag. Många roliga minnen att lägga till & en rätt okej bränna faktiskt :)

I love you,papsen! :)





Hemma igen!

Åh,vilken vecka jag har haft! Kommer med en längre beskrivning imorgon,men jag kan ju redan nu säga att jag kom hem betydligt fattigare än när åkte. Märkeskopiornas paradis heter Turkiet. Hittade bland annat en fantastisk imitation av Chloés Paddington för 750 kr. Tror inte jag kunde vara lyckligare ens om det var the real stuff :) (den är verkligen identisk). Nu är jag blandat upp i varv & trött efter mina tre timmars sömn inatt och har avnjutit en middag. Så,nu- ut i Stureplansdjungeln än en gång! Möta upp my girl Ida som jag inte sett på ovanlig länge.


Bye Sverige!

Gosh,vilken stressig dag från morgon till kväll! Sista dagen på jobbet idag,lite vemodigt men samtidigt så
fruktansvärt skönt. Den här dagen avslutade verkligen en era i mitt liv.  Det har varit ett tufft år, som har eskalerat nu i slutet av sommaren. Allt snurrar & inget tycks bli bättre. Jag hoppas innerligt att mitt miljöombyte kommer bidra till mer glädje i mitt liv. Jag behöver ombyte, träffa nya människor,lära mig nya saker. Utvecklas. Men som sagt, jobbet har varit min trygga verklighet i nästan ett & ett halv år. Så nu ska jag ställa om mig helt,nu är det inget åtta till fem längre,utan mer eget ansvar för mig själv. Och (stort TYVÄRR) mindre pengar.
Mycket mindre pengar.

 








Som jag säger hela tiden för att trösta mig;varje tidepok i livet
har sin charm
. Tur att jag gillar nudlar säger jag bara.

Men en dag i taget,nu ska jag njuta av min välförtjänta solsemester. Så, bye bye Sverige,vi ses om en vecka :)



Red red love.

Helt okej med pilates,man (iaf jag) blev inte ett dugg svettig trots att jag verkligen känner att musklerna fick sig en omgång. Dock gillar jag just att få upp flåset & riktigt känna att man har tränat. Så jag håller mig nog till vanlig workout ändå. Men alltid kul att prova något nytt! :)

Till en helt annan sak nu...jag har blivit smått förälskad i detta grymt snygga armband från
Asos.
Fast i rött.

Pilates.

Om en timme ska jag iväg på mitt första pilates-pass. Väldigt kul & spännande ska det bli!

Regn regn bara regn..

URK för regn som riktigt öser ner. Visst kan regn vara mysigt om det smattrar mot fönsterbläcket och man kan gosa in sig inomhus med en filt. Men när ens jobb bl a innefattar att springa ärenden hit & dit åt (många) mindre tacksamma personer...not so fun anymore.

Tack och lov bär det av till varma Turkiet på lördag.










Vi mot Cancern.

Cancer är en sjukdom som tyvärr växer sig vanligare och vanligare.
Mer eller mindre farlig kan den dyka upp och ställa din värld upp och ner.
Jag har just förlorat min älskade mormor i cancer,
innan dess min farfar & fler mer avlägsna släktingar.
Även om du personligen inte kommer drabbas
är sannolikheten väldigt stor att någon i din närhet gör det.
Den vanligaste formen utav cancer yttrar sig i bröstcancer
 
och ingen har missat kampanjen "
Rosa bandet".
Nu har Veckorevyn startat en insamling för just bröstcancer.
Jag tänker definitivt bidra.
Ett ytterligare sätt att hedra min fantastiska mormor 
& helt enkelt göra det alla borde.

Nämligen hälpa varandra.



"Vanliga" cancerfonden skriker även den efter bidrag,likaså Barncancerfonden.

Vackert från Asos.

Åh,vad jag vill ha denna från ASOS


Kan bara inte bestämma mig
om den är snyggast i "purple" eller "cream".

Viva Vichy!

Jag måste bara slå ett slag för Apotekets egna hundvårdsserie "Vichy". Jag har provat Normaderm & den är grymt bra,känns verkligen att den verkar & sånt gillar jag! Men mest förtjust är jag ändå i " Vichy Thermal Fix ögongel". Helst fantastisk;stamar upp,  minskar svullnader & känns otroligt lyxig.



För pigga ögon får du betala ca 189:- på Apoteket!

 




A place nearby.


"'Heaven is a place nearby
So I won't be so far away
And if you try and look for me
Maybe you'll find me someday
Heaven is a place nearby
So there's no need to say goodbye
I wanna ask you not to cry
I'll always be by your side'

You just faded away
You spread your wings, you had flown
Away to something unknown
Wish I could bring you back
You're always on my mind
About to tear myself apart
You have your special place in my heart, always"



Höstmys.


Ibland blir jag mer lättad än irriterad när regnet knastrar mot rutan.
En perfekt dag för lite höstmys.




84685-113



Tillbaka till Melrose Place.

Jag vet att jag inte borde. Men jag gör det,jag älskar den evighetslånga nittiotalssåpan "Melrose Place".
Jag har nog sett alla avsnitt,trots att de gått på dagtid bara för att den gått i repris många gånger om.
Andrew Sue är ju en anledning bara han...
Och nu finns den på dvd,hela första säsongen för 399:-.
Hmm.


Att köpa eller inte..that's the question.











Jag försöker bygga om!

Som ni ser håller jag på att försöka göra om i min blogg. Jag vet inte vad url är,kan inga "hexkoder"(som det visst kallas) men jag har börjat tröttna på den tråkiga designen. Just nu försöker jag komma underfund med hur man tar bort kalendern här till vänster samt hur man lägger in egna bilder i "blogghuvudet". Så,om någon har en minut över & som kan sådant...skriv mer än gärna en kommentar!