"..But the only anesthetic that makes me feel anything kills inside"

Den här kvällen har gått i pysslandets tecken. Har skrubbat,inpackat och smörjt. Målade även om naglarna, har gått i rött/ svart hela sommaren men nu kände jag mig sugen på en ljusare nyans. Riga från Mavala blev det.

Nu sitter jag och dricker äppelte (som jag köpte med från Turkiet- supergott!) och kikar på Allsång på Skansen! Hade varit mysigt att ha gått någon tisdag...sista avsnittet är ju nästa vecka så där har jag min sista chans! :D



Vackraste:
Cut - Plumbo.

Party :)

Efter ett par koppar té och en timmes sömn piggnade jag äntligen till och kunde bege mig mot Stora Essingen och Cissis fest. Jättetrevligt var det! Eftersom jag fortfarande inte var helt kry började jag dra mig hemåt runt klockan halv ett...


Soooommar!

Och så var ännu en semester till ända..snart i alla fall. Kom precis hem från landet där jag har haft det otroligt mysigt. Åkt in till Norrtälje och fikat, plockat hallon & smultron och grillat. Vi tog ett kvällsdop igår och det har visst gjort att jag känner mig helt mör i kroppen. Jätteont i halsen och säkert feber! Om jag inte tuppar av innan är kvällsplanen att gå på Kajsas systers trettioårsmiddag/-fest. Så nu innan...vila och dricka té!

Bjuder på lite sommarbilder från landet.

image845 image848 image846
image850 image852 image851

Landet!

Har haft en härlig vecka i Turkiet och sitter nu på landet. Behövs lite vila efter en sån resa..Tog massor av kort och kommer visa några här så fort jag kommer hem! Nu ska jag njuta av lugn o ro fram till lördag då jag ska på 30-årsfest. Sen på måndag börjar slitet igen...fram till den 27 då jag entrar Lärarhögskolan!!!

Ännu en varm partyvecka!

Sådärja,då var väskan & partyhumöret packat! Som sagt kommer det bli en rätt jobbig dag idag, mycket stillasittande..först bil två timmar till Örebro, sen vänta 2,5 timmar på flygplatsen, sitta på flyget i typ fem timmar, sen varma transferbussen i två timmar. Haha, vi lär ju vara som två trasor när vi äntligen kommer fram till Alanya. Men - vi ska göra det värt det! Som jag sa till Ida igår, vi kan nog kalla oss charter-veteraner vid det här laget..fjärde gången gillt! :D


image841image842

Många pussar & kramar,vi ses om en vecka...Alanya - here we come!

Resfeber..??

Imorgon bär det av till Alanya och idag har jag föreberett så gott det gått.  Den här resan kommer säkert bli rolig,har inte direkt hunnit bygga upp några förväntningar utan det får bli som det blir. Vi har ju gjort tre resor hittills och alla har varit roliga, inget slår dock Ayia Napa,haha.
Pappa kom hit imorse och lämnade väskan jag lånat så förmiddagen gick till åt att packa. Det är en utmaning varje gång,men jag tror jag lyckats rätt bra.  Runt tolv åkte jag in till stan för att möta upp Ida och köpa lite smågrejer (resorb?!) och växla pengar. Riktigt effektiva var vi för redan klockan två begav jag mig till Kungstensgatan för att hälsa på Ellen och Johanna. Sötisen hade feber,troligtvis pga av de första gaddarna som nog kommer komma. Men lika söt & glad & go som vanligt ändå. Jag kommer helt klart få bebis-abstinens,haha! Jag smet hem när regnet äntligen gjorde uppehåll, lagade mat och nu sitter jag här. 
Ikväll blir det tidigt, vi har en tuff dag framför oss imorgon. Ska nog göra lite fruktsallad och kika på film bara..


image840

Humlan.


image839

Underbar sommardag i Humlan.

Glass i stora lass!

Den här underbart vackra dagen har jag spenderat i gulliga Alejandras sällskap! Vi gjorde ett par korta ärenden och satte oss vid vattnet med varsin stoor glass. Härligt med lite sol efter den här trista veckan,haha.

image836 image837 

Nu kom jag just hem och ska fundera ut någon mat att laga. Det är något helt nytt för mig detta,jag har jämt varit bortskämd med mat på bordet,haha. Den stora utmaningen är inte alltid att laga mat,utan bestämma vad man ska göra!! Det lutar åt potatis med något..fisk kanske?
Det är inte det enda jag funderar på i detta nu, utan Ida kommer över hit om ett par timmar,och jag har som vanligt ingenting att ha på mig.. Vi ska dricka drinkar och skriva den obligatoriska packningslistan. Detta blir vår fjärde resa tillsammans och vi har våra små rutiner,hihi. När vi åkte till Ayia Napa skrev vi listan ett halvår innan, men trots det glömde vi mycket väsentligt (pincett,platt-/locktång,mm) :p Hur som helst ska det bli sjukt kul, på onsdag smäller det! :D


Finally!

Och så är Internet igång även det. Nu är allt som det ska igen,haha...!

Troligtvis kommer bloggen gå lite ifrån mode(vilket den iofs redan gjort i rätt stor bredd) till att handla om vad som händer i mitt liv. På bara ett par månader har jag gått från zombie på serviceboendet där jag gör allt i sömnen av vana till att jag verkligen startat mitt liv, jag har en egen lägenhet och ska om en månad få börja skolan. Just nu känns allt toppenbra. Jag sitter här hemma och känner att jag verkligen trivs, det är verkligen mitt hem detta. Jag har inrett precis som jag vill, har det jag vill ha i kylen, och alla som entrar dörren är det jag som bjudit in.
Det är nu allt börjar!



Ikväll kommer min kompis Magnus över och tittar på film, skräck of course,det är ju ändå fredagen den 13,hihi.

Jag kom in!

image834 image835


Inte varje torsdagskväll man korkar upp en flaska champagne...!
Men igår var ett tillfälle om något; jag har kommit in på Lärarhögskolan!!

Mitt hem :)

Mitt internet fungerar inte än, men har myskväll med Hanna + Fellis och tänkte passa på att lägga in lite bilder!!! :)

image825 image826 image827
 image828 image829 image830
 image831 image832image833


 


Dagarna har flutit på bra med besök av Daniel från Göteborg, och idag så bokad Ida och jag vår resa til Alanya på onsdag! Bloggen fortsätter så fort jag får internet :) Puss så länge!

Moving on.

Som ni vet flyttar jag hemifrån på fredag och hela den här veckan kommer gå till att fixa iordning,köpa upp saker och inreda. Därför kommer jag troligtvis inte ha någon tid att blogga...men jag lovar att lägga upp bilder så fort allt är klart!

Puss!

Update: Sådärja,då var det mesta klart. Imorgon sover jag första natten, det blir spännande. Otroligt att detta händer nu, och tyvärr kommer jag inte kunna blogga de kommande dagarna eftersom mitt bredband inte träder i kraft förrän nästa vecka. Så..vi hörs,söta läsare :)

Jag har en egen lägenhet!

Superkul som vanligt igår! Drinkar & tjejsnack och helt plötsligt hade jag en stor manlig stippare framför mig. Höll nästan på att dö så pinsamt var det,haha..men det får man väl bjussa på :P


image822 image823 

Idag är dagen D, jag står som ägare av ett förstahandskontrakt, den underbara lilla lägenheten är äntligen min! Ska möta mamma om en timme för att äta frukost där, börja plocka lite och såklart visa henne lägenheten och kvarteret.
Det är nu det börjar!

Update:
Vilken otroligt effektiv dag! Jättemysigt att äta brunch med mamma,vi hade picknick på golvet,haha. Tog en tur till Globens shoppingcentrum & köpte lite småsaker på Hemtex. Efter en promenad i området skiljdes vi sedan åt. Hem igen och vända för att åka till IKEA med pappa där vi köpte både säng och soffa, så dom kommer köra hem imorgon kväll. Vi köpte därefter hem mat och nu sitter jag här. Läste ut "Alla var där" igår och ska nu börja på "Där regnbågen slutar" av författaren till min favoritbok, "PS Jag älskar dig". Har inte ens hunnit känna efter hur jag mår efter gårdagen. Pust.