Triwa

Jätterolig kväll igår! Satt först med Camilla och sen kom Patrik och ett par kompisar och vi gick vidare. Dansade och drack och senare dök även Camillas Jason upp. Det slutade med att vi åt supergod kebab och kom hem vid fem!

Idag har vi tagit det sjukt lugnt, just nu ligger älsklingen med huvudet i mitt knä och kollar på teve medan jag kikar runt i lite bloggar och så. Planen för kvällen är middag och bio, biljetter är bokade till "The Dark Night", jag har höga förväntingar!

Vad jag suktar efter en klocka från Triwa by Tritoni. Eller ja,egentligen fler. Skulle aldrig kunna välja vilken och de kostar ju runt en tusenlapp styck. Min budget vill inte ge mig en av dessa fast de skriker mitt namn,haha.


White delight 

 


White Delight, Red Code, Purple Gold eller Pure Pink?

Csn

Äntligen fredag. En föreläsning på morgonen och sen mötte jag P i stan, vi år lunchbuffe på Pizza Hut- jises vad mätt jag blev! Men gott :)

Jag är fruktansvärt arg på CSN, inte för första gången såklart, men det är klart alla har fått sina studiemedel utom jag. Ringde dit och dom kommer inte förrän nästa vecka antagligen... Så, då är man bankrutt igen. Tur att jag har en generös pojkvän,haha.
Känner mig ganska trött efter veckan, fick inte direkt någon vila förra helgen. Men nu är klänningen(mitt 29 kronorsfynd) på och jag ska ut med min kära syster! Blir nog kul när vi väl kommit igång!

 


Pust.

Pust vilken dag. Kanske inte det smartaste att börja terminen med två sega föreläsningar på samma dag! Så mellan 9.00 och 11.30 var det föreläsning, sen åt jag lunch med ett par tjejer (ärtsoppa och pannkakor- hur längesen var inte det?) och sen föreläsning igen mellan 13.00 & 15.00. Därimellan smet jag iväg för att träffa tjejen som skulle sälja böckerna till mig och det gick bra. Såklart inte det roligaste att slösa en tusenlapp på men får lov att sälja dem vidare efter kursens gång. Efter sista föreläsningen jäktade jag iväg till Farsta Centrum för att träffa Lisa som lånade ut böcker till mig till en kurs för läääängesen. Känns skönt att äntligen ha fått återlämna dom,haha.
Jag har typ sjukt mycket att plugga och jag känner mig ganska lost för tillfället. Tack och lov verkar jag inte vara ensam om det, de flesta jag har pratat med känner likadant för den här kursen. Förhoppningsvis lättar det när jag väl kommer in i det. Det verkar ju vara intressant innehåll i kursen, det är bara upplägget jag är lite kritisk mot.



Något som gjorde mig glad idag var att få komma hem och älskling hade diskat hela stora disken fast det var min diskdag. Jo,vi måste ha ett sånt system eftersom vi båda AVSKYR att diska och det lätt bildas stora berg,haha.. Så nu ska jag göra lasagne och försöka börja läsa kurslitteraturen. Pust igen.

Dagis

Idag har både jag och min älskling ägnat förmiddagen till att plugga. Mellan 07.30 och 12 skulle det komma en elektriker och byta elmätare så vi var tvugna att hålla oss inne. Han kom 12.30,haha. Vi hann ialla fall ta en promenad till ICA för att köpa frukost.

Nu blir det lunch, sen en kort sväng till stan, ska kolla efter träningsbyxor så jag äntligen kan komma igång. Sen ska P till jobbet och jag ska till lillasysters dagis och hälsa på. Sen blir det middag med lillfröken på K-gatan!



Red autumn.

Ända sen jag såg Sex and the City på premiären har jag suktat efter en stor, mysig röd halsduk ( i stil m den Carrie har i en scen) inför hösten. Och jag har funnit den för ynka 99:- på Gina Tricot! Helt fantastiskt bylsig är den, och precis i den röda nyansen jag ville ha!
 

En bild med och en utan blixt. Ingen gör den rättvis, i verkligheten är nyansen någonstans mitt i mellan dessa :)


Nu ska jag dricka té, måla naglarna och vänta på att älskling kommer hem!


First day.

Då var andra årets studier inlett. Kommer antagligen bli ganska jobbigt, stora lass med litteratur. Har precis stämt träff med en tjej som ska sälja sina begagnade böcker till de två första momenten i kursen. Alltså böcker fram till slutet av oktober. Över 800 kr...begagnat! Så nu tog jag äntligen tag i mina egna dammiga böcker och la ut en annons. Riktigt jobbia utgifter alltså!

Men i övrigt verkar det bra, föreläsningarna låter intressanta och jag ser fram emot VFU då jag ska få träffa sexåringarna jag var med i våras som nu blivit stora ettaluttare,haha.

Så himla gullig min älskling är,han har städat hela lägenheten. Som tack ska jag laga middag, tikka masala med kyckling och ris :)


Shoes.



Supersnygga Adidas-sneakers, röda lackpumps och världens gosigaste mystofflor!
Väskan hade tyvärr inte kommit...



 


1 år!

Här kommer lite bilder från fredagens 1årsfirande.


champagne och jordgubbar


fick tio röda rosor av min älskling


trerätters på michelangelo






drinkar på gondolen




puss min underbara älskling!

Party!

Med tanke på hur sent det blev i fredags hade vi tänkt ta det lite halvlugnt igår på Jason och Camillas kräftskiva, men icke! Det var ett väldigt gott betyg dock, att få mig att festa två kvällar i rad,haha.


         

Idag är det återhämtning som gäller!
Patrik ligger fortfarande och sover(!) och jag sitter i t-shirt och dricker kaffe.
Ska nog göra lite lunch snart och senare ska vi ta en promenad till videoaffären,haha. Imorgon börjar han sitt nya jobb, och jag tog faktiskt också ett pass trots att jag skulle vara ledig egentligen. Skulle ändå dit för att köpa skor,så...:)

Kräftskiva!

Vilken lyckad kväll igår,var verkligen värt allt att få fira dagen med min älskling fullt ut. Visar upp lite kort ikväll eller imorgon :)

Nu ska vi i alla fall iväg till mamma och äta äppelpaj och ikväll blir det kräftskiva hos min systers pojkvän!
Utan kräftor för min del,haha.

Grattis min fina älskling!

Igår,mitt i regnkaoset, åkte jag och älskling till Östermalm för att han skulle på jobbintervju...och duktiga pojkvän fick det! Jag är så stolt över honom, och så glad att han till slut fick ett jobb som han är nöjd med. Men...vi får se om min jordnära pojkvän kommer förändras till en snobbig stekarkille nu när han ska springa omkring i klädkod på Stureplan,haha. Let´s hope not!



Så ikväll blir det inte bara årsdagen att fira :)


LÖN=SKOR.



Ja..den 25 smäller det,haha.

Dancing queen!

Åååh,vilken underbar kväll! Först thai-mat och sen Mamma Mia. Filmen var helt fantastisk, satt med ett leende på läpparna hela filmen igenom! Och vilka vackra miljöer..vill bara springa runt på en grekisk strand och sjunga ABBA-låtar ju:) Tack Johanna för en superkväll!

Idag blir det jobb, sista dagen på sommarjobbet. Jag kommer dock jobba varannan helg nu och det känns superbra!

Madre mia.

Tur att jag och P ska fira vår årsdag på fredag för USCH vad trött jag var igår! Tror jag somnade i hans knä runt åtta,haha. Men på fredag är jag utvilad, och då blir det romantisk middag på Michelangelo i Gamla Stan. Längtar!

Nu blir det jobb, pust. Men har ju något roligt att se fram emot i kväll; jag och Johanna ska på bio och se Mamma Mia. Vi såg musikalen tillsammans på det var klart vi även skulle se filmen :)


 



Nu ska jag äta gröt!

Malin hjärta Patrik.

Idag har jag och min älskade Patrik varit tillsammans i ett år. Det har varit de bästa tolv månaderna i mitt liv och jag är fortfarande upp över öronen kär! Han bryr sig verkligen om mig, i alla lägen och får mig att känna som en prinsessa varenda sekund.

Älskling, du är det bästa som har hänt mig och jag älskar dig så högt som till himlen!



bild från alla hjärtans dag, som vi firade i Thailand.

Shoppat.

Idag efter jobbet träffade jag Ida för en mysig söndagsfika. Jag är riktigt sugen på en rejäl tjejkväll, som på gamla tider, med höga klackar, drinkar och skvaller! Gumman,vi måste få till det snart!

Jag har inga pengar, men har ändå lyckats införskaffa detta under helgen. Den rosa klänningen har jag provat när den var till fullt pris men tänkte att användningstillfällena skulle bli för få för priset. Men tja, 29:- kändes mer okej,haha. Även den snygga necessären från Makeupstore har jag kollat på innan rean, och nu gav jag en hundring för den. Snygg och med stora,bra fack.
Vågtången rekommenderade min kära syster mig sist vi var ute och hon hade så fint hår. Mycket snabbare och enklare än att stå med locktång och blir jättefint resultat! En annan sak som både min syster och Ida talar gott om är silkesdropparna från Biosilk. Båda prisar produkten helst oberoende av varandra, så det kanske är något värt att testa i alla fall? Egentligen för dyrt för mig men...hm. Får se.






Nu blir det ingefärste och film, är ensam ikväll så jag får se på vad jag vill,hihi.


Rosa vän

Jag är supernöjd med min kalender som jag beställde för ett par veckor sedan. Du får själv bestämma färger och man kan göra rutor på varje dag för ex timmar för jobb,träning osv. Lagom liten och i mitt fall självklart rosa! :)


 

personligalmanacka.se

Fredag

Mina två lediga dagar var hur mysiga som helst men nu är det back to work. I går tog vi verkligen vara på dagen, älskling och jag. Vi myste i solen, shoppade lite och framåt kvällen blev det middag och film på Kungstensgatan. Gos-Ellen var hyper men det gillar vi,haha.

Lite puss- och middagsbilder från dagen!


                                                                                                                                                       

 

Mysmiddag.

Åh,vad otroligt trevligt det var igår. Vi var på Cliff Barnes på Norrtullsgatan och hade den bästa kvällen på länge. Drack fina drinkar och åt fantastiskt god mat. Fick knäppa upp byxorna till slut, haha.





Däremot fick jag någon feberfrossa när vi kom hem,frös och gjorde ont i kroppen. Så jag sov ut ända till elva imorse och nu mår jag bättre! Men vi tar det lugnt idag ändå, vi har nu varit och hyrt två filmer och köpt ingredienser till lasagne ikväll. Det är ju faktiskt som lördag för mig eftersom jag är ledig både idag och imorgon! (tack o lov)



Gissa vem som valde vilken,haha.

Sjuk-

Idag öppnar jag på jobbet och usch, jag mår inte bra! Helt svullen i halsen och mör i kroppen...håller dessutom på att packa ihop rean så det är rätt mkt att göra på jobbet, hur ska detta gå? Har beväpnat mig med min bomullskofta från Banana Republic och min svart-vita sjal från DNA och hoppas på att tiden ska gå. Ikväll blir det middag och sen är jag ledig torsdag fredag!

Så det ska nog gå vägen idag i alla fall :)

Tvättis

Jag ska absolut inte klaga på mitt jobb, jag älskar det och är så glad att jag har det. MEN nu börjar det verkligen kännas att jag inte har haft någon semester. Börjar känna mig lite krasslig och trött och skulle göra mycket för att fly till varmare breddgrader. Men sånt är livet som student, får se fram emot mina lååånga sommarlov när jag börjar arbeta istället! Men jag är nog blekast i Sverige just nu,haha.

Har tvättstugan nu, älsklingen sover fortfarande. Sitter och dricker kaffe och kikar efter roligheter på nätet. Jättekul att höstmodet börjar komma nu!

Nej,nu ska jag till tvättis igen!


Jobb!

Nu ska jag snart iväg och jobba 12-17, sen hem till pappa för myskväll!


Storfrämmande :)

Ikväll har vi haft middag här hemma; pappa, Johanna och Ellen var här och åt fläskfile m gorgonzola och glass m hallon och digestive. Jättetrevligt! Ellen busade runt bland alla saker, men nu har vi plockat ihop allt och diskat så nu blir det mys framför teven!

 
 

Akuten

Idag har jag haft en intressant dag med de två männen i mitt liv:pappa & Patrik! Imorse när jag klev ur duschen fick jag världens yrsel och tunnelseende. Var riktigt obehagligt och det gick inte över heller...sedan fick jag riktigt ont i huvudet och mådde illa, spydde. Patrik ringde sjukvårdsupplysningen som sa att vi skulle åka in akut. Pappa kom och hämtade upp oss och vi har spenderat dagen där...från halv två till åtta! De sa att de antagligen var mitt första migränanfall men ville utesluta hjärnblödning och tumör så jag fick både röntga hjärnan och ta ryggmärgsvattensprov eller vad det nu var. Fy vad ont det gjorde när de stack in en lång nål i ryggmärgen och sög ut vätska, de höll säkert på en kvart och grävde. Sedan skulle jag ligga plan i en och en halv timme och nu är jag äntligen hemma och kan konstatera att jag har migrän!

 

Nu har Patrik i alla fall lagat mat, hyrt film och köpt godis för att vi ska få ett mysig avslut på dagen i alla fall. Hoppas jag mår bättre imorgon för då är det full rulle!

Rea!

Idag när jag kom till jobbet var slut-rean i full gång! Underbart. Mycket kunder och mycket att göra- precis som jag vill att det ska vara! Ett tips om ni vill fynda snygga skor är att kila in på DNA. 70% på det mesta och eftersom det redan är så billigt är det mesta så gott som gratis,haha. Köpte dessa snyggingar, jättesköna och coola, för en hundring.

 

Seg morgon...

God morgon!
Vaknade för en halvtimme sen, siter och dricker & ser ut genom fönstret. Välkommen höst liksom..haha. Men jag ser faktiskt fram emot hösten- den här sommaren har inte varit sådär fantastisk för min del. Har lyckats jobba varenda solig dag(ledig de regniga) och inte kunnat umgås så mycket med mina vänner och pojkvän eftersom de alla jobbar "fel".Men men :) Och tänkt alla stora gosiga tröjor och snygga stövlar man kommer få uppdatera garderoben med, vi har fått in massor av snygga höst/vinterskor på DNA som jag längtar till att vi tar ut.

Igår lagade älskling middag till mig och vi såg  "One missed call". Perfekt skräckfilmsväder men den var inte så läskig tyvärr...Den japanska var mycket bättre.



Det är ingen brådska att komma igång idag, inget väder att ta vara på och jag börjar inte jobba förrän halv tre. Så det blir nog en kopp till kaffe...:)

Ikea.

Vilken mysig helg! I lördags morse åkte jag hem till pappa, Johanna och Ellen och kom hem vid fyra idag. Har haft jätetrevligt,var som gamla goda tider,haha. Planerna var från början att bada men självklart kom regnet lagom till min lediga helg. Trött man blir!

Idag var vi på IKEA och jag köpte en massa galgar och lite smått till lägenheten. Är tufft att bo två personer på 24 kvm så det gäller att tänka till med allt. Jag har ägnat hela eftermiddagen och kvällen till att städa och ordna här hemma,fixat i garderoberna, renbäddat, köpt blommor och rensat. Känns så skönt och ska bli kul att se älsklings min när han kommer hem om en timme! :)


                         


Nu sitter jag och kollar på en film på femman och ska måla naglarna rosa!