Gull-Ellen!

Jäktade efter lite om och men iväg till landet direkt efter jobbet igår, och hade en jättemysig kväll. Hade saknat lillasyster så mycket att det blev en hel del gos. Eftersom vädret inte var nå vidare idag beslöt jag mig för att ta bussen redan klockan tolv. På timmarna mellan då och nu har jag lyckats tömma hela mitt rum, med undantag teve,säng + dator. Plus en veckas kläder i en resväska. Jag är sjuukt stolt över mig själv,haha.


 

image815  image817 
image820 image821

Nu kallar snart duschen och drinkarna. För vad är den perfekta helgen utan en riktig partynatt? :)

Babydoll + jeans.

.
image812

 Jag har kommit en bra bit på vägen nu, inför flytten..samt packat ihop lite tjox till helgen på landet. Åker direkt från jobbet och kommer hem lördagkväll eller söndag förmiddag. Nu ska jag iväg för att träffa Ale och Moa!

Torsdag.

Idag är jag ledig så snart bär det av in till stan för kika lite. Högst upp på prioriteringslistan står bikini & solglasögon. Vet att jag sagt att jag inte gillar piloter,men...ett par sådana ska väl varje glasögonsamling innehålla,hihi? Jag ska köpa upp mig på ett par böcker också inför semestern.
Sen i eftermiddag måste jag ta itu med kaoset på mitt rum. Det är banankartonger,svarta soppåsar och IKEA-påsar överallt! Och stora kläd- och tidningshögar. Jag vet liksom inte riktigt vart jag ska börja. Pappa frågade om jag verkligen använder alla mina kläder någongång under en vecka. Det stämmer väl inte riktigt,men...man vet ju aldrig vad man kan behöva- så jag kan inte börja packa kläderna förrän...typ dagen innan flytten,haha.

image804 image805  image810

Update: Jag hittade allt jag ville- precis lagom till att regnet kom! Nu blir det lunch i form av blodpudding,mums. Sen är det projekt "tömma rummet"..!
En liten fundering bara...hur kommer det sig att alla telefonförsäljare pratat göteborska? Den där underbara dialekten gjorde nästan att jag köpte en ny mobil...igen. Whoa - jag smälter...

Pink love.

Dagarna flyter på och flytten kommer närmare med stora steg...nu handlar det om dagar! På Asos' avdelning, "Home & Gifts" finns mycket fint & roligt som jag skulle vilja ha i min lägenhet. Älskar till exempel dessa sötingar; rosa salladsbestick med hjärtan, frukost-burkar för kaffe + té och de rosa blommagneterna. Blir nog till att skicka efter lite snart!





Även Urban Outfitters blir till att shoppa loss på...!

Söndagsfika.

Vaknade,som jag förstått,pigg och glad! Tog med mig lite frukost och satte mig i Obsan med ipoden laddad & urbra boken "Alla var där" i väskan. Efter lunch tog jag en trip på stan, men var tvungen att traska hem rätt snart eftersom jag fick fruktansvärda skoskav av mina glitter-ballerinas..buhu. Nu ska jag iväg och möta Kajsa för drink på Utekompaniet!

 image797  image796 

Bebis-Malin.

Hittade en lite rolig sida, där du kan ladda upp foto för att se dig själv som t ex afroamerikan, asiat, apa, full...här är jag som bebis, hihi. Här finns den.

image794
 
Nu är det läggdags, ser fram emot att vakna upp pigg & glad och ska ha en låång sovmorgon! Natti!

Myskväll.

Rätt så seg idag, inte så bakis som jag borde vara dock. Vaknade klockan tio av att min kära mor ringde och frågade om hon kunde komma upp eftersom hon hade vägarna förbi. Hon hade köpt med sig frukost och efteråt gick vi på en promenad i mitt kära Vasastan. Kommer kännas konstigt flytta härifrån, jag älskar dessa kvarter. Hur som helst, kvällen blir lugn. Teven verkar ha lagt av så mina planer på filmkväll har spruckit....

image793


Detta plus toner från
Robin Thicke kommer bli mitt kvällssällskap...inte helt fel efter en så blöt kväll som igår,haha.

Glad midsommar!

Jobbet flöt inte på riktigt så smidigt som jag hoppats på; fick gå på ett riktigt stressigt kort som inte blev bättre av att tiderna blev huller om buller pga folkdansen...Men nu äntligen kan även jag få fira midsommar; Ida kommer any minute med en massa god mat & dricka & såklart jordgubbar! Så nu ska jag dansa ut i köket och ta ur vinet ut kylen..och såklart sätta på sommarplattan på högsta volym!!!

image787image792

   
 GLAD MIDSOMMAR ALLA GULLIGA!

Midsommarplaner!

Då känner jag mig äntligen så gott som redo för midsommarafton. Har gjort upp planer tillsammans med my girl Ida,klirrat klädseln & besökt bolaget. Planen är alltså att efter jobbet äta  midsommarmiddag( eller,ja, ingen av oss är så förtjust i sill eller janssons, så istället har vi bestämt oss för grillad kyckling + potatissallad,haha) och dricka sommardrinkar.(Lyckades norpa nya rosa "Strawberry Desire" - ska bli spännande! )Därefter får vi se vad som lockar, vi har ett par alternativ :) Måste bränna en skiva med sommarlåtar ikväll...

Efter jobbet idag jäktade jag in till city och köpte den midnattsblåa klänning som jag ska ha imorgon kväll. Tillsammans med vita blom-spännen i håret. Kikade in på VILA och hittade den här rutiga gulleplutten superbilligt!

image784 image785

Nej,nu ska jag hoppa in i duschen och göra inpackning, sen äta sushi framför SATC.

"Cold Water"

"Cold, cold water surrounds me now
And all I've got is your hand
Lord, can you hear me now?
Lord, can you hear me now?
Lord, can you hear me now?
Or am I lost?

No one's daughter
Allow me that
And I can't let go of your hand
Lord, can you hear me now?
Lord, can you hear me now?
Lord, can you hear me now?
Or am I lost?

Don't you know I love you
And I always have
Hallelujah
Will you come with me?

Cold, cold water surrounds me now
And all I've got is your hand
Lord, can you hear me now?
Lord, can you hear me now?
Lord, can you hear me now?
Or am I lost...?"

"Lillebroor - bapapa.."


image765image776image773image779
 image769image771image772image775

YES - vilken kryssning!
(det blev ingen Miss Dior Cherie, men däremot Eight Hour Hand Treatment & YSL's guldpenna)

Boat-trip.

Alldeles för kul igår, som vanligt, och det får jag betala för idag,haha. Vaknade och trodde jag skulle dö, men nu har jag gjort allt i min makt för att bi människa igen ; tre koppar kaffe, resorb och en kall dusch.  Nu känner jag mig på topp  och ska om en timme ungefär bege mig mot Slussen. Det vankas nämligen kryssning!


image761

Utgång!

Jättetrevligt,som vanligt,att träffa Kajsa över ett glas vitt på Lemon Bar igår. Hon hade varit en vecka i Grekland, och såg himla brun och fräsch ut! Vi pratade om att ta en riktig helkväll med fjortisfylla och allt vad det innebär snart,haha...

Nu om en halvtimme inväntar jag miss Ida för drinkkväll hos mig. Så nu blir det snart till att korka upp flaskorna - och sen ge oss ut i sommarnatten!

Eye-candy!

Det blev en hel dej tjejsnack igår när syrran och jag kom igång,haha. Efter en del TV-zappande kom vi fram till att Mark Ruffalo är riktigt riktigt snygg. Eller..sådär allt lixom; söt/snygg/...riktigt het,haha!
Och Camilla...han är fyrtio :P

 

Ahh..

Proud to be me.

Självklart att värdet skulle bli sämre lagom till min lediga dag! Jag vaknade runt åtta, åt frukost och begav mig ut i vad jag trodde var solen. Men,haha,det var inte alls skönt och det blev en väldigt kort stund i parken. Hm. Så gick hem igen och rensade lite papper, kollade lite inför flytten och gosade med Fellis (som jag nu inte kommer få se på en vecka!!) När de åkte iväg runt tolv drog jag med syrran till Polishuset för att hämta upp mitt pass och därefter ta en lunch på stan. Köpte två par shorts,två tees och ett par söta skor med peeptoe.

image758 image759 image760

Plockade upp tre banankartonger på Vivo som jag redan fyllt. Syns dock inte på rummet att något försvunnit,haha...Känner mig nöjd med dagen, har fått mycket gjort. Och ikväll blir det film och mys med syster som sover över. Hon har körlektion vid St Eriksplan imorgon kl 07.00 och jag tackar inte nej till frukostsällskap,det är jag inte direkt bortskämd med,haha!


Manic Monday.

Guud så skönt det ska bli att vara ledig imorgon! Det är jag mer än förtjänt av efter att ha jobbat hela denna fina helg. Jag hämtade upp paketen idag och blev nöjd med innehållet! Kunde inte låta bli att skicka efter denna CC Skye-imitation i rosa. Gudomlig!
Nu blir det middag, hembakad pizza och en Beck-film. Orkar inget annat,haha. Och imorgon far pappa,Hanna + bebis till Österike i en vecka. Så en veckas lugn och ro väntar!


 

image756 

image757


Varför varför varför måste jag tokälska "
Dunka mig gul och blå"???


Uppskattning.


"Jag blir så glad bara av att se dig. Du har det där leendet..."




Dinnerplans.

Vi satt ute idag på lunchen, och jag inbillar mig att jag nog fått lite färg även idag! Sjukt trist att jobba under så fina dagar,men vad gör man inte...och hela helgen lixom..suck.
Jaja,ska i alla fall nu iväg och möta upp Ale och Moa. Vi ska äta mysig middag ute i solen, snacka girltalk och allt vad det innebär. Riktigt trevligt! På vägen hem plockar jag upp två paket, får se om jag visar innehåller senare kanske...

image755


Men nu kurrar magen!!

Soliga dag!

Vilken härlig dag! Ledig eftersom jag ska jobba hela helgen, och dagen har spenderats ute i sommarsolen tillsammans med min vän Moa. Hon har varit ute och rest i sex månader,därav den avundsvärda brännan,haha..Har nog lyckats få liite färg idag, och såklart bränt mig lite. Nu ska jag iväg för att träffa Magnus. Och ja...jag vet att jag skulle vara dejtfri ett par månader,men..vad blir det då för trist sommar? =)

image754

Prinsessa!

Vilken vacker dag det har varit idag. Jag har äntligen,efter över ett halvårs jobbigheter fått iordning på mina tänder. Så otroligt skönt att allt är färdigt nu! Var hos tandis på lunchen. Andra halvan av dagen var dock hemsk. Fann min gubbe död i sin säng, inte helt oväntat,men nog så obehagligt ändå. Tack och lov för allt stöd man får när man är med om något sånt. Väldigt många kollegor ringde och sa att dom fanns om jag behövde prata. Många tankar som snurrar i huvudet, men nu känns det ändå bättre. Är barnvakt till Ellen ett par timmar och jag kunde inte tänka mig en bättre kväll just ikväll. Hon sitter i sin sittstol här bredvid och jag spelar lite Astrid Lindgren-visor. Hur mysigt som helst, och hon får mig verkligen att bli varm av kärlek!


image750 image751

Min lilla prinsessa!

Miss Dior Chérie.



Skulle jag köpa en ny parfym till sommaren skulle det utan tvekan bli "Miss Dior Chérie".
Doften andas jordgubbsblad, mandarin, viol och jasmin och är helt underbar.
Att flaskan är bedårande gör inte heller saken sämre :)

What a week!

Vaknade klockan sju imorse, jag har inte kunnat sova ordentligt en endaste dag denna vecka,haha. Men iaf, med en bebis i familjen är jag inte den enda som vaknar tidigt, så efter en lång frukost bar vi oss iväg till min lägenhet för att ta fler mått,kolla tvättstugan, källarföråd osv. Vi var där vid halv tio & kom väl därifrån runt tolv. Ingen av oss ville gå, hela lägenheten är så inbjudande,ljus och full av bra energi :) Jag tog lite kort och delar med mig av min gata & min port. Är det inte underbart fint?
Vi satte oss därefter på Himlavalvet och mumsade sallad,paj och solljus. Jag tror jag lurades av blåsten, för jag tyckte inte det var sådär jättevarmt,men nu när jag duschade upptäckte jag att det nog inte blir någon urringning ikväll,haha..

Nu ska jag göra mig i ordning inför kvällen(så gott jag kan röra på mig här inne,mitt rum börjar intas av IKEA-kassar & banankartonger). Ida och jag ska fira min lägenhet och som Samantha säger "Our usual faboulusness".

Ha en superkväll,tjejer & killar!

image747image743 image746 
Min fina bränna,dagens outfit + kvällens outfit.

image744 image745
Min älskling gömmer sig där inne!

The key to my heart.

Å hej..Jag känner mig helt utmattad,både fysiskt och psykiskt.Den här veckan har helt klart gjort mig sjuk. För en vecka sen var jag & kollade på en lägenhet och nu har jag snart nycklarna.  Alla mixade känslor gör mig helt snurrig,haha. Idag var vi på IKEA och skulle börja köpa in småsaker, men såg att stolarna jag kikat på innan hade världens reapris. Från 595:- till 199:-! Och nu har jag varit och sagt upp mitt medlemskap på gymmet. Har varit medlem där i flera år nu så det kändes lite ledsamt när killen sa "Så nu lämnar du oss..!" Det blir bara mer och mer påtagligt - jag ska faktiskt flytta hemifrån!!

Nu ska jag äta lite fruktsallad och varva ner. Har som sagt varit en mycket händelserik vecka & jag har mycket att smälta. Ochikväll ska vi ut och skåla för mig & min underbara lilla lägenhet


image735 image734image731

Blev två ombyten idag..haha.

Update: Kom fram till att jag inte orkar dricka drinkar ikväll, ska vila upp mig framför teven med Johanna & Fellis ist. Imorgon däremot,party party! :)