London Weekend!

Och så var vi i kalla Sverige igen! Vi båda är sjukt trötta, men jag är tröttast!:) Vi kom hem vid halv två inatt och jag gick upp sex för att hålla lektion på min praktikplats. Vi har dessutom inte sovit sådär jättemycket i London eftersom vi har velat ta vara på tiden!

Vi har haft det så fantastiskt i London - vi vill båda tillbaka dit! Det har som sagt inte varit en lugn stund men vi har hunnit med så himla mycket!

På fredagen landade vi vid ett och begav oss då till Paddington där hotellet låg. Det första vi gjorde var att äta lunch - fish and chips som inte var någon höjdare! Sen beställde kaffe på Starbucks och hoppade på turistbussen (svindyr men så värt det). Där satt vi ett par timmar och fick se alla sevärdheter som var värda att se! Otroligt mysigt att sitta under bar himmel och kramas samtidigt som man åker på Londons gator och får se en massor av nytt! Sedan hoppade vi av för att ta tunnelbanan som man lätt hade kunnat gå vilse i,haha. Vi åkte tillbaka till Paddington för att äta middag på ett typiskt engelskt hak.

  


På lördagen gick vi upp tidigt för att avnjuta (?) en engelsk frukost och åka till Madame Tussaud's - vad otroligt häftigt det var! Kändes som att vara mitt ibland alla kändisar :)
Efter det köpte vi med oss fika och satte oss i gräset i Hyde Park för en liten höstpicknick - så mysigt! Sen gick vi en promenad i den enorma parken för att slutligen sätta oss på bussen till det omtalade Primark...Juste,innan åt vi sushi på YoSushi!. Ett sushiställe där de la maten på små tallrikar som gick på ett band och man satt och plockade det man ville ha. Jättekul och jättegott! Men ja,Primark...
Ja, vad ska jag säga, KAOS är en underdrift! Galet mycket folk, galet mycket kläder och galet billigt! Vi delade på oss och möttes upp en och en halv timme senare för att köa tillsammans! Vi kollade även in Gap,TopShop, Next, New Look och massor av andra affärer men vid de laget hade jag så ont i fötterna att jag knappt kunde gå (att gå i högklackade stövlar på Primark var ingen hit) så vi åkte mot hotellet. Där lassade vi av alla kassar och gjorde oss i ordning för kvällens middagsplaner. Inte så långt ifrån oss fanns ett litet "pakistanskt" kvarter men affärer och restauranger så vi satte oss på ett ställe och beställde in meze, många smårätter. Sååå gott! Efter maten satte vi oss utanför och rökte sviiindyr vattenpipa,eller ja..det var mest älskling som gjorde det!

  
 
 


Söndagen regnade det och vi köpte lite tidningar och satte oss på Starbucks ett par timmar i väntan på att affärerna skulle öppna. Vi hoppade in på Primark som inte var fullt så galet. Sedan åkte bussen mot Picadilly Cirkus för att äta lunch i China Town. Det var verkligen som att förflyttas till Kina på en sekund, riktigt coolt! Vi åt en god lunchbuffe och tog en runda i den lilla staden. Sen åkte vi tillbaka till Oxford Street för att fortsätta shoppa, bland annat på Baby Gap. Vi var även inne i Wittard butiken och drack och köpte té. Sen åkte vi till hotellet för att än en gång lassa av våra kassar,haha. På kvällen tog vi en taxi till Charlotte Street som även var en känd restauranggata. Men klockan hade blivit så mycket(11 engelsk tid) så många var stängda. Men vi hade tur och hittade en romantisk italiensk restaruang. Nästa stop var Leister Square som var känd för bra nattklubbar! Klubben vi gick till hade goda cosmopolitans och världens lyxigaste toalett! Det var ett rosa långt handfat med fina parfymer och smink uppradat längs kanten. Vid kanten satt även en kvinna som delade ut små pappersbitar när man tvättat händerna. Heelt sjukt!


 


Igår, måndag, var alltså sista dagen och vi började med att packa ihop alla saker och checka ut. Vi lämnade in väskorna på Paddington Station och gick en promenad. Lunchade och åkte in mot det stora och dyra varuhuset Harrods. Där gick vi och suktade efter dyra saker och köpte varsin svindyr chokladbit. Svindyr men såklart svingooood! Sedan strosade vi runt, jag köpte lite underkläder på La Senza , fikade och köpte även Starbucks-koppar och en Starbucks-termos.
Våran fantastiska helg avslutades med ännu en fika på Starbucks, denna gång på Heathrows flygplats! Vi har haft världens mysigaste dagar i London och verkligen njutit av varje sekund! 

  


Shopping har det blivit som sagt, ska visa i egna inlägg:)

Postat av: Anonym

Åh, du har så himla fin hårfärg! Vilken hårfärg använder du? Märke och så?:D

2008-10-08 @ 17:20:19

Kommentera gärna inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback